How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

hürrem kına tacı arıyorum.kırmızı bindallıya kırmızı ya da bordo taşlı bulunmuştur

istanbuldayım.....

bu nasıl $564678_654775894568579_93259665_n.jpg ................

$tac4.jpg $tac3.jpg $gelin tacý.jpg $gelin tacý 1.jpg $TAC.jpg $TAC1.jpg $TAC2.jpg

canım elımden geldıgınce belırgın cekmeye calıstım umarım begenırsın. gelın tacımında fotosunu koydum. begenırsen buda benden sana hedıyem olsun. :):)

canım ancak girebildim nete napıyoruz şimdi.

valla cnaım anlaşmamızı yapıyoruz. Sonra da kargolarımızı yapıyoruz..
Senın sordugun sıyah beyaz puanlı elbısenın bedenlerıne baktım bu arada
gögus 39
bel 38
yan kemıklerden olçtum bırde orasıda 45 gelıyor etek boyu da 45 cm canım.

valla cnaım anlaşmamızı yapıyoruz. Sonra da kargolarımızı yapıyoruz..
Senın sordugun sıyah beyaz puanlı elbısenın bedenlerıne baktım bu arada
gögus 39
bel 38
yan kemıklerden olçtum bırde orasıda 45 gelıyor etek boyu da 45 cm canım.

canım elbise olabilir bol gelirse kendimde daraltırım sıkıntı olmaz. şimdi sen benden bişiler bak.

o ayrıltıldı canım

canım sayfalarını ınceledım. bedenıme uygun malesef bırseyler bulamadım. kahve ve sıyah tonlarını kullanıyorum. canta olabılır veya ayakkabı 37 numara gıyıyorum. takasımıza denk genelebılecek sekılde bır seyler bak ıstersen . kararlastıralım kıyafet olarak bedenlerımız ck farklı mumkunatı yok senın kıyafetler bana olmaz.

canım sayfalarını ınceledım. bedenıme uygun malesef bırseyler bulamadım. kahve ve sıyah tonlarını kullanıyorum. canta olabılır veya ayakkabı 37 numara gıyıyorum. takasımıza denk genelebılecek sekılde bır seyler bak ıstersen . kararlastıralım kıyafet olarak bedenlerımız ck farklı mumkunatı yok senın kıyafetler bana olmaz.

siyah çanta var eklemiştim sana beğenmştin bi de ayakkbılardan bak bakalım 19.sayfa itibariyle ..

siyah çanta var eklemiştim sana beğenmştin bi de ayakkbılardan bak bakalım 19.sayfa itibariyle ..

canım 19. sayfa da kahverengı spor ayakkabının herhangı bır sıkıntısı yoksa ve 37 numara ise o da olur. senın ıcınde uygunsa

canım 19. sayfa da kahverengı spor ayakkabının herhangı bır sıkıntısı yoksa ve 37 numara ise o da olur. senın ıcınde uygunsa

bi sıkıntısı yok37 no 20 tl olması lazım ayakkabı canım.senin elbise ne kadardır sende başka elbise çanta gibi bişi var mı

Son düzenleme:
bi sıkıntısı yok37 no 20 tl olması lazım ayakkabı canım.senin elbise ne kadardır sende başka elbise çanta gibi bişi var mı

canım bende elbısemı bır dugun ıcın almıstım bir kac sene önce 50 tl cıvarındaydı aldıgımda. 20 tl cıvarında dusunuyorum bende onu ıstersen yanına ufak defek hedıye koyabılırım.

canım bende elbısemı bır dugun ıcın almıstım bir kac sene önce 50 tl cıvarındaydı aldıgımda. 20 tl cıvarında dusunuyorum bende onu ıstersen yanına ufak defek hedıye koyabılırım.

tamam canım o zman sende bi kot etek var onu ekleyebilir misin.

şimdi senin benden istediklerin neler onları söyle hazırlıyım senin paketi sonrada ben sölim sen hazırlarsın

tamam canım o zman sende bi kot etek var onu ekleyebilir misin.

şimdi senin benden istediklerin neler onları söyle hazırlıyım senin paketi sonrada ben sölim sen hazırlarsın

canım kot etek orjinal cross jeans ve hıc kullanılmadı. onu baya pahalıya almıstım. yanı uzgunum onu hedıye olarak koyamam sanırım.

Back