hürrem kına tacı arıyorum.kırmızı bindallıya kırmızı ya da bordo taşlı bulunmuştur

ironi34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
3.950
62
113
uygun fiyatlı hürrem kına tacı arıyorum.kırmızı renk bindallıya uyumlu kırmızı ya da bordo taşlı olabilir.ürünlerimle takasta yapabilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Mrb canm bindalli uzerine aradigin sey tac seklindemi yoksa alina takilan danmi oleyse ben yardimci olabilirm istersen gnderbilirim

Mrb canm bindalli uzerine aradigin sey tac seklindemi yoksa alina takilan danmi oleyse ben yardimci olabilirm istersen gnderbilirim

canım elinde olanları ekleri misin farklı bişi arıyorum beğenirsem neden olmasın ekle göreyim canım

Tamm canmm ben resmini falan cekerim yarinn ben yyeni katildimm bu siteye resim nasil yuklenio bide yardimci olursan hallederim canmm .

Tamm canmm ben resmini falan cekerim yarinn ben yyeni katildimm bu siteye resim nasil yuklenio bide yardimci olursan hallederim canmm .

bana sayfadan yazarken alıntı ile cevapla diyosun ya dedikten sonra altta eklenti ekle var ona bas tek tek yükle kendi pc inden bitir de en son yüklenecek

Tamm canm sorun deil hallederiz bn resimleri yukleyince tekrr goz atarsnn ..

elindekileri merak ettim canım kullanmadığım bi çok sıfır ve bir iki kez giyilmiş ürün var sayfamda elden çıkarmak istiyorum.takasta olur.yarın kargoya gidicem elindekileri bugün ekleme şansın yok mu

Canimm simdii yukleyemmde yarinn yukleyebilirimm yaa sabhh falan anca iste benmde grmm lazim senn esyalari nerden grbilirimm

bende var,konumun 9. sayfasında fakat ben takat düşünmüyorum.
eğer nakit alabilecekseniz bir bakın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…