Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb canm bindalli uzerine aradigin sey tac seklindemi yoksa alina takilan danmi oleyse ben yardimci olabilirm istersen gnderbilirim
. Canim suan elimdeyok ssatin albilirim almk istersen elimde birtane var ama gumus rengi var tatlimm uyarmi sana bilm resmini cektigimde gnderirim ama istersen satin alabilirmm uygun fiyatla veya dedgin gibi takasta yapabilirz sendeki urunlerle
. Canim suan elimdeyok ssatin albilirim almk istersen elimde birtane var ama gumus rengi var tatlimm uyarmi sana bilm resmini cektigimde gnderirim ama istersen satin alabilirmm uygun fiyatla veya dedgin gibi takasta yapabilirz sendeki urunlerle
gümüş rengi olmaz canım.sarı kırmızı bindallım.değişik bişi olsun istiyorum elindekileri koyarsan .ya da satın mı alcaksın nasıl yapıosun bilmiyorum ama resmini gösterebilirsen daha net konuşalım
Tmm canmm nezamna lazimm sana bnde ona goree ayarliimm
Tamm canmm ben resmini falan cekerim yarinn ben yyeni katildimm bu siteye resim nasil yuklenio bide yardimci olursan hallederim canmm .
Tmm smdi telden giriomm yarin falan hallederim . almak istersen kollari derili hirka var m l beden
Tamm canm sorun deil hallederiz bn resimleri yukleyince tekrr goz atarsnn ..
Canimm simdii yukleyemmde yarinn yukleyebilirimm yaa sabhh falan anca iste benmde grmm lazim senn esyalari nerden grbilirimm
Canimm simdii yukleyemmde yarinn yukleyebilirimm yaa sabhh falan anca iste benmde grmm lazim senn esyalari nerden grbilirimm
canım eşyalarını ne zman eklersin
canım bu tarz bir şeymi düşünüyorsun
http://www.kinamalzeme.com/img/urunler/tarama0018.jpg
eğer böyle bırsey dusunuyorsan benımkısı bununbır benzerı akşama fotosunu çekip gönderirim.