evet ya şöyle kullanıpta memnnkalmış arkadaşla,rı görsek gönül rahatlıgıyla alırız ne güzel olur kurtuluruz bu ,türy,lerdn
,,,,,,,,,,,,,,
epilasyon yapılan nerem olursa olsun tüyler çıkarken ızdıraba dönüşüyor, tüyler derinin altından çıkmakta zorlanıyor ve müthiş bir kaşıntı başlıyor; bacaklarım bile bu yaralar yüzünden lekeli kaldı. lazer hariç denemediğim yöntem kalmadı, bundan kurtulamadım bi türlü
epilasyon yapılan nerem olursa olsun tüyler çıkarken ızdıraba dönüşüyor, tüyler derinin altından çıkmakta zorlanıyor ve müthiş bir kaşıntı başlıyor; bacaklarım bile bu yaralar yüzünden lekeli kaldı. lazer hariç denemediğim yöntem kalmadı, bundan kurtulamadım bi türlü
canım lekelerin varsa ve tüyler çıkmakta zorlanıyorsa ozonlanmış kantoron yağı kullan tavsiye ederim.
ben kullanıyorum, lekelerim açıldı ve tüyler daha kolay çıkıyor.
sanki kusturma yöntemi yapıyor gibi. ben daha ilk şişeyi kullanıyorum zamanla görcem ne olduğunu.
Vala canım bende almayı düşünüyorum ama hiç bilmediğim bir ürüne 20 lire vermek gözüme geliyo bide 8 lira kargo ücreti ben önce gidip burdaki aktarlara sorucam bakıcam varmı yokmu yoksa artık en son burdan alıcam
ben boyle yaglara ılaclara hıc ınanmıyorum .
bu kadar kolay kesın bır cozum olsa ,ınsanlar ne dıye lazere gıtsın
Orasını bilemiyorum ama sağlık bakanlığı onaylıymış
ben boyle yaglara ılaclara hıc ınanmıyorum .
bu kadar kolay kesın bır cozum olsa ,ınsanlar ne dıye lazere gıtsın
Saglik bakanligi onayi, urun ise yariyor'un onayi degil, evet boyle bir urun var'in onayi.
Hamamotunun tuyleri yok ettigini duydum, biliyorum ancak bu urunun icerigindeki maddeleri bilmiyoruz. Bence en guzeli aktardan hamamotu temin edip, karisimi evde hazirlamak. Cok zor olmadigini biliyorum.
Orasını bende biliyorum zaten öyle bastıra bastıra söyleyip neyi vurgulamaya çalışıyosn ? Sanki ben sağlık bakanlığı onaylı ne demek bilmiyormda sen söyleynce dank etti hay allahım yaİsteyen istediğine inanır istediğini yapar kullanır beni ilgilendirmez bn kesin çözüm yazdıysamda kullandımda biliyorum diye değil ben başka bi yerde gördüğüm şeyi aynen buraya aktardım ki bunuda belirtim kullanan varsa etkisini görmüsse yazsınlar diye kullanan etkisini gören yoksada konu kapanır olur biter.
Ses tonumu mu duydunuz? Terbiyenizi takinin. Gorgu kurallari cercevesinde icinde yazin ne yazacaksaniz.
Bildiginiz sey yanlis olabilir. Her yanlis bilgi edinmenizde boyle yapiyorsaniz yakin zamanda katil bile olabilirsiniz zira ofke kontrolunuz sifir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?