ben kullanmadım ama merak ettim şimdi fiyatı nedir bunun?
hamam otu tahriş edici acıtıcı. yağı öyle değildir umarım
netten baktım şimdi de bir adı da zırnık bu otun. uzun zaman önce toz halinde aktardan almıştım ben bu tozu. gerçekten tüyleri döküyor ama uzun süre kullanmak zorundasınız.
bu arada çok kötü kokuyo annemin korkusundan ev kokmasın diye bacaklarıma balkonda sürdüm bide hortum çektim balkona ,işim bitince bacaklarımı yıkamak için :)))) üst kattaki yaşlı komşumuz ''ayyy bu ne kokuyo'' diye balkona çıktı allahtan görmedi beni :)))
başka toz tüydökücü kullanmadım valla o son oldu. hala yaşarım öyle mutlu mesut tüycüklerimle. :)))
epilasyon yapılan nerem olursa olsun tüyler çıkarken ızdıraba dönüşüyor, tüyler derinin altından çıkmakta zorlanıyor ve müthiş bir kaşıntı başlıyor; bacaklarım bile bu yaralar yüzünden lekeli kaldı. lazer hariç denemediğim yöntem kalmadı, bundan kurtulamadım bi türlü
bir zamanlar karınca yumurtası yagı diyorlardı bu yağ sayesinde tüyleri baya azalan arkadaşlr tanıdım ama uzun süre kullanmaları gerekiyormuş acaba bu yagı kaç zaman kullanmak gerekli bir ay bir yıl ne kadar
canım senin açtığın başlığı görmemişim bende açtım aynı konudan. bugün baktım netten biraz hamam otunun yağa dönüştürülmüş haliymiş. 5 saenas sonra tamamen tüyler yok oluyomuş. burda bi arkadaş başlık açmıştı. tüylerini kökten aldıktan sonra hamam otu tozunu sürüyorum yazmıştı zamanla azalmış ve incelmiş tüyleri.bana mantıklı geldi aslında şuan tanıtım kampanyasında olduğu için 20 liraymış .benim zaten çok tüyüm yok olanıda ben üşengeçliğimden jiletle alarak çoğalttım.ama ağda yaptığım zaman hemen azalıyo tüylerim. acaba işe yarar mı almayı düşünüyorum
Ben internetten siparişimi verdim kızlar gelmesini bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?