Yağ formunda cildinize zarar vermeden tüylerinizden kurtulmanıza yardımcı olan Hürrem Hamam Otu Yağı, cildinizin daha temiz, daha parlak ve daha pürüzsüz olmasını sağlıyor. Tamamen bitkisel ve doğal olan Hürrem Hamam Otu Yağı, içerisinde hiçbir kimyasal madde barındırmamaktadır. Bitkisel içeriği ile tüylerinizi kökten yok eden, tüylerinizin kırılıp sertleşmesini ve tekrar çıkmasını engelleyen Hürrem Hamam Otu Yağı, tüy dökücü yöntemler arasından doğal olması nedeniyle de sıyrılmaktadır.
Günümüz epilasyon yöntemleri, kadınları ciddi anlamda rahatsız etmektedir. Tüylerden acısız bir şekilde kurtulmak istiyorsanız Hürrem Hamam Otu Yağını kullanabilirsiniz.
Kullanımı bilgisi ; Hürrem Hamam Otu Yağının kullanımı son derece kolay ve pratiktir. Öncelikle tüylü bölgeyi jilet veya ağdayla temizleyin. Ardından Hürrem Hamam Otu Yağını cildinize sürünüz ve 5-10 dakika kadar bekleyiniz.Bu işlemi 4-5 gece boyunca tekrarlamanız gerekiyor. Sonrasında tüyleriniz çıkana kadar bekleyin ve çıkınca tekrar aynı işlemi yenileyin.
-Kızlar bu bilgilere bugün internette rastladım kesin çözüm diyorlar kullanıcı yorumlarını felan okudum kötü bişey söyleyen yok herkes memnun sizlerden kullanan varmı? Varsa paylaşalım fikir olur, bende almayı düşündüm ama kararsız kaldım..
ya şmdi aklıma takldı jilet kokten almazki ama yinede işe yararmı acaba yani o tüyleri aynen makas gbi kesio bide tıraş makinesi olurmu yada her bölgeye uygulanırmı yani merak ettm her şişesi kaç seans yetio biz kankalarla malum bölgeye uygulucaazda şmdiden thannkkk