- 22 Mart 2012
- 142
- 6
- 96
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada çok kötü kokuyo annemin korkusundan ev kokmasın diye bacaklarıma balkonda sürdüm bide hortum çektim balkona ,işim bitince bacaklarımı yıkamak için :)))) üst kattaki yaşlı komşumuz ''ayyy bu ne kokuyo'' diye balkona çıktı allahtan görmedi beni :)))
Ya ben anlamıyorum hemen böyle şeylere nasıl inandığınızı?Biri çişimizi süreceğiz diyor hemen sürüyorsunuz!Diğeri bio...,karınca yumurtası yağı kullanın diyor hemen kullanıyorsunuz!Kaçıncı yüzyıldayız ya biraz açıp okuyun.biraz satarlar alırsınız bakarsınız işe yaramaz bir anda piyasadan çekilir bunlar.bio... den hanginiz sonuç aldı??ya da hanginiz lazer yaptırdınız da 3 sene sonra tekrar çıkmadı?Ya da lazerin ilerde yaşatacağı sağlık problemlerinden hiç mi bişey duymadınız?Gidin iğneli yaptırın bir yerde boşuna ota çişe zaman harcamayın.Cildinize ne sürdüğünüz belli değil.yazıktır günahtır bu kadar cahillik olmaz.her duyduğunuzu denemeyin zaten adamlar parayı kırıyor herkes 1 şişe alsa.
Ya ben anlamıyorum hemen böyle şeylere nasıl inandığınızı?Biri çişimizi süreceğiz diyor hemen sürüyorsunuz!Diğeri bio...,karınca yumurtası yağı kullanın diyor hemen kullanıyorsunuz!Kaçıncı yüzyıldayız ya biraz açıp okuyun.biraz satarlar alırsınız bakarsınız işe yaramaz bir anda piyasadan çekilir bunlar.bio... den hanginiz sonuç aldı??ya da hanginiz lazer yaptırdınız da 3 sene sonra tekrar çıkmadı?Ya da lazerin ilerde yaşatacağı sağlık problemlerinden hiç mi bişey duymadınız?Gidin iğneli yaptırın bir yerde boşuna ota çişe zaman harcamayın.Cildinize ne sürdüğünüz belli değil.yazıktır günahtır bu kadar cahillik olmaz.her duyduğunuzu denemeyin zaten adamlar parayı kırıyor herkes 1 şişe alsa.
Evett bayanlar ben geçen ay kullandım hamam otu yağını öncelikle rahatsız edici hiçbir yanı yok güvenle kullanabilirsiniz
tüylerime gelince dün akşam ağda yaptım tabiki tüylerim çıktı ama bölee boşluk oluşmuş bayaa farkedilir derecede yinede kesin bişey söylemek için erken dün akşam 2. Seansıma başladım bakalım bir sonraki ay nasıl çıkacak benim tüyler şimdilik memnunum yani cesaret edemeyenleri bilgilendirmek istedim..
kızlar ben aldım ve 4 gündür kullanıyorum bakalım ne olcak:9
bişey merak ettim , ürün cildimizi tahriş etmiyorsa ve allerjik etkileri yoksa neden yüzümüzde kullanamıyoruz ki
bişey merak ettim , ürün cildimizi tahriş etmiyorsa ve allerjik etkileri yoksa neden yüzümüzde kullanamıyoruz ki
Hiçmi kullanan yok yahu ühühühüüüüüüü