• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hürrem Hamam Otu Yağı (Kesin çözüm)

evet ya şöyle kullanıpta memnnkalmış arkadaşla,rı görsek gönül rahatlıgıyla alırız ne güzel olur kurtuluruz bu ,türy,lerdn
,,,,,,,,,,,,,,

evet ya şöyle kullanıpta memnnkalmış arkadaşla,rı görsek gönül rahatlıgıyla alırız ne güzel olur kurtuluruz bu ,türy,lerdn
,,,,,,,,,,,,,,

Aynen mükemmel olur :) du bakalım arkadş sipariş vermiş en fazla 1 aya etkisini görür inş. bizlede paylaşır :46:

epilasyon yapılan nerem olursa olsun tüyler çıkarken ızdıraba dönüşüyor, tüyler derinin altından çıkmakta zorlanıyor ve müthiş bir kaşıntı başlıyor; bacaklarım bile bu yaralar yüzünden lekeli kaldı. lazer hariç denemediğim yöntem kalmadı, bundan kurtulamadım bi türlü :17:

aynı srun bende de var ağda veya epilasyon yapim o tüyler çıkana kadar inanılmaz bir kaşıntı yara bere içinde bütün bacaklarım ama ben bunun bu olaylardan olduğunu geç fark ettim hiç bi yaz üfül üfül etekler elbiselr giyemedim şimdi tüy dökücü aldım onlardan kullanıcam artık .

epilasyon yapılan nerem olursa olsun tüyler çıkarken ızdıraba dönüşüyor, tüyler derinin altından çıkmakta zorlanıyor ve müthiş bir kaşıntı başlıyor; bacaklarım bile bu yaralar yüzünden lekeli kaldı. lazer hariç denemediğim yöntem kalmadı, bundan kurtulamadım bi türlü :17:

canım lekelerin varsa ve tüyler çıkmakta zorlanıyorsa ozonlanmış kantoron yağı kullan tavsiye ederim.
ben kullanıyorum, lekelerim açıldı ve tüyler daha kolay çıkıyor.
sanki kusturma yöntemi yapıyor gibi. ben daha ilk şişeyi kullanıyorum zamanla görcem ne olduğunu.

canım lekelerin varsa ve tüyler çıkmakta zorlanıyorsa ozonlanmış kantoron yağı kullan tavsiye ederim.
ben kullanıyorum, lekelerim açıldı ve tüyler daha kolay çıkıyor.
sanki kusturma yöntemi yapıyor gibi. ben daha ilk şişeyi kullanıyorum zamanla görcem ne olduğunu.

Bunu hiç duymamıştım :44: etkisini görürsen paylaşıver bende kullanmak istiyorum :10:

ben boyle yaglara ılaclara hıc ınanmıyorum .

bu kadar kolay kesın bır cozum olsa ,ınsanlar ne dıye lazere gıtsın

tüylerden kurtuluşun zor olduğunu anlatmak için şu meşhur adriana lima'nın kıllı kollarının ve parmaklarının fotoğraflarını koymak istiyorum :)

ayrıca bayan bir türk doktorun araştırması var. kıl kökleri kanser hücrelerini tutar ve yayılmalarını önler. bu yüzden hatta melanoma erkeklerde sırtta, kadınlarda alt bacakta fazla görülür.

Orasını bilemiyorum ama sağlık bakanlığı onaylıymış

Saglik bakanligi onayi, urun ise yariyor'un onayi degil, evet boyle bir urun var'in onayi.

Hamamotunun tuyleri yok ettigini duydum, biliyorum ancak bu urunun icerigindeki maddeleri bilmiyoruz. Bence en guzeli aktardan hamamotu temin edip, karisimi evde hazirlamak. Cok zor olmadigini biliyorum.

ben boyle yaglara ılaclara hıc ınanmıyorum .

bu kadar kolay kesın bır cozum olsa ,ınsanlar ne dıye lazere gıtsın

Ben cok inanirdim. Sonra dukkan acip satmaya baslayinca, yani isin icine girince fiyasko oldugunu anladim. Ki benim kullandigim marka istanbuldaki en iyi markaydi. Bizzat firma calisanlari oyle bilgiler verdiler ki kizlar bu yaglarin cogu sentetik. Normalde cok pahali olmasi lazim, cunku gercek yagi hazirlamak oyle cok basit bir is degil. Hangileri gercek derseniz organik olan yaglarin dogal ve cidden o bitkinin yagi oldugunu soyleyebilirim ki onlarin fiyatlari 20 tl civarindaydi. Saf yag onlar yani bilginiz olsun.

O yuzden bu para tuzaklarina hic itibar etmeyin.

Memnun kalmazsanız para geri iade garantili diyor ama nekadar doğru bilemiyorum.Alanlar vardı acaba bir değişiklik farkettilermi?ben sipariş verecektim ama burdan baklayı öğrendim onu yapıyorum eğer bakladan sonuç alamazsam son çare bu yağı deneyeceğim.Açıkcası sadece para iade garantisi vermeleri ilgimi çekti,gerçekten işe yarıyor olabilir yani İNŞALLAH yarıyordur.

Saglik bakanligi onayi, urun ise yariyor'un onayi degil, evet boyle bir urun var'in onayi.

Hamamotunun tuyleri yok ettigini duydum, biliyorum ancak bu urunun icerigindeki maddeleri bilmiyoruz. Bence en guzeli aktardan hamamotu temin edip, karisimi evde hazirlamak. Cok zor olmadigini biliyorum.

Orasını bende biliyorum zaten öyle bastıra bastıra söyleyip neyi vurgulamaya çalışıyosn ? Sanki ben sağlık bakanlığı onaylı ne demek bilmiyormda sen söyleynce dank etti hay allahım ya :ssz: İsteyen istediğine inanır istediğini yapar kullanır beni ilgilendirmez bn kesin çözüm yazdıysamda kullandımda biliyorum diye değil ben başka bi yerde gördüğüm şeyi aynen buraya aktardım ki bunuda belirtim kullanan varsa etkisini görmüsse yazsınlar diye kullanan etkisini gören yoksada konu kapanır olur biter.

arkadaşlar eğer bu bahsettiğiniz gerçekten zırnık otuysa bende kullanıyrm toz şeklinde olanı. Tüy döküyo evet zaten tüy dökücülerde de bu madde kullanılıyo. Ben 4,5 sefer kullandımm ama onu krem haline getirip tüylerime sürdm ve 10 dakika bekldm.tüyler gtti. Böyle jiletle almış gibi oluyo,çok beklersenz de yakıyo. İşe yarıyomu derseniz hafif azalma var ama meğersem onu tüyleri aldıktan snra sürüp 5 dakika bekletmek gerekiyomuş. Birde öyle denicem. Fiyatı da 3 ytlcik sadece... Yine gelişmeleri yazarım.

Orasını bende biliyorum zaten öyle bastıra bastıra söyleyip neyi vurgulamaya çalışıyosn ? Sanki ben sağlık bakanlığı onaylı ne demek bilmiyormda sen söyleynce dank etti hay allahım ya :ssz: İsteyen istediğine inanır istediğini yapar kullanır beni ilgilendirmez bn kesin çözüm yazdıysamda kullandımda biliyorum diye değil ben başka bi yerde gördüğüm şeyi aynen buraya aktardım ki bunuda belirtim kullanan varsa etkisini görmüsse yazsınlar diye kullanan etkisini gören yoksada konu kapanır olur biter.

Ses tonumu mu duydunuz? Terbiyenizi takinin. Gorgu kurallari cercevesinde icinde yazin ne yazacaksaniz.

Bildiginiz sey yanlis olabilir. Her yanlis bilgi edinmenizde boyle yapiyorsaniz yakin zamanda katil bile olabilirsiniz zira ofke kontrolunuz sifir.

Ses tonumu mu duydunuz? Terbiyenizi takinin. Gorgu kurallari cercevesinde icinde yazin ne yazacaksaniz.

Bildiginiz sey yanlis olabilir. Her yanlis bilgi edinmenizde boyle yapiyorsaniz yakin zamanda katil bile olabilirsiniz zira ofke kontrolunuz sifir.

Neyi nasıl yapıcağımı nasıl davranacağımı bana sen söyleyemezsin. Günün birinde katil olacaksam eğer eminimki senin gibi çok bilmiş (yada çok bildiğini sanan) birini öldürürüm.

Back