• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HURMA : Tokluk Diyeti

bilgiler sizin için aydınlatıcı olur mu bilmem ama size annemle yaşadığım sohbetten bahsedeyim. annem iki yıl önce hacca dört ay önce de umreye gitti. annem asla ve asla ev dışında hiç bir yerde yemek yemez. meyvesini çayını bile içmez. biz onu umre ve hac yolculukları ile ilgili hep uyarmıştık orada çok yorulacaksın acıkacaksın diye. bana mısın demedi. orada olduğu süre boyunca hep hurma ve su ile beslenmişti ve her iki ziyaretinde de 5 er kilo vererek döndü. asla aç kalmadığından ve halsizlik hissetmediğinden bahsetti. belki bu size yardımcı olur. ben diyet yaptığımda hep tatlı canım çekmiştir. hurma ile şeker isteğimi bastırıyorum umarım sizlerde istediğiniz şekilde kilo verebilirsiniz...:56:

Paylasimin icin sagol :)yazdiklarina katiliyorum

buraya tam bir hafta önce yazmıştım. o gün hurma diyetine başladım ve tam tamına iki kilo verdim.. sah kahvatısından önce 3 hurma yiyiordum bide üstüne kahvaltı yapınca öğlen yemeği zamanında hiç acıkmadığımı farkettim. akşam üstü 4 buçuk gib yine hurma ve hafif bişeyler atıştırdım ve akşam yemegi içinde 5 hurma il günü tamamladım. bunların yanında dondurma gibi ufak kaçamaklar yaptığım hlde kilo vermişim hemde hiç zorlanmadan :D ben ki denemediğim diyet kalmadı hiçbirinde bu kadar raht geçmemişti. bol su içtirmeside cabası :) denemenizi tavsiye ederim...:nazar:

buraya tam bir hafta önce yazmıştım. o gün hurma diyetine başladım ve tam tamına iki kilo verdim.. sah kahvatısından önce 3 hurma yiyiordum bide üstüne kahvaltı yapınca öğlen yemeği zamanında hiç acıkmadığımı farkettim. akşam üstü 4 buçuk gib yine hurma ve hafif bişeyler atıştırdım ve akşam yemegi içinde 5 hurma il günü tamamladım. bunların yanında dondurma gibi ufak kaçamaklar yaptığım hlde kilo vermişim hemde hiç zorlanmadan :D ben ki denemediğim diyet kalmadı hiçbirinde bu kadar raht geçmemişti. bol su içtirmeside cabası :) denemenizi tavsiye ederim...:nazar:

Akşam yemeği yemeden sadece 5 hurma mı yedin?

Akşam yemeği yemeden sadece 5 hurma mı yedin?

Evet 5 hurma ile beslendim, söyle acıklıyım. Ben zaten aksam yemegi yemeyen biriydim hurma eklenince beslenme duzenime cok daha iyi oldu. Acıkmıyorsun ve halsiz kalmıyorsun. Ben bi suredır ara vermiştim bugün tekrar başladım :)

ben hurma diyeti yapmaya karar verdim

gittim bugün hurma aldım bi arkadaşım umreye gitmişti

zayıfladı ne yaptın dedin sadece hurma ve su içtim dedi bakalım ben verebilirmiyim

sporda yapmayı düşünüyorum inşaallah verebilirim buraya yazmayı düşünüyorum

Evet 5 hurma ile beslendim, söyle acıklıyım. Ben zaten aksam yemegi yemeyen biriydim hurma eklenince beslenme duzenime cok daha iyi oldu. Acıkmıyorsun ve halsiz kalmıyorsun. Ben bi suredır ara vermiştim bugün tekrar başladım :)

beslenme düzenini yazabilirmisin merak ettim:44:
VE KAÇ KİLOYLA BAŞLADINIZ

Son düzenleme:
Back