HURMA DİYETİ İLE HAFTADA 5-7 KİLO VERELİM ❤️✌️

Kızlar dün size kilo bildirimi yapmamışım ama dün
5.Günü tamamlayıp bu defteri kapattım ve bu sabah tartı sonucu dün ile aynı olarak 63.6 çıktı
Başlaycagm sabah 75.0
5gün sonra 63.6
Fark 1.4 oldu ama tamamı ödem kızlar başlar ken ödemim en fazlaya çıkıp +lara geçince başlamıştım zaten tamamına yakınından ödem olduğunu biliyordum ama vücut analizin de tamamı ödem çıktı yani 100grm bile yağdan gitmemiş yapacak arkadaşlar direk ödem atıp kas yakmaya sebep olabilir dikkat edin öteminiz de yoksa hiç yapmayın kas yakarsınız çünkü karbonhidrat hiç girmeyen vücut direk kas yakar aman dikkat derim

Merhaba tatlim bende Hurma diyeti yapmaya karar verdim sabah 21 hurmayi sayib 6 sin ve 1 kase yogurtla basladim her ogubde 6 hurma 1 kase yogurg yicem kalam 3 hurmayida yesil cyimla icmeyi karar verdim

Merhaba ben de bugün başladım öğlene doğru çok acıktım şimdi yedim öğle öğünümü fakat hurma tatlı içimi bayıyor gerçekten kilo verilir mi

Ben de bugün iftarımı o sekil açıp sahurda da devam edeceğim inşallah 1 hafta Ramazan boyu tamamlarım 9 adet yemeyi düşünüyorum bir öğünde

Ben bozdum akşam yemek yedim yapamıyorum ya 1 günü tamamlayamıyorum
Kesinlikle diyetisyen öneriyorum sağlık Ocak’ları bile artık ücretsiz diyetisyen tavsiyesi veriyor hee sağlık ocağında olmuyor ama genelinde oluyormuş . Her hafta tartılmanın heyecanı oluyor ve gerçekten kendi adıma konuşayım benim başımda biri durmadan bende hiç veremiyorum ama çekiniyorsun ediyorsun mutlaka bir azim oluyor tavsiye ediyorum

Ben bozdum akşam yemek yedim yapamıyorum ya 1 günü tamamlayamıyorum
Birde mutlaka 1 limon 1 çubuk tarçın 1 tatlı kaşığı zencefil sürahiye koy devamlı onu iç günde 2 litreden aşağı düşme bir kere yapınca devamlı üstünü tazeleyenilirsin her defasında yapmana da gerek yok

Söylendiği gibi 7 kilo veren olmamış galiba. Verenlerin ilk kiloları da ödem gibi. Sıvı diyeti yapıyordum kilom. 10 gündür falan düşmüyor. Diyeti değiştirip hurma diyeti yapmayı istiyorum ama yorumlar ikilemde bıraktı

Söylendiği gibi 7 kilo veren olmamış galiba. Verenlerin ilk kiloları da ödem gibi. Sıvı diyeti yapıyordum kilom. 10 gündür falan düşmüyor. Diyeti değiştirip hurma diyeti yapmayı istiyorum ama yorumlar ikilemde bıraktı
Yoğurt olduğu icin bence yağdan da bir erime olur mutlaka ya 🥰 inşallah pes etmezsem bakalım Cumartesi’ye kadar deneyeceğim yağ oranımı verilen kiloyu yazacağım

Birde mutlaka 1 limon 1 çubuk tarçın 1 tatlı kaşığı zencefil sürahiye koy devamlı onu iç günde 2 litreden aşağı düşme bir kere yapınca devamlı üstünü tazeleyenilirsin her defasında yapmana da gerek yok
Mutlaka deneyeceğim tavsiyenizi iştahım oldukça açık diyetisyen hiç denemedim faydası olur mu uygulamada sorun yaşıyorum

Günaydın beni pek tutmuyor özellikle akşamları çok açlık hissediyorum ama dayanmaya çalışıyorum 1 kilo vermişim tabi ödem atmış olabilirim bir süre daha devam edeceğim
Dayanın mutlaka su zamana kadar herşeyi yedikte ne oldu bize bir şey kazandırmadı ki bol bol limon tarçın ve zencefilli su oruç tutmuyorsanız eğer bir ara öğün de yeşil çay diğer ara öğünde tarçın çayı olabilir . Tokluğa etkisi var Türk kahvesi de olabilir . Fazla kilonuz da yok cok kısa bir zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız eminim🤗

Dayanın mutlaka su zamana kadar herşeyi yedikte ne oldu bize bir şey kazandırmadı ki bol bol limon tarçın ve zencefilli su oruç tutmuyorsanız eğer bir ara öğün de yeşil çay diğer ara öğünde tarçın çayı olabilir . Tokluğa etkisi var Türk kahvesi de olabilir . Fazla kilonuz da yok cok kısa bir zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız eminim🤗
Dayanıcam sağolun sizin sayenizde daha motive oldum şimdi Evet sabah tartıldım 1 günde 1 kilo vermiş olmak çok mutlu etti beni teşekkür ederim 😄

Çok minnak kaçamaklar yaptım bugün sahurda 2 bardak ayran ve 9 hurma yedim tartılmama kararı aldım Cumartesi’ye kadar 😁 en son kaç oldum bilmiyorum ama tahminim 3 vereceğim gibi . Dayanmaya çalışıyorum 😅 en sevdiğim hurmadan bıkmadan inşallah 😂

X