- Konu Sahibi mucizelerbenibulur
-
HarikaTakip edip sessiz sessiz duranlar
3 günün sonunda tartıldım 4 kilo gitmiş
Tavsiye ediyorum ısrarla
5 ten sonra yemegüzl bir diyet yapmak isterdim ama yoğurt midemi bulandırıyor benimtutamıyorumki şu boğazımı ahh ahh
5 gün oldu diyete başlayalı iki gündürde akşamları çıkıp 45 dakika yürüyorum ama iki gündür kilo vereceğime alıyorum bu sabah baktım 100 gram daha almışım
Kız neresi uzunNasıl böyle uzun süreli diyetler yapabiliyorsunuz ya
5 ten sonra yeme
2 litre limon sıkılmış su tüket (alkali)
Ekmeği sadece sabah kahvaltıda ye.
Tatlı istediğinde tarçınlı süt iç
1 durak önce in
Merdiven kullan
Bunlar bile fark edilir zayıflama sağlıyor.
En önemlisi "irade, irade, irade"
Bunu yapıp sonrasında koyvermiyosunuz ki biliyorumKız neresi uzun
Bir haftacık:)
5 ten sonra yeme
2 litre limon sıkılmış su tüket (alkali)
Ekmeği sadece sabah kahvaltıda ye.
Tatlı istediğinde tarçınlı süt iç
1 durak önce in
Merdiven kullan
Bunlar bile fark edilir zayıflama sağlıyor.
En önemlisi "irade, irade, irade"
teşekkür ederim, ekmek konusu çok zor ama mecburum tutacağım boğazımı
bina 18 katlı acaba diyorum 2 kere çıkıp insemmi biri basen yapıyor demişti merdiven için ama bilemedim
Tempolu inip çıkarsan yapmaz:)teşekkür ederim, ekmek konusu çok zor ama mecburum tutacağım boğazımı
bina 18 katlı acaba diyorum 2 kere çıkıp insemmi biri basen yapıyor demişti merdiven için ama bilemedim
Selamlarrr benimde aklima yatti bu yarin hurmami alayim yogurdumu mayaliyim mi light yogurt mu alsam hurmadan pek anlamam ne diyip alicaz hurmayi acaba ....
Her yil yaz donem diyet yapar kis kilolarini atarim kisin yine alirim bu defa baska ama 2 ay oldu sigarayi biraktim kilo aldim 4 kilo zaten vardi fazlalik bunlarda ikramiyesi oldu bi hizli versem sigarasiz ve yagsiz olsammmmmm insallahhhh yapanlar gunluk tarti paylaşsaniz canlar....
tempolu inerimde çıkma konusunda pek sanmam :)Tempolu inip çıkarsan yapmaz:)
1318 zor olur belki.. mesela 13. Katta in gerisini çık
Fazladan hareket etmiş olursun
O yüzden merdiven işine hiç girme bence in asansörle düz yolda yürüyüş yaptempolu inerimde çıkma konusunda pek sanmam :)
3 kilo çok kolay verirsin ya 10 kilonun yanında. Kaç kilosun acabaBendede uzay yuruyusu var airwallker.P.tesi başlıycam malesef c.tesi gunumuz var ....3 kilo versem harika fazlasi bonus inşallah....Nasıl açlık oluyomu acaba .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?