• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HURMA DİYETİ İLE HAFTADA 5-7 KİLO VERELİM ❤️✌️

Merhaba arkadaslar.
6 haftadir kosu bandinda yürüyüs yapiyorum ve 6 kilo gitti. yürüyüsümün yaninda bu diyeti uygulamak istiyorum. benim belli bir hedefim var yaza kadar. insallah hedefime ulasacagim. yapmak isteyenler burdan birlikte hareket edersek ve birbirimizden haberdar olursak cok kolay ilerleyecegimizi düsünüyorum. simdiden hepimize kolay gelsin.

güzl bir diyet yapmak isterdim ama yoğurt midemi bulandırıyor benim :KK43: tutamıyorumki şu boğazımı ahh ahh
5 ten sonra yeme
2 litre limon sıkılmış su tüket (alkali)
Ekmeği sadece sabah kahvaltıda ye.
Tatlı istediğinde tarçınlı süt iç :-)
1 durak önce in
Merdiven kullan

Bunlar bile fark edilir zayıflama sağlıyor. :-)
En önemlisi "irade, irade, irade" :-)

5 gün oldu diyete başlayalı iki gündürde akşamları çıkıp 45 dakika yürüyorum ama iki gündür kilo vereceğime alıyorum bu sabah baktım 100 gram daha almışım :KK43:

Canım bekle ;
Zaten 3. Günden sonra anlaşılıyor.
4. Gün sabah hiç birşey yemeden tartıl.

Günde 2 lt. Limonlu su iç.

5 ten sonra yeme
1 durak önce in
Merdiven kullan

limon suyu asidik yapar,
ingiliz karbonatı alkali yapar,

Alkali suyun çok kullanımı da ilerde kemik erimesine neden oluyormuş

5 ten sonra yeme
1 durak önce in
Merdiven kullan

teşekkür ederim, ekmek konusu çok zor ama mecburum tutacağım boğazımı
bina 18 katlı acaba diyorum 2 kere çıkıp insemmi biri basen yapıyor demişti merdiven için ama bilemedim

Selamlarrr benimde aklima yatti bu yarin hurmami alayim yogurdumu mayaliyim mi light yogurt mu alsam hurmadan pek anlamam ne diyip alicaz hurmayi acaba ....
Her yil yaz donem diyet yapar kis kilolarini atarim kisin yine alirim bu defa baska ama 2 ay oldu sigarayi biraktim kilo aldim 4 kilo zaten vardi fazlalik bunlarda ikramiyesi oldu bi hizli versem sigarasiz ve yagsiz olsammmmmm insallahhhh yapanlar gunluk tarti paylaşsaniz canlar....

Selamlarrr benimde aklima yatti bu yarin hurmami alayim yogurdumu mayaliyim mi light yogurt mu alsam hurmadan pek anlamam ne diyip alicaz hurmayi acaba ....
Her yil yaz donem diyet yapar kis kilolarini atarim kisin yine alirim bu defa baska ama 2 ay oldu sigarayi biraktim kilo aldim 4 kilo zaten vardi fazlalik bunlarda ikramiyesi oldu bi hizli versem sigarasiz ve yagsiz olsammmmmm insallahhhh yapanlar gunluk tarti paylaşsaniz canlar....

Kesinlikle başla canım. Öğün atlama şakın.
Yoğurt yerine tuzsuz ayran da tüketebilirsin bazı öğünler.
2 lt limonlu su.
Bol hareket :-)
Oturduğun yattığın yerden bile hareket et :-)

Back