Hurma Diyeti İle En az 4 Kg

Teşekkürler bnde kabak detoksundayım dün 61.7 idi bugün 61.1 şükür hedefe çok 56 ya inmem lazım.

Rica ederim. Benim de 5 kilo var vermem gereken..
Kabak detoksu ise yariyor diye duydum.
Ama ben su hurmayi denicem bakalim en kisa zamanda.
İnsallah ineriz en kisa zaman istedigimiz kilolara

İ
Rica ederim. Benim de 5 kilo var vermem gereken..
Kabak detoksu ise yariyor diye duydum.
Ama ben su hurmayi denicem bakalim en kisa zamanda.
İnsallah ineriz en kisa zaman istedigimiz kilolara
İnş ne zaman başlayacaksın benim kabak detoksu paArtesi bitiyor o gün dinlenip salı hurmaya başlayım diyorum birlikte verelim 5 kilpmuzu

Bende bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum 21günlük hurma yoğurt diyetine. İnş başarılı olurum.

Kızlar merhaba konunun üzerinden biraz zaman geçmiş ama bu mucizevi detoks hakkında bir şeyler yazmak istedim. Öncelikle hurma yoğurt diyeti hakkında her yorumu, bilgiyi hatim ettim diyebilirim. Eşim son zamanlarda çok kilo almıştı. Ben de hala gebelikte aldığım kiloları vermeye çalışıyorum. Bu yaşıma kadar hiç diyet yapmadım. Açıkçası gözümde biraz büyüdü bu iş. Ama sonunda başladık ve bu akşam 7. Günümüzdü. Ben bir seferlik kaçamak yaptım, eşim hiç aksatmadı. Küçük bebeğim olduğu için hareketsiz kaldım( havalar buz gibi malum).
Ve sonuç...
Ben 65den 61e
Eşim 91den 84e düştü
Zorlandım yalan söyleyemem ama açlıktan değil, sürekli aynı şeyleri yemek can sıkıcı oldu.
Bu diyeti yapacaklara tavsiyem bol su, hareket ve sabır :)

Valla bravo tebrik ederim, konu sahibi olarak bildirim gelince hatırladım o kadar geride kalmış olay benim için : )
Açıkçası yedi güne ben cesaret edemedim :))
Ama sonuç güzel olmuş sizin için. İnşallah koruyabilirsiniz.

Ben başladım bugün 3. Günüm ve ben 2 kilo verdim yarın sabah tartılacağım her sabah işe gitmeden tartışıyorum 64 kilodan 56 kiloya düşmüştüm şimdi 54 ve hedefim 53-52 sonra korumalara başlayacağım kesinlikle hurma hurma hurma diyeti diyorum #hurmadiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…