Hurma Diyeti İle En az 4 Kg

Tebrik ederim
Şekersiz 21 günü ben de denedim yapamadım
Defalarca denedim
Hurma DİYETİ 2 nci günündeyim
Ben de fire vermedim ama sanırım 3 gümden sora dayanamıcam
Dün acaip zor geçti
Yürüyecek halim bile yoktu
Gidiyo kilolar allahtan
Değiyo

dayanmaya calis 3. gunden sonra enerjin sabrin yerine gelicek. ben her gun çikolata tuketen insandim, yapabilirsin

Son mesajlara tıklamışım allahtan ya
Bravo maşalllahhhh yaaaa
Çok sevindim
Bana da moral oldu
Ndymk Ndymk sen de bak canım
Ben mümkün değil dayanamam 9 gün
Çünkü acaip zorlanıyorum ama 5 gün yaparım belki de
Benim de gidiyo kilolar
Biraz daha dayanabilsem ben de 5 versem
Ya da 3 :KK76:

hurma diyetini 7 gun yaptim sonrasinda karbonhidrat ve sekersiz seyler yemeye devam ettim.

Son mesajlara tıklamışım allahtan ya
Bravo maşalllahhhh yaaaa
Çok sevindim
Bana da moral oldu
Ndymk Ndymk sen de bak canım
Ben mümkün değil dayanamam 9 gün
Çünkü acaip zorlanıyorum ama 5 gün yaparım belki de
Benim de gidiyo kilolar
Biraz daha dayanabilsem ben de 5 versem
Ya da 3 :KK76:

Aynen inceleyeyim buralari bi iyice
Ctsi basliyorum insaallah bakalim

Arkadaşlar bende 10 gün önce alkali diyet yaptım ağırlıklı sebzebsuyu içtim ve 1 saat spor yaptım 4 kilo verdim ama 2 kilo yağ 2 kilo da kas gştmiş çok üzüldüm kas kaybetmek istemiyordum yağ daha az gitmiş ve yüzüm çöküyor benim hortlak gibi oluyorum yani 2 gün dinlenip pazarngünü hurma diyetine başlayıp 4 kilo daha vermek istiyorum ama yine kas kaybedersem diye korkuyorum diyet yaparken siz ölçüm yaptırdınız mı ve yüzünüDe çökme oldu munlütfennçok önemli.

Arkadaşlar bende 10 gün önce alkali diyet yaptım ağırlıklı sebzebsuyu içtim ve 1 saat spor yaptım 4 kilo verdim ama 2 kilo yağ 2 kilo da kas gştmiş çok üzüldüm kas kaybetmek istemiyordum yağ daha az gitmiş ve yüzüm çöküyor benim hortlak gibi oluyorum yani 2 gün dinlenip pazarngünü hurma diyetine başlayıp 4 kilo daha vermek istiyorum ama yine kas kaybedersem diye korkuyorum diyet yaparken siz ölçüm yaptırdınız mı ve yüzünüDe çökme oldu munlütfennçok önemli.

benim yüzüm çökmedi , ölçüm önümüzdeki hafta çarşamba yaptırıcam. sonucunu bildiririm.

Teşekkürler.hurmanın cinsi farkedermi medine yada kudüs?

bilemiyorum ama düzgün hurma olmalı, market hurması değil. ben malatya pazarından aldım, önerdiler. medine hurması çok pahalıydı ya :KK43:

3 kuruş fazla olsun, az yiyin ama iyisini yiyin.

Kudüs hurması dedikleri İsrail hurması, ne olduğu belli olmayan, genetiği değiştirilmiş, daha şekerli bir hurma cinsi

Medine hurması alın arkadaşlar.

Hurma diyeti yapan başka bir arkadaşımında yüzü hiç çökmemiş, ama hiç protein olmadan, sırf sebze alıp, üzerine spor yapmak akıl karı değil.

3 kuruş fazla olsun, az yiyin ama iyisini yiyin.

Kudüs hurması dedikleri İsrail hurması, ne olduğu belli olmayan, genetiği değiştirilmiş, daha şekerli bir hurma cinsi

Medine hurması alın arkadaşlar.

Hurma diyeti yapan başka bir arkadaşımında yüzü hiç çökmemiş, ama hiç protein olmadan, sırf sebze alıp, üzerine spor yapmak akıl karı değil.
Evet öyle bir gaza geldim toparlayacagım inş 2 gündür yiyorum biraz hemen alıyorsun kilo yarın 3 gün kabak detoksu yapacagım yarın başlıyorum pazartesi ara verip sonra hurma diyeti yapıyımn diyorum ağır olmaz umarım 56 olmak istiyorum inş bayramdan önce tabi inş yağdan.

Evet öyle bir gaza geldim toparlayacagım inş 2 gündür yiyorum biraz hemen alıyorsun kilo yarın 3 gün kabak detoksu yapacagım yarın başlıyorum pazartesi ara verip sonra hurma diyeti yapıyımn diyorum ağır olmaz umarım 56 olmak istiyorum inş bayramdan önce tabi inş yağdan.

arkadaşım kabak detoksu yaptı maksimum 3gün ypın diyorlar ama kız hiç kilo veremedi, üzerine bi de halsiz düştü.

Bende bugun basladim gecen ay 1 gun yaptim ama aksamina bozmustum canim herseyi istiyordu insallah bu sefer boyle olmaz

Hurma diyetinde yürüyüş yapılıyormu birde light yoğurtmu kullanıyoruz kaç kaşşık yiyoruz bir öğünde?[/

Konuyu açan ama bir süredir ortada görünmeyen gibi oldum ama :) Yanıt veriyim istedim, ve ayrıca konudan yararlananlar olmasına da çok sevindim
Ben mutlaka eliptik yapıyordum günde minimum 25-30 dk o yoksa yürüyüş de olur. Bu şekilde olursa kastan kaybetmemiş olursunuz, dengelenir. Yoğurt da ya ev yapımı ya da light olmalı.
Bol şanslar, gitsin inşallah hızla kilolar :)

Hurma diyetinde yürüyüş yapılıyormu birde light yoğurtmu kullanıyoruz kaç kaşşık yiyoruz bir öğünde?

günde en az 30 dk hareket etmemizi öneriyorlar. dışarı çıkamazsanız da evdeyken youtube dan "leslie ile 2mil" videoları ile 30 dk çok güzel ter atabilirsiniz , mutlaka bakın :)
yoğurt light tüketmedim ben çünkü vücut light a alışıp diğerine geçince de duraksama yapıyormuş , normal yedim. ama kaymaklı yoğurt yemedim tabi ki, sütaş kaymaksız aldım mesela onun gibi yoğurtlar. miktar ise 1 kase; yaklaşık 6-7 dolu dolu yemek kaşığı yapıyor.
akşam için bi kase yoğurda 3-4 hurmayı küçük küçük doğrayıp, az da tarçın gezdirirseniz harika bir tatlı krizi yardımcısı oluyor tavsiye ederim :KK66:

X