- 9 Aralık 2016
- 1.891
- 3.066
- 38
-
- Konu Sahibi birderdindelisi
Hayır almadım devam ediyorum çalışıyorsan kolay ama ev hanımıysanız cidden çok zorgünaydın..çok tesekkur ederim.
peki geri aldınız mı?
Ben bunu yaptım migreni olanlar asla denemesin fena baş agrısı yapıyorHayır almadım devam ediyorum çalışıyorsan kolay ama ev hanımıysanız cidden çok zor
Ücretsiz izindeyim.İki ay sonra dönmek zorundayım.Bu arada dün temzilik yaptım.40 dk leslie yaptım.Hiç acıkmadım ve gayet zinde idim şaşkınım.Çok tesekkürler yardımınız için.Hayır almadım devam ediyorum çalışıyorsan kolay ama ev hanımıysanız cidden çok zor
Ben bunu yaptım migreni olanlar asla denemesin fena baş agrısı yapıyor
Tabi bünyeden bünyeye değişir ama ben bu haldeydim
Maşallahhh o zaman size sonuç da güzel olur inşallahoo zorlamış sizi.Benim 24 saat oldu.İyiyim şükür bakalım devamı nasıl gelecek
Ben yine 700 gr vermişim
Çok iyim ve devam ediyorumdevam ediyor msunuz şu anda hurma yoğurt diyetine?yoksa korumaya mı çalışıyorsunuz?
benim 3. günüm.hiç acıkmadım gerçekten:)üstelik zindeyim çok aman maaşallah
Kac kilo verdiniz hanimlar?? Ben de suan intermittent fasting yapiyorum ama bi 5 kilo hizli versem hic fena olmayacak sonrasında yine if diyetine donersem sıkıntı da olmaz diye dusunuyorum
Kacinci gundesin ay insan merak eder tartilir :) beb bu diyeti yapsam gunluk tartilirim heralde :))ben henüz tartılmadım:)
Tam tersi kilo verdigini gorursen daha cok motive olursun ama az vermis olma durumu da var tabi buda diyeti birakmana beden olabilir en iyisi diyetini tamamla oyle tartil muhakkak buraya da yaz iyi ya da kotu bu arada kacinci gununsabah tartılcaktım.Baskülün pili bitmiş.Ya tartılırsam ve kilo verdiğimi fark edersem motivasyonum kaçar mı acaba gevşer miyim?yoksa motive mi olurum bilmiyorum.O kadar güvenimi kaybettim ki bu konuda..