Hurma Diyeti İle En az 4 Kg

Günaydın açlık hissettikçe 1 tane yedim ve acıktıkça su, kahve içtim sabah 7 taneyi hemen bitirmedim öğlen saatine kadar 1-2 yiyerek bitirdim Vücut alışıyor inanın ertesi sabah aç olmuyorsunuz

Hayır almadım devam ediyorum çalışıyorsan kolay ama ev hanımıysanız cidden çok zor
Ücretsiz izindeyim.İki ay sonra dönmek zorundayım.Bu arada dün temzilik yaptım.40 dk leslie yaptım.Hiç acıkmadım ve gayet zinde idim şaşkınım.Çok tesekkürler yardımınız için.

Ben 10 gün yapacağım 5-6 kiloyu garantileyip normal ekmek tatlı yememe diyetime 21 günlük koruma diyetime başlayacağım. Çok mutluyum, hafifim, rahatım hurma diyetine başlarken korkuyordum kalorisi çok diye ama korktuğum gibi olmadı deneyin arkadaşlar zararı yok ayrıca ben doğuştan tek böbrekliyim zararı olmadı tek beslenmek

koruma diyeti nedir?ben de karataya devam edeyim diyorum.

huma diyetinde acıkmadım hiç de kaçamak yapmadım.özgüvenim geldi adeta

Kac kilo verdiniz hanimlar?? Ben de suan intermittent fasting yapiyorum ama bi 5 kilo hizli versem hic fena olmayacak sonrasında yine if diyetine donersem sıkıntı da olmaz diye dusunuyorum

sabah tartılcaktım.Baskülün pili bitmiş.Ya tartılırsam ve kilo verdiğimi fark edersem motivasyonum kaçar mı acaba gevşer miyim?yoksa motive mi olurum bilmiyorum.O kadar güvenimi kaybettim ki bu konuda..

sabah tartılcaktım.Baskülün pili bitmiş.Ya tartılırsam ve kilo verdiğimi fark edersem motivasyonum kaçar mı acaba gevşer miyim?yoksa motive mi olurum bilmiyorum.O kadar güvenimi kaybettim ki bu konuda..
Tam tersi kilo verdigini gorursen daha cok motive olursun ama az vermis olma durumu da var tabi buda diyeti birakmana beden olabilir en iyisi diyetini tamamla oyle tartil muhakkak buraya da yaz iyi ya da kotu bu arada kacinci gunun

X