Hurma Diyeti İle En az 4 Kg

tartıldım bugün 2.5 kg gitmiş sadece.Umarım regl yüzündendir.Normalde 2 kg fazla çıkarım regl döneminde.Eğer öyleyse sevinirim 4.5 kg gayet iyi

Bu diyet icin ne kadar hurma almak lazimki :) ayin 15ini bekliyorum alisverise cikinca alip baslayacagim insallah :))

Bilmiyorum ki..kutu içinde almıştık daha önce.medine hurması değil ama.500 Gr kutular.31-32 tane var ortalama..

Medine hurması çok pahalı.bu arada regl oldum:)

Bilmiyorum ki..kutu içinde almıştık daha önce.medine hurması değil ama.500 Gr kutular.31-32 tane var ortalama..

Medine hurması çok pahalı.bu arada regl oldum:)
Evet onlara guc yetmez bu diyette :) daha ucuz yollu bisi almak lazim :)
Hadi gozun aydin 3-4 gun sonra tartil bakalim

Kızlar bende yarın inş başlıyorum bu diyete hurmaları suya koydum ıslatmak için sabaha hazır olacak spor yapıyorum ama ağzımı tutamıyorum iradem hiç yok bu aralar inş. Sabırla verecez kiloları

Yazalı 1 ay olmuş. 4 kilo vermiştim. Kilo almadım. Üstelik sigarayı da bırakmıştım diyet yaparken. sonrasında kesin verdiğimi geri alırım diye düşünüyordum. Yapın kızlar bu diyeti. Hiç beklemeyin valla.

Selam.
Ben bugün hurma diyetine basladim. İnsallah basarili olurum.
7 hurma 1 kase ev yoğurdu ile basladim. Gelismelri yazacağım.

Ben 2 gün dayanabildim. Bu diyeti yaparken ağır geldi bana hurmayı midem kaldırmadı pek bıraktım bende 2 günde 1 kilom gitmişti

Selam hanımlar sanırım bu diyeti ekim kasım gibi denemiştim..
3 gün basagrilariyla geverdim ama göbeğim dümdüz olmustu
Şimdi gene yapmak istiyorum ramazandan önce mutlaka vücudumu alışırtirmak için, lâkin makarnayı cokkk severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…