- 19 Ekim 2016
- 877
- 1.597
- 35
-
- Konu Sahibi birderdindelisi
Merhaba. Diyetinizin sonucu nedir? Daha sonra kiloları geri aldınız mı?
damlinayaz ben de haftaya düşünüyorum inş başarırım
Evet haftaya haftasonu başlıyımbence ctesi yada pazar günü başla çünkü ilk gün hem biraz aç hem sinirli hem de baş ağrılı oluyor, evde geçirmek ilk günü daha iyi olabilir ,ben işte çok zorlandım. bir de en az 40 dk yürüyüş diyor Ender Saraç, ben salı günü hariç her gün en az 45 dk yürüdüm.
Evet haftaya haftasonu başlıyım
Ben de öyle düşündüm mantıken
Şimdi başlayamam bu haftasonu nöbetçiyim
Ama çok Emin’in zayıflatıyo
Yorumları bol bol okudum
Yürümek de baya etkiler
Ay inşallah zayıflarız çok sevinirimben de bir çok yerden okudum aynen, faydasını görüyorum, daha şimdi 2 adet sade küçük activia yedim :)
Ay inşallah zayıflarız çok sevinirim
1 hafta sadece hurma mı yediniz? Helal hakkaten. Ya insan meraktan bir tartılmaz mı? ben bile acayip merak ettim sizin sonucuherkese günaydın,
dün akşam hurma diyetimi tamamladım hem de hiç fire vermeden :) kendimle gurur duymuyor değilim . ancak çarşamba günü tartılacağım ve size sonucu yazacağım. çünkü çarşamba günleri şirketimizin diyetisyeni geliyor ve detaylı olarak tartıyor. hurma diyeti vesilesi ile şekersiz 21 gün diyetine dolaylı olarak başlamış oldum , 19 ağustosa kadar da şekersiz 21 gün devam edeceğim. bunu yaşam tarzı haline getirmek istyiyorum bakalım, umarım bu azmim sönmez :)
1 hafta sadece hurma mı yediniz? Helal hakkaten. Ya insan meraktan bir tartılmaz mı? ben bile acayip merak ettim sizin sonucu
maşallah size!vallahi yalnızca hurma yedim yoğurt/süt/ayran dönüşümlü tükettim. ben de kendime şaşırdım ama yaptım oldugeçen hafta pazartesi başlayıp çarşamba tartıldığımda 3 günde 3 kilo vermiştim. sonrası sürpriz olsun dedim. ama sanırım dayanamayıp tartılıcam akşam :)
maşallah size!3 günde 3 kilo süper. Bir arkadaş da 10 gün yapmış, acayip vücudu şekillenmiş. Ben de çok merak ediyorum. Yalnız sonrasında yavaş yavaş, alıştırarak normal yemeye dönmek lazım diyorlar; birden tam bir akşam yemeği, öğlen kebap falan yenirse kötü olabilirmişsin...yumurta için bile 2-3 bekleyin diyorlar, doğru mu?
Tebrik ederimherkese günaydın,
dün akşam hurma diyetimi tamamladım hem de hiç fire vermeden :) kendimle gurur duymuyor değilim . ancak çarşamba günü tartılacağım ve size sonucu yazacağım. çünkü çarşamba günleri şirketimizin diyetisyeni geliyor ve detaylı olarak tartıyor. hurma diyeti vesilesi ile şekersiz 21 gün diyetine dolaylı olarak başlamış oldum , 19 ağustosa kadar da şekersiz 21 gün devam edeceğim. bunu yaşam tarzı haline getirmek istyiyorum bakalım, umarım bu azmim sönmez :)
Son mesajlara tıklamışım allahtan yaevet hanimlar, biraz önce dayanamayip tartildim ve gördüm ki 9 günde 5,5 kg vermisim , yehuuu