Cok
devreye giren oldu ama onlar ışlerini okadar garantiye almış ki banka hesabı evı devr etmek gıbı şuanda tek korkuları Sanırım nafaka çunkü altınlarımıda vermıycekler Yedım parayı bıttı dıyecekmiş hakıme
İnşallah başlatabilirim bazen sadece nefes aldığımı hissediyorum mal kacırma olarak adlandırılır inşallah devletımız yarafındanDaha önce oturduğunuz evde kiracı yani şimdi. Mal kaçırma amaçlı yapılmış bir devir gibi gözüküyor. Eğer öyleyse yüksek ihtimal banka yoluyla para alış verişi olmadı, o zaman yapılan hukuksuzluğun ispatı daha kolay sanki. Bunun üzerine gidin.
Elinizde olan videoyu kullanabilirsiniz, lise diplomanız varsa bir an önce işe başlayın. En azından açıktan aöf okuyun, kpss yede hazırlanacaksanız madem daha kolay verirsiniz aöf sınavlarını.
Eğer isterseniz bu psikolojide daha da güzelini yaparsınız. Hayatı tanıdınız, güçlükleriyle savaştınız, amaçlarınız daha bilinçli. Kendinize hayıflanmayı bırakıp ayaklanın sadece.
İnşallah en kısa zamanda barodan iyı bır avukat verilirHakimde yediysen şimdi öde der o zaman. Ama dediğim gibi iyi bir avukatla yapılanları ispatlamanız şart.
Çok küçükmüş daha.
Hayır akraba evlılıgın vıdeo falan cekıldı fakat çıkartmadılar o kadr pıs ve cımaırler ki Can'ımızı alsınlar paramızı almasınlar kafasındalar
3 yıl oldu ve çoktan silinöiştirÇekilen yeri biliyorsaniz gidin çıkartın.
Ben 22 yaşındayım yüksek tansıyon guatr hastasıyım kaynana beden sağlam suan onlar bakıyor ama benı kadar ıyode bakmaz bılıyorumÇok küçükmüş daha.
Kim bakıyor şimdi, kv niz genç mi, evde bakan görümce felan mı var yoksa
3 yıl oldu ve çoktan silinöiştir
Ben 22 yaşındayım yüksek tansıyon guatr hastasıyım kaynana beden sağlam suan onlar bakıyor ama benı kadar ıyode bakmaz bılıyorum
Silinmez, kızkardeşim 5 yıl sonra çıkarttı fotoğrafları3 yıl oldu ve çoktan silinöiştir
Hayır silinmemiştir..
4 yıl sonra çıkarttilaranlari biliyorum.
Tabi firmaya göre de değişir.
Biliyorsanız gidip sorun, denemekten zarar cikmaz. Eşinize belli etmeyin tabi.
İnşallah rabbım ne bu dünyada nede dıger dünyada yanlarında bırakmazAnnesini özler ki o , çok küçük daha.
Ne zalim insanlar var ya.
Burada avukat arkadaşlar var, yardımcı olacaklardır görürlerse.
Ben ıkı aylık evlıyken sormuştum bana eger parayı ödenmezseniz sılıvegız denemişti ve ödenmemiştiSilinmez, kızkardeşim 5 yıl sonra çıkarttı fotoğrafları
Öyle dediklerine bakmaBen ıkı aylık evlıyken sormuştum bana eger parayı ödenmezseniz sılıvegız denemişti ve ödenmemişti
Öyle dediklerine bakma
Git yeniden sor, tarih ver, çıkarttır
[/QUOTE oraya gıtmem imkansız farklı şehırdeyız
Ailem ile bir kac kez aldım ama sonra zırla aldırlar yine yavrumu alamam aılem bende herseyın kotu gıdecwgını ve cok kotu sonuçlar alıcağımızı bıkıyoruz bır daha aılemı rıske atamam anneme şiddet uygulamış bir eşim ve pıs kufurler dayaklarla çocuğu büzsen alan bır kayınbabam var bapabılırım bılmıyorum elımden bay gelmıyor çocuğum ıcın her yolu denedım cocugu versınler anlaşmalı boşansın dedı aışem ama cocugu asla vermeyeceklerDurumunuza çok üzüldüm, polis eşliğinde gidip çocuğunuzu alamaz misiniz ?
Es ailesi neyiniz oluyor ?Ailem ile bir kac kez aldım ama sonra zırla aldırlar yine yavrumu alamam aılem bende herseyın kotu gıdecwgını ve cok kotu sonuçlar alıcağımızı bıkıyoruz bır daha aılemı rıske atamam anneme şiddet uygulamış bir eşim ve pıs kufurler dayaklarla çocuğu büzsen alan bır kayınbabam var bapabılırım bılmıyorum elımden bay gelmıyor çocuğum ıcın her yolu denedım cocugu versınler anlaşmalı boşansın dedı aışem ama cocugu asla vermeyecekler
Amcamın oğlu demekten utanıyorumEs ailesi neyiniz oluyor ?
Babanız abisine / kardeşine birşey demiyor mu? Ailedeki diğer akrabalar ne tepki veriyor bu olanlaraAmcamın oğlu demekten utanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?