Hukuk okuyan varsa bana Allah razısı ıcın yardımcı olurmusunuz

Hakimde yediysen şimdi öde der o zaman. Ama dediğim gibi iyi bir avukatla yapılanları ispatlamanız şart.

İnşallah başlatabilirim bazen sadece nefes aldığımı hissediyorum mal kacırma olarak adlandırılır inşallah devletımız yarafından

Hayır akraba evlılıgın vıdeo falan cekıldı fakat çıkartmadılar o kadr pıs ve cımaırler ki Can'ımızı alsınlar paramızı almasınlar kafasındalar

Çekilen yeri biliyorsaniz gidin çıkartın.

Çok küçükmüş daha.
Kim bakıyor şimdi, kv niz genç mi, evde bakan görümce felan mı var yoksa
Ben 22 yaşındayım yüksek tansıyon guatr hastasıyım kaynana beden sağlam suan onlar bakıyor ama benı kadar ıyode bakmaz bılıyorum

Ben 22 yaşındayım yüksek tansıyon guatr hastasıyım kaynana beden sağlam suan onlar bakıyor ama benı kadar ıyode bakmaz bılıyorum

Annesini özler ki o , çok küçük daha.

Ne zalim insanlar var ya.

Burada avukat arkadaşlar var, yardımcı olacaklardır görürlerse.

Acaba siteye uyelı hakımleeimiz
Hayır silinmemiştir..

4 yıl sonra çıkarttilaranlari biliyorum.

Tabi firmaya göre de değişir.

Biliyorsanız gidip sorun, denemekten zarar cikmaz. Eşinize belli etmeyin tabi.
Annesini özler ki o , çok küçük daha.

Ne zalim insanlar var ya.

Burada avukat arkadaşlar var, yardımcı olacaklardır görürlerse.
İnşallah rabbım ne bu dünyada nede dıger dünyada yanlarında bırakmaz

Durumunuza çok üzüldüm, polis eşliğinde gidip çocuğunuzu alamaz misiniz ?

Durumunuza çok üzüldüm, polis eşliğinde gidip çocuğunuzu alamaz misiniz ?
Ailem ile bir kac kez aldım ama sonra zırla aldırlar yine yavrumu alamam aılem bende herseyın kotu gıdecwgını ve cok kotu sonuçlar alıcağımızı bıkıyoruz bır daha aılemı rıske atamam anneme şiddet uygulamış bir eşim ve pıs kufurler dayaklarla çocuğu büzsen alan bır kayınbabam var bapabılırım bılmıyorum elımden bay gelmıyor çocuğum ıcın her yolu denedım cocugu versınler anlaşmalı boşansın dedı aışem ama cocugu asla vermeyecekler

Es ailesi neyiniz oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…