- 15 Aralık 2022
- 491
- 416
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seneye icin mi soruyorsun. Erken degil mi sankiMerhaba üni sınavına hazırlanıyorum ve bu sene kazanamayacağımı düşündüğüm için seneye birdaha hazırlayacağım. Tm bölümümdenim ve hedefim İstanbul , Marmara gibi üniler . Sizce hukuk okumak mantıklı mı? İş olanakları falan ?
Kendimi geç kalmis gibi hissediyorum çalışıyorum ama tam değilSeneye icin mi soruyorsun. Erken degil mi sanki
Çok teşekkür ederim baya faydalı olduİstanbul hukuk mezunuyum, sorularınız olursa cevaplayabilirim. Hedefiniz avukatlık ise iyi paralar kazanmak için iki yolunuz var:
1) İyi bürolarda çalışmak: 3 üstü ortalama, ileri düzey İngilizce, sosyal kulüplere ve yaz stajlarına katılmak gibi kriterler isterler. İyi para verirler ama karşılığında haftanın 6 günü çalışır, tüm gün adliye-noter-ofis arası mekik dokursunuz, sosyallik baya sıfıra iner.
2) Kendi büronu açmak: Buradan iyi para kazanmak için ise ya çok iyi bir çevreniz olacak ya da çokk girişken çok tuttuğunu koparan ve ağzı çok iyi laf yapan bir karakterde olmalısınız.
Bunlardan biri olmazsa avukatlıkta asgari ücret bandından öteye gidemeyen sıradan bir mezun olursunuz. Yurt dışı olanakları da kısıtlı olduğu için sıkışır kalırsınız.
Ha bir de hukukta her şey çok yavaş, çok prosedürlüdür. Dizilerde gördüğünüz gibi havalı duruşmalar, olay çözmeler falan beklemeyin. Evrak üstünden ilerleyen bir meslektir.
Hakimlik kısımlarına çok yorum yapmayayım oraları bilmiyorum.
Savcı olmak istiyorum ama çok zor . Okuyacak bölüm seçemiyorum kiHukuk çok çeşit meslek kolu olan bir bölüm. Siz hangisini istiyorsunuz? Avukatlık yapmak gün geçtikçe zorlaşıyor mesela
Su an yapman gereken tek sey calisip sinavda en iyini yapmak.Kendimi geç kalmis gibi hissediyorum çalışıyorum ama tam değil
Şu an sadece üniversite giriş sınavına çalışmalısınız. Çok çalışın, sene sonunda o kadar güzel puan alın ki istediğiniz bölümü o zaman seçin.Savcı olmak istiyorum ama çok zor . Okuyacak bölüm seçemiyorum ki
İstanbul'da Halkla ilişkiler ve Reklamcılık okuyup okul sırasında bir reklam ajansinda part time çalışmanız ve sonrasında reklamcı olmanız daha keyifli bir kariyer olabilir. Eğer ilginiz var ise sosyal medyaya bu sırada instagram/YouTube üzerinden içeriğe de başlayabilirsiniz. Tabii ki bu işler de şans ancak hukuk para kazanmak için aşırı ve belli bir yaşa geldikten sonra bu kadar kendimi yormama gerek var mıydı diye sizi düşündürecek bir bölüm.Savcı olmak istiyorum ama çok zor . Okuyacak bölüm seçemiyorum ki
Savcı olmak istiyorum ama çok zor . Okuyacak bölüm seçemiyorum ki
Çalışma koşulları çok zor canım ..Savcı olmak istiyorum ama çok zor . Okuyacak bölüm seçemiyorum ki
İstediğin üniversiteler zaten yüksek puanlarla alan kaliteli eğitim veren üniversiteler sen de kendini geliştirirsen neden olmasın ?Merhaba üni sınavına hazırlanıyorum ve bu sene kazanamayacağımı düşündüğüm için seneye birdaha hazırlayacağım. Tm bölümümdenim ve hedefim İstanbul , Marmara gibi üniler . Sizce hukuk okumak mantıklı mı? İş olanakları falan ?