🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Ezine peyniri Okyanus tavsiye etmişti
Sipariş ettim ben bayıldım lezzetlerine
Keçi, tulum, inek ,ezine çeşitlerini aldım
Keçi ve tulumu denedim diğerlerine daha sıra gelmedi
Bende çok seviyorum. Nerden sipariş veriyorsunuz? Bizim tırlarla gelen giden abilerimiz var onlar arada şiparişlerimizi getiriyorlar . Peynirde getirebilirler belki :)

Regl agrisiyla oturdugum yerde kalakaldm bekliyorum gecmesini bi bakinayim size dedim
Ayrica sabahki alisveriste muz da vardi eksik yazmisim yanlsilgi duzelteym dedim
Mutfak dolabi filan iptal bugun silemem camasie yikandi kurudu yatagn ustune biraktim katlayamadim .
Aksama yemek yaparim sadece 6 gibi filan girerim mutfaga yeter insallah da gecer ozamana agrim

Bencede boşver , önce iyileş iyice . İş ne zaman olsa yapılır .

Bencede boşver , önce iyileş iyice . İş ne zaman olsa yapılır .
Aynen oyle evimi temizlemistim zaten haftasnu esim evdeyken bende yemek disi biseyle vakit gwcirmek istemiyorum genelde oyle yaparim ekstra idi keyfim olursa silerim dolaplari demistmde yok bugun nasla nolamaz

Çocuklarına sana nafaka vermiyor mu eski eşin orda sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama
Nerdeee . Kendisi geçinsin ve benden istemesin ona bile razıyım. Sanki ben ona nafaka ödüyormuşum gibi hissediyorum.

Normalde çocuklar her iki tarafta eşit yaşıyorsa nafaka ödenmez . Ama bende daha çok kalıyorlarsa onun bana ödemesi lazım. Bizde söyle anlaştık , örneğin hafta sonraları bendeler . Okuldan ve kreşten alıyorum , bende yemek yiyorlar aksamda işe gitmeden babalarına bırakıyorum. Gece onda yatıyorlar sabah okullarına gidiyorlar . Sistem bu şekilde devam ediyor.
Arada o evde kaldığı zaman çocuklar onda kalıyor ama genelde çok çalışıyor .

Canim rabbim yardimciniz olsun dikkat edin cift maske ve dezanfektan ile gidin
Guzel haberleriniz olur insallah ❤❤❤❤
Normal zamanda da çift maske kullanıyoruz +siperlik eldiven ve dezenfektan kullanacağız.Zaten kolonya veya dezenfektansiz çöp atmaya bile gitmiyoruz

Sağlıcakla gidip dönün inş güzel haberler verirsin bizeYemekle uğrasam pizza yap kız sende
Sağol canm insallahhh hastalığa falan bulaşmadan oglusumunda güzel sonuçlarıyla gibi geliriz inşallah Ya yolculuk moduna geçtim ya hamura bulaşmak iştemedim aslında oğluşum poğaça istedi artık annemde yaparız inşallah sucuğu kaşarı falanda buzluğa attım bu sabah kullanip.Barbunya buzluktan yaptım, pilavida yarım ölçü fazla yaptım yarın yanına kanat yapar eşim tanerde erik kompostosu kaynattim bebekciğime ayrı ve bize ayrı ayranda yaptım bolca hepsi yarına da yeter.Yedik topladık mutfağı şimdi çay keyfisi

Evet canımHatta göçmeniz baba tarafım falan hepsi bulgarıstan

Evet canımHatta göçmeniz baba tarafım falan hepsi bulgarıstanda
Eşim Trakya ünv.gorumcem Trakya tıp fak.mezunu trakyayi ayrı bı severiz
Kavala kurabiyelerini de
Ayrıca sen çokta güzelsindir göcmen kızlarına bayılırım çok duru gelirler bana.Altina olan sevginde göcmenlikten olsa gerek

Renkli gözlü buğday tenliyiz görenler anlıyor şivede bar birazGüzel düşüncelerin için teşekkürlerEdirne Tekirdağ Kırklareli buralarda bana çok sıcak geliyor çok severimAltında severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…