Ezine peyniri Okyanus tavsiye etmiştiNe peyniri ? Ev yapımı mı ?
Bende çok seviyorum. Nerden sipariş veriyorsunuz? Bizim tırlarla gelen giden abilerimiz var onlar arada şiparişlerimizi getiriyorlar . Peynirde getirebilirler belki :)Ezine peyniri Okyanus tavsiye etmişti
Sipariş ettim ben bayıldım lezzetlerine
Keçi, tulum, inek ,ezine çeşitlerini aldım
Keçi ve tulumu denedim diğerlerine daha sıra gelmedi
Bencede boşver , önce iyileş iyice . İş ne zaman olsa yapılır .Regl agrisiyla oturdugum yerde kalakaldm bekliyorum gecmesini bi bakinayim size dedim
Ayrica sabahki alisveriste muz da vardi eksik yazmisim yanlsilgi duzelteym dedim
Mutfak dolabi filan iptal bugun silemem camasie yikandi kurudu yatagn ustune biraktim katlayamadim .
Aksama yemek yaparim sadece 6 gibi filan girerim mutfaga yeter insallah da gecer ozamana agrim
Salih kahraman peynircilik yaz googleden online sipariş sayfası var oradan verdimBende çok seviyorum. Nerden sipariş veriyorsunuz? Bizim tırlarla gelen giden abilerimiz var onlar arada şiparişlerimizi getiriyorlar . Peynirde getirebilirler belki :)
Aynen oyle evimi temizlemistim zaten haftasnu esim evdeyken bende yemek disi biseyle vakit gwcirmek istemiyorum genelde oyle yaparim ekstra idi keyfim olursa silerim dolaplari demistmde yok bugun nasla nolamazBencede boşver , önce iyileş iyice . İş ne zaman olsa yapılır .
Neden tek maaş canım esin çalışmıyor muHiç sorma , üç çocuk hiç bitmeyen giderleri , Tek maaş . Bazen yinede iyi idare ediyorum diye düşünüyorum
Biz ayrıldık canımNeden tek maaş canım esin çalışmıyor mu
Çocuklarına sana nafaka vermiyor mu eski eşin orda sistem nasıl işliyor bilmiyorum amaBiz ayrıldık canım
Nerdeee . Kendisi geçinsin ve benden istemesin ona bile razıyım. Sanki ben ona nafaka ödüyormuşum gibi hissediyorum.Çocuklarına sana nafaka vermiyor mu eski eşin orda sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama
Normal zamanda da çift maske kullanıyoruz +siperlik eldiven ve dezenfektan kullanacağız.Zaten kolonya veya dezenfektansiz çöp atmaya bile gitmiyoruzCanim rabbim yardimciniz olsun dikkat edin cift maske ve dezanfektan ile gidin
Guzel haberleriniz olur insallah ❤❤❤❤
Canim sen aylik yaptigin birikimleri yaz sene sonunda ya da kullandigin zamwn duseriz birikimdenKmsl Hnd canım birikim hedefinde emeklilik ve tatil birikimlerini de dahil ediyormuyuz ?
Trakyalimisin sen canm.gecen yazdan plan yapmıştık bu yaz edirne Çanakkale oralara gidecektikEzine peyniriMemleketimin güzide lezzeti
Sağol canm insallahhh hastalığa falan bulaşmadan oglusumunda güzel sonuçlarıyla gibi geliriz inşallahSağlıcakla gidip dönün inş güzel haberler verirsin bizeYemekle uğrasam pizza yap kız sende
Evet canımTrakyalimisin sen canm.gecen yazdan plan yapmıştık bu yaz edirne Çanakkale oralara gidecektik
Evet canımHatta göçmeniz baba tarafım falan hepsi bulgarıstan
Eşim Trakya ünv.gorumcem Trakya tıp fak.mezunu trakyayi ayrı bı severizEvet canımHatta göçmeniz baba tarafım falan hepsi bulgarıstanda
Renkli gözlü buğday tenliyiz görenler anlıyor şivede bar birazEşim Trakya ünv.gorumcem Trakya tıp fak.mezunu trakyayi ayrı bı severiz
Kavala kurabiyelerini de
Ayrıca sen çokta güzelsindir göcmen kızlarına bayılırım çok duru gelirler bana.Altina olan sevginde göcmenlikten olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?