- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123
Aa bilmiyordum göçmen olduğunu yeni öğrendimEvet canımHatta göçmeniz baba tarafım falan hepsi bulgarıstanda
Ben hariç herkes renkli gözlü bizim sulalelerdeRenkli gözlü buğday tenliyiz görenler anlıyor şivede bar birazGüzel düşüncelerin için teşekkürler Edirne Tekirdağ Kırklareli buralarda bana çok sıcak geliyor çok severim Altında severim
Evet evet göçmenler belli oluyor.Oglumun ingilizce ogremteni ve robotik kodlama öğretmeni göçmen ve çokta güzeller şimdi kesin eminim sende oylesinRenkli gözlü buğday tenliyiz görenler anlıyor şivede bar birazGüzel düşüncelerin için teşekkürler Edirne Tekirdağ Kırklareli buralarda bana çok sıcak geliyor çok severim Altında severim
Naya gofretEvet evet göçmenler belli oluyor.Oglumun ingilizce ogremteni ve robotik kodlama öğretmeni göçmen ve çokta güzeller şimdi kesin eminim sende oylesinbirde sizin meşhur bir gofretiniz var hatta bı ara a 101 aktuele geliyordu ara ara
Babam 18yasında kaçıp gelmiş hakkında hapis kararı falan çıkmış sonra karar düşmüş falan baya gidememiş.Sonra oturma izni aldı hep gelip gidiyor bu yaz vatandaşlık için evrak vermesi lazımdı gidemedi.Artık pandemi bitince gidecek evrağı verip başvuru yapınca çift vatandaşlık alıyormuş.Babam alınca bizde oluyoruz bizde başvuracağız çocuğum falan yararlanıyor.Kocam yararlanamıyormus asker olduğu içinAa bilmiyordum göçmen olduğunu yeni öğrendimokyonus
Bizde göçmeniz ana ,baba,koca tarafımız hepsi.
89 göçmeniyiz.
Vatandasliginiz varmi cnm
Naya gofret
Meşhur gofretimiz
İsmini hatırlamayamadim ama mavi bir kutusu vardı üstünde arı veya güneş resmini vardı diye hatırlıyorum belkide yanlış hatırlıyorum durNaya gofret
Meşhur gofretimiz
Sağol canm inşallahCankusunannesi güle güle gidin gelin
okyonus afiyet olsun :))
Yedik ictik mutfagi topladim 2 saat yurudum cok yoruldum
Benim annem babam yeşil ben yeşil anneanne dedem maviydi babaanne dedem yeşil.Eşimde yeşil ama eşim yörükBen hariç herkes renkli gözlü bizim sulalelerde
gören anliyo benim çocuklarin göçmen çocuğu olduğunu.
Benim gozler annemden k.rengi.
Çocuklar babasindan ve ablamdan almışlar çakır ikisi de.
Benim 80 sayfam kaldı kral kaybederse yi okuyorum pazartesi yeni kitaba başlarım diye planlıyorum.Pazartesi bende Kristin hannah bülbüle baslarım.Kristin Hannah kitapları çok güzel ve sürükleyici hiç sıkmıyor.Kizlar kitap okumada fena sayilmam sanki.
Kristin Hannah/Gerçek Renkler kitabindayim .
Yazarin kitaplarini çok seviyorum.
Siz neler okuyorsunuz?
Haha evet kutu içindede şeffaf ambalajı var.Kakao kremalı kreması bol cıtır cıtır dimi evde olsa fotosu atardımİsmini hatırlamayamadim ama mavi bir kutusu vardı üstünde arı veya güneş resmini vardı diye hatırlıyorum belkide yanlış hatırlıyorum duriçi çok tok oluyordu
O zaman yıl olarak daha onceden gelmiş sizinkiler.Babam 18yasında kaçıp gelmiş hakkında hapis kararı falan çıkmış sonra karar düşmüş falan baya gidememiş.Sonra oturma izni aldı hep gelip gidiyor bu yaz vatandaşlık için evrak vermesi lazımdı gidemedi.Artık pandemi bitince gidecek evrağı verip başvuru yapınca çift vatandaşlık alıyormuş.Babam alınca bizde oluyoruz bizde başvuracağız çocuğum falan yararlanıyor.Kocam yararlanamıyormus asker olduğu içinOda başının çaresine bakar Zaten bu yaz onun yeşil pasaportu çıkacak.Sizin varmı canım vatandaşlık?Anne tarafımda Yunanistan göçmeni dedem 3 yaşında gelmiş.
Saydim Hannah'in 7 kitabini okumuşumBenim 80 sayfam kaldı kral kaybederse yi okuyorum pazartesi yeni kitaba başlarım diye planlıyorum.Pazartesi bende Kristin hannah bülbüle baslarım.Kristin Hannah kitapları çok güzel ve sürükleyici hiç sıkmıyor.
Bizim işte yaza kaldı çok istiyoruz.İnş nasip olur.Otırma izni var babamın istediği vakit gidip geliyor.Biz gidemiyoruz bende gitmek istiyorum Ablam vize alıp gitti bir keZ.Havası ortamı anlat anlat bitiremiyor.O zaman yıl olarak daha onceden gelmiş sizinkiler.
Babanin doğduğu yerde doğum belgesi var orada doğduğu için, eğer o vatandaşlığını alirsa direkt sen ve çocukların da hakediyor çifte vatandaşlığı.
Ama evet kanunlara göre polislere vatandaşlık verilmiyor.
Ben 2014'te annem ve kizkardeslerim vatandaşlığını alırken bende aldım.
Geçen yıl da çocuklarımizi vatandaş ettirdik.
Orada da nikâh fln yaptık
Geçen yaz çocuklarımı gönderdim orada köyde ev var görümcemin .
Ama bu yaz malûm pandemi,göndermedim.
Bg havasi çok iyi gerçekten.
Umarim halledersiniz cnm
Livaneli’nin serenad ve huzursuzluk kitabını aldım bende onlarda sırada bekliyor.Saydim Hannah'in 7 kitabini okumuşum
Seviyorum kitaplarini gerçekten.
Kitabim bitince livaneli'nin kardeşimin hikayesine başlayacağım.
Umarim sıkmaz.
Giden tekrar tekrar gitmek istiyor anliyorum ablaniBizim işte yaza kaldı çok istiyoruz.İnş nasip olur.Otırma izni var babamın istediği vakit gidip geliyor.Biz gidemiyoruz bende gitmek istiyorum Ablam vize alıp gitti bir keZ.Havası ortamı anlat anlat bitiremiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?