🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kızlar 1 çeyrek alacak para var ama alırsam ocakta eksiye düşeriz altında çok düşük değil

Ocakta arabanın kasko mtv zorunlu sigorta ve bakimi var hepsi nakit ödenecek
Bizimde Ocak başı kasko sigorta vergi var.Kasko 1200tl sigorta 600tl teklif vermişler bakalım 4taksıt yapalım diyoruz.vergide var nerden baksan 2500gider olacak bizim.

Bizimde Ocak başı kasko sigorta vergi var.Kasko 1200tl sigorta 600tl teklif vermişler bakalım 4taksıt yapalım diyoruz.vergide var nerden baksan 2500gider olacak bizim.
Bir o kadar da bizimki tutar birde bakım var
Ev kredisi var en iyisi macera aramayayım şubatta inşallah

Bilmiyorum da tam olarak herşeye zam geldi kasko ne kadar olacak mtv bakım ne tutacak
O zanan sen grm parasini ayir hic yokmus gibi dusun ocakta kasko filan belli olunca bakarsin durumq goreee

Ayyyy hic bana gore laflar drgil yaaa kenara para koymakkkkkk

Selam kızlar . Şu aralar gelirler giderler kafamı alt üst etti . Ama herseye rağmen bu ay kenara 500 lira atabildim . Şimdi tekrar 500 atıyorum yani toplam 1000 oluyor. Bakalım gelecek ay hesapta sabit kalacakmı .
Bu arada kızım bana geldiğinde hastalanmış. Sürekli öksürüyor ve bogaz agrısı var . Test te yaptıramadık , sonuçlar anca yıl sonu çıkar dediler . Küçük oğlanında pek tadı yok , bakalım sıra bana ne zaman gelecek

Bir o kadar da bizimki tutar birde bakım var
Ev kredisi var en iyisi macera aramayayım şubatta inşallah
Bakım km si geldi 10.000 dolunca gidiyoruz bizde ama araba kullanılmıyor 1-2bin km fazla olsun birsey olmaz dedi eşim Nisan’da yapıldı bakım Nisan’da götürürüz diyor.

Allah şifa versinHayat çok pahalı ya yemeğe içmeye acayip bir para gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…