- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Ne güzel valla anam anam canım anam özledim herkesiAhahahahy napim kizzzz degisiklik olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel valla anam anam canım anam özledim herkesiAhahahahy napim kizzzz degisiklik olsun
Canim gram alsan yine de eksiye girer misinizKızlar 1 çeyrek alacak para var ama alırsam ocakta eksiye düşeriz altında çok düşük değil
Ocakta arabanın kasko mtv zorunlu sigorta ve bakimi var hepsi nakit ödenecek
Ahh cqnim bebim yaaa az kaldi lnsallah su virus bitince gidersinizNe güzel valla anam anam canım anam özledim herkesi
Bizimde Ocak başı kasko sigorta vergi var.Kasko 1200tl sigorta 600tl teklif vermişler bakalım 4taksıt yapalım diyoruz.vergide var nerden baksan 2500gider olacak bizim.Kızlar 1 çeyrek alacak para var ama alırsam ocakta eksiye düşeriz altında çok düşük değil
Ocakta arabanın kasko mtv zorunlu sigorta ve bakimi var hepsi nakit ödenecek
Bilmiyorum da tam olarak herşeye zam geldi kasko ne kadar olacak mtv bakım ne tutacakCanim gram alsan yine de eksiye girer misiniz
Bir o kadar da bizimki tutar birde bakım varBizimde Ocak başı kasko sigorta vergi var.Kasko 1200tl sigorta 600tl teklif vermişler bakalım 4taksıt yapalım diyoruz.vergide var nerden baksan 2500gider olacak bizim.
O zanan sen grm parasini ayir hic yokmus gibi dusun ocakta kasko filan belli olunca bakarsin durumq goreeeBilmiyorum da tam olarak herşeye zam geldi kasko ne kadar olacak mtv bakım ne tutacak
40000 tl değerinde altınVaryemez 2021 birikm hedefin ne kadar
İlahi zeynolin ben milletvekili değilimBereketli olsun
2021 hedefini 400.000 bin okudum bir an şok oldum
Bakım km si geldi 10.000 dolunca gidiyoruz bizde ama araba kullanılmıyor 1-2bin km fazla olsun birsey olmaz dedi eşim Nisan’da yapıldı bakım Nisan’da götürürüz diyor.Bir o kadar da bizimki tutar birde bakım var
Ev kredisi var en iyisi macera aramayayım şubatta inşallah
Allah şifa versinHayat çok pahalı ya yemeğe içmeye acayip bir para gidiyor.Selam kızlar . Şu aralar gelirler giderler kafamı alt üst etti . Ama herseye rağmen bu ay kenara 500 lira atabildim . Şimdi tekrar 500 atıyorum yani toplam 1000 oluyor. Bakalım gelecek ay hesapta sabit kalacakmı .
Bu arada kızım bana geldiğinde hastalanmış. Sürekli öksürüyor ve bogaz agrısı var . Test te yaptıramadık , sonuçlar anca yıl sonu çıkar dediler . Küçük oğlanında pek tadı yok , bakalım sıra bana ne zaman gelecek
Bizimde pizza patates kolaPatates kızartırız biraz actifry da yağlı olmuyor bir tepsi pizza yeterMenüm
Mercimek çorbası
Karnıbahar yemeği
Köfte
Salata
Yoğurt ya da ayran
Hiç sorma , üç çocuk hiç bitmeyen giderleri , Tek maaş . Bazen yinede iyi idare ediyorum diye düşünüyorumAllah şifa versinHayat çok pahalı ya yemeğe içmeye acayip bir para gidiyor.
Tamam süper.Bizimde az kaldı peynir hemen gelmesini istiyorum.2 teneke alacağızBen yanılmıyorsam cuma günü vermiştim çünkü araya haftasonu girmişti
Karşı taraf salı günü kargoya verilir demişti telefonda ve çarşamba günü elime geçti
Ne peyniri ? Ev yapımı mı ?Tamam süper.Bizimde az kaldı peynir hemen gelmesini istiyorum.2 teneke alacağız
Ezine peyniriMemleketimin güzide lezzetiNe peyniri ? Ev yapımı mı ?