- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Babamda catır catır konuşuyor keşke küçükken öğretseydi bize.Annem ve babam çatır çatır konuşurken çok cahal hissediyorum kendimi okyonus
Ama dil kursuna gideceğim, pandemiden sonra.
Çünkü gittiğimizde sıkıntı yaşıyorum.
Serenadi da okumadim ben ama Leyla'nin Evi çok güzeldi.Livaneli’nin serenad ve huzursuzluk kitabını aldım bende onlarda sırada bekliyor.
Çok güzel cokkkkkkEşim Trakya ünv.gorumcem Trakya tıp fak.mezunu trakyayi ayrı bı severiz
Kavala kurabiyelerini de
Ayrıca sen çokta güzelsindir göcmen kızlarına bayılırım çok duru gelirler bana.Altina olan sevginde göcmenlikten olsa gerek
Ben seker portakal ına başlayacağım anne deyim şuan eve geçeyimKizlar kitap okumada fena sayilmam sanki.
Kristin Hannah/Gerçek Renkler kitabindayim .
Yazarin kitaplarini çok seviyorum.
Siz neler okuyorsunuz?
Güle güle giysinler canımİyi akşamlar kızlar kızlara yaz için ayakkabı eşime spor ayakkabı aldım indirim var güzeldi fiyatları
Bizde yörüğüzzzzBenim annem babam yeşil ben yeşil anneanne dedem maviydi babaanne dedem yeşil.Eşimde yeşil ama eşim yörük Biz pomakÇocuk kahverengi oldu kayınvalide tarafına cekmiş
Canım nasılsınSerenadi da okumadim ben ama Leyla'nin Evi çok güzeldi.
Konstantiniyye otelini begenemedim.
Evet o canm artık a 101 e de gelmiyor sanırım eşim çok sever onu gelince 3 kutu birden alıyorduHaha evet kutu içindede şeffaf ambalajı var.Kakao kremalı kreması bol cıtır cıtır dimi evde olsa fotosu atardım
Sende Adanalısin seninde altıncı olman lazım degilmiKızlar nerdesiniz bakalım kızı uyuttum hadi sohbete gelinnnn
Aslında çok severim ama korkudan takmıyorumSende Adanalısin seninde altıncı olman lazım degilmi
Iyiyim cnm sen nasılsınÇok güzel cokkkkkk
Ben seker portakal ına başlayacağım anne deyim şuan eve geçeyim
Sen güzel okuyorsun canım maşallahhh
Güle güle giysinler canım
Bizde yörüğüzzzz
Canım nasılsın
Bende iyiyim annemlere geldik birkaç gün burdayızIyiyim cnm sen nasılsın
Okumaya çalışıyorum biraz kafam dağılıyor cnm
Lesli yapıyorumKızlar nerdesiniz bakalım kızı uyuttum hadi sohbete gelinnnn
Ben buradayım büyük oglum küçüğünü oynatiyor eşim masterchef izliyor bende hem örgü örmeye çalışıyorum hem size yazıyorum bir tarftan esimin yorumlarını tastikliyorum bir taraftanda yerde oynayan kuzularimi izliyorumKızlar nerdesiniz bakalım kızı uyuttum hadi sohbete gelinnnn
Kolay gelsinnnn bol kalori yakmalarLesli yapıyorum
Ayyy ne güzel mastercheff çok eğlenceli bugünBen buradayım büyük oglum küçüğünü oynatiyor eşim masterchef izliyor bende hem örgü örmeye çalışıyorum hem size yazıyorum bir tarftan esimin yorumlarını tastikliyorum bir taraftanda yerde oynayan kuzularimi izliyorum
Çok iyisin canım maşallahPanda gibi yatacakdim güya
60 jamping Jack
60 squat
40 dk boosted yaptım
Kan ter içinde kaldım
Akşama da kumpir yaptım yedik şimdi çay keyfisi
Evde tak nasıl olsa disariya cikilmiyor ben bebekten dolayı takamiyorum canını acıtır diyeAslında çok severim ama korkudan takmıyorum
Yok kız evde de takmıyorum eşim olmayınca tırsıyorum hepsi annemgilde zaten oraya bırakıyorumEvde tak nasıl olsa disariya cikilmiyor ben bebekten dolayı takamiyorum canını acıtır diye
Ben bu sezon hiç izlemedim eşim izliyor. geçen sezon hamileydim hergun canm yaptıklarından istiyorduAyyy ne güzel mastercheff çok eğlenceli bugün
Kız hamile olmasam da canım çekiyorBen bu sezon hiç izlemedim eşim izliyor. geçen sezon hamileydim hergun canm yaptıklarından istiyordu