- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
Zeynolin44 neredesin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim rabbim yardimciniz olsun dikkat edin cift maske ve dezanfektan ile gidinHerkese çok mutlu Muss mutlu hafta sonları
Bebekcigim ile sabah 5 den beri oda oda geziyoruz Kahvaltı Faslı yap topla derken bu saat oldu,1 makina kurutmadaki çamaşırlar katlanacak,1 makina bebek çamaşırı yıkanacak onlar asılacak.Aksama barbunya pilav turşu ve ayran var menüde onlar yapılacak.İsler çok ama benim yapma isteğim yok
Pazartesi günü şehir dışına çıkacağız mecburen büyük oğlumun takipli rahatsızlığı var ve pandemiden sebep 9 aydır kontrolleri olmadı kan vermemiz lazım prof.getiriyoruz aradım salı günü getirin dedi.Normalde kullandığı ilaç organ hasarı yapiyormu diye 3 ayda bir mutlaka bakıliyordu.İnsallah güzel sonuçlari çıkarhastaneye gitmeye korkuyoruz ama artık mecbur kaldık azalmak yerine artarak devam ediyor vakalar daha fazla erteleme şansımız kalmadı.Annemin yaşadığı ilde gideceğimiz hastane pazartesi gidip cuma döneceğiz inşallah hastalık falan bulaşmadan bulaştırma dan gider geliriz dua edin bize çok endişeliyim bu konuda
Menun yıkılıyor bende çok oldu içli köfte yapmayali bir gün yapayım afiyet olsunBizim menude iclikofte
Corbaa salgam ve lavas var annem yapiyor lavasi
İs güç bitmedi bugünZeynolin44 neredesin?
Kız sokağa çıkma yasağı var çıkmaSelam kızlar anca geldim
Ev ile uğraştım hafta ici canlı derslerden detaylı temizlik yapamiyorum hafta sonuna bırakıyorum camları sildim evi sildim süpurdüm toz aldım banyo wc temizledim
Nevresimler örtüler yıkandı
Yemek yapıyorum simdi sonra yürüyüş
Kemiksuyuna sebzeli mercimek çorbası
Karnıbahar kızartması menü
Bende sandalye minderlerimi yıkadım kurutmaya attım.Kitap okuyırım birazdan hamur yoğuracağım pizza ya menümüzİs güç bitmedi bugün
Sen napıyorsun canım
Sağlıcakla gidip dönün inş güzel haberler verirsin bizeYemekle uğrasam pizza yap kız sendeHerkese çok mutlu Muss mutlu hafta sonları
Bebekcigim ile sabah 5 den beri oda oda geziyoruz Kahvaltı Faslı yap topla derken bu saat oldu,1 makina kurutmadaki çamaşırlar katlanacak,1 makina bebek çamaşırı yıkanacak onlar asılacak.Aksama barbunya pilav turşu ve ayran var menüde onlar yapılacak.İsler çok ama benim yapma isteğim yok
Pazartesi günü şehir dışına çıkacağız mecburen büyük oğlumun takipli rahatsızlığı var ve pandemiden sebep 9 aydır kontrolleri olmadı kan vermemiz lazım prof.getiriyoruz aradım salı günü getirin dedi.Normalde kullandığı ilaç organ hasarı yapiyormu diye 3 ayda bir mutlaka bakıliyordu.İnsallah güzel sonuçlari çıkarhastaneye gitmeye korkuyoruz ama artık mecbur kaldık azalmak yerine artarak devam ediyor vakalar daha fazla erteleme şansımız kalmadı.Annemin yaşadığı ilde gideceğimiz hastane pazartesi gidip cuma döneceğiz inşallah hastalık falan bulaşmadan bulaştırma dan gider geliriz dua edin bize çok endişeliyim bu konuda
Maşallah iyi gitmişBu arada diyete devam dün tartı günüydü
74.2 kg yim
Oh oh menüler yıkılıyor bugün en sevdiklerimBende sandalye minderlerimi yıkadım kurutmaya attım.Kitap okuyırım birazdan hamur yoğuracağım pizza ya menümüz
Offff karnabahar kizartmasina bayilirim bende yapayim hafta ici afiyet olsun cqnimSelam kızlar anca geldim
Ev ile uğraştım hafta ici canlı derslerden detaylı temizlik yapamiyorum hafta sonuna bırakıyorum camları sildim evi sildim süpurdüm toz aldım banyo wc temizledim
Nevresimler örtüler yıkandı
Yemek yapıyorum simdi sonra yürüyüş
Kemiksuyuna sebzeli mercimek çorbası
Karnıbahar kızartması menü
Yap canim cocuklar seviyorMenun yıkılıyor bende çok oldu içli köfte yapmayali bir gün yapayım afiyet olsun
Kolay gelsin canım ben dun seker portakali aldim ama daha baslayamadim eve gecince artikBende sandalye minderlerimi yıkadım kurutmaya attım.Kitap okuyırım birazdan hamur yoğuracağım pizza ya menümüz
Bu ay 6 gram altınHosgeldin❤❤
Canimmmm
Hadi hadi bugun iyisin pizza yiceksin
Mutlu haftalar canim
Mutlu haftalar canim
Arada gel canim ❤❤
Bereketli olsun canim istersen bu ayki birikimi yaz seni de listeye ekleyeyim
Gunaydin cqnim afiyet olsun❣❣
Sokağa çıkma yasağını annende geçireceksin valla iyi planOffff karnabahar kizartmasina bayilirim bende yapayim hafta ici afiyet olsun cqnim
Yap canim cocuklar seviyor
Kolay gelsin canım ben dun seker portakali aldim ama daha baslayamadim eve gecince artik
Ahahahahy napim kizzzz degisiklik olsunSokağa çıkma yasağını annende geçireceksin valla iyi plan
Bereketli olsunBu ay 6 gram altın