• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Herkese çok mutlu Muss mutlu hafta sonları 💥
Bebekcigim ile sabah 5 den beri oda oda geziyoruz 😃Kahvaltı Faslı yap topla derken bu saat oldu,1 makina kurutmadaki çamaşırlar katlanacak,1 makina bebek çamaşırı yıkanacak onlar asılacak.Aksama barbunya pilav turşu ve ayran var menüde onlar yapılacak.İsler çok ama benim yapma isteğim yok🥴
Pazartesi günü şehir dışına çıkacağız mecburen büyük oğlumun takipli rahatsızlığı var ve pandemiden sebep 9 aydır kontrolleri olmadı kan vermemiz lazım prof.getiriyoruz aradım salı günü getirin dedi.Normalde kullandığı ilaç organ hasarı yapiyormu diye 3 ayda bir mutlaka bakıliyordu.İnsallah güzel sonuçlari çıkar🤲hastaneye gitmeye korkuyoruz ama artık mecbur kaldık azalmak yerine artarak devam ediyor vakalar daha fazla erteleme şansımız kalmadı.Annemin yaşadığı ilde gideceğimiz hastane pazartesi gidip cuma döneceğiz inşallah hastalık falan bulaşmadan bulaştırma dan gider geliriz dua edin bize çok endişeliyim bu konuda🥺

Bebekcigim ile sabah 5 den beri oda oda geziyoruz 😃Kahvaltı Faslı yap topla derken bu saat oldu,1 makina kurutmadaki çamaşırlar katlanacak,1 makina bebek çamaşırı yıkanacak onlar asılacak.Aksama barbunya pilav turşu ve ayran var menüde onlar yapılacak.İsler çok ama benim yapma isteğim yok🥴
Pazartesi günü şehir dışına çıkacağız mecburen büyük oğlumun takipli rahatsızlığı var ve pandemiden sebep 9 aydır kontrolleri olmadı kan vermemiz lazım prof.getiriyoruz aradım salı günü getirin dedi.Normalde kullandığı ilaç organ hasarı yapiyormu diye 3 ayda bir mutlaka bakıliyordu.İnsallah güzel sonuçlari çıkar🤲hastaneye gitmeye korkuyoruz ama artık mecbur kaldık azalmak yerine artarak devam ediyor vakalar daha fazla erteleme şansımız kalmadı.Annemin yaşadığı ilde gideceğimiz hastane pazartesi gidip cuma döneceğiz inşallah hastalık falan bulaşmadan bulaştırma dan gider geliriz dua edin bize çok endişeliyim bu konuda🥺
Canim rabbim yardimciniz olsun dikkat edin cift maske ve dezanfektan ile gidin
Guzel haberleriniz olur insallah ❤❤❤❤

Selam kızlar anca geldim
Ev ile uğraştım hafta ici canlı derslerden detaylı temizlik yapamiyorum hafta sonuna bırakıyorum camları sildim evi sildim süpurdüm toz aldım banyo wc temizledim

Nevresimler örtüler yıkandı
Yemek yapıyorum simdi sonra yürüyüş

Kemiksuyuna sebzeli mercimek çorbası
Karnıbahar kızartması menü

Selam kızlar anca geldim
Ev ile uğraştım hafta ici canlı derslerden detaylı temizlik yapamiyorum hafta sonuna bırakıyorum camları sildim evi sildim süpurdüm toz aldım banyo wc temizledim

Kız sokağa çıkma yasağı var çıkma

Sağlıcakla gidip dönün inş güzel haberler verirsin bize🤲Yemekle uğrasam pizza yap kız sende🤪

Selam kızlar anca geldim

Offff karnabahar kizartmasina bayilirim bende yapayim hafta ici afiyet olsun cqnim🥰🥰
Menun yıkılıyor bende çok oldu içli köfte yapmayali bir gün yapayım afiyet olsun 🍷
Yap canim cocuklar seviyor
Bende sandalye minderlerimi yıkadım kurutmaya attım.Kitap okuyırım birazdan hamur yoğuracağım pizza ya menümüz🤓
Kolay gelsin canım ben dun seker portakali aldim ama daha baslayamadim eve gecince artik🤭🤭

Hosgeldin❤❤

Canimmmm👄👄

Hadi hadi bugun iyisin pizza yiceksin👏👏👏

Mutlu haftalar canim🥰

Mutlu haftalar canim💝

Arada gel canim ❤❤

Bereketli olsun canim istersen bu ayki birikimi yaz seni de listeye ekleyeyim👏👏

Gunaydin cqnim afiyet olsun❣❣
Bu ay 6 gram altın

Back