- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
sorma canım gece kaça kadar bekledim hatırlamıyorum eşim işyerine gitti sonra evlere gidin yarına kaldı demişler bakalım çok heyecanlıyımYarın açıklanacak diyorlar inş açıklanır artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma canım gece kaça kadar bekledim hatırlamıyorum eşim işyerine gitti sonra evlere gidin yarına kaldı demişler bakalım çok heyecanlıyımYarın açıklanacak diyorlar inş açıklanır artık
sağol canım benimYaaaa çok sevündim canım hadi hayırlısı olsun![]()
canım daha gelmedi mi senin eşinGözünüzaydın çok sevindim benimkidr bu hafta gelecek ne güzel bol kavuşmalı günler![]()
Açıklanınca yaz hemen banasorma canım gece kaça kadar bekledim hatırlamıyorum eşim işyerine gitti sonra evlere gidin yarına kaldı demişler bakalım çok heyecanlıyım
yazarım canım hayırlısıyla açıklansaydı rüyamda sürekli tayinlerle uğraştım durdumAçıklanınca yaz hemen bana![]()
Ayyy bende heyecanlandımyazarım canım hayırlısıyla açıklansaydı rüyamda sürekli tayinlerle uğraştım durdum
Bizim tayin çıkmadı aynen devam seneye kısmet artık
Hakkınızda hayırlısı olsun canımBizim tayin çıkmadı aynen devam seneye kısmet artık![]()
okyanus asker esi olmanin zor oldugunu tahmin ediyordum ama bu kadar oldugunu bilmiyordum .Allah kolaylik versin emeginize sabriniza saglikBizim tayin çıkmadı aynen devam seneye kısmet artık![]()
Pek sabrım kalmadı son raddeye geldim inan.Yutkunmaktan artık göz yaşlarımı tutamıyorum.Maddi manevi hep bir yıkım çocuk babasız büyüyor gençliğim böyle saçma sapan bir döngüde geçiyor çok şanssızlık yaşadık sınıfı itibari ile çok sıkıntılı sancılı yıllar.Çevremde pek yok böyle herkes genelde ailesi ile birlikte ama biz bilemiyorum artık mantıkta yürüyemiyorum.Sağlık olsun Allah bugünlerimizi aratmasın demekten başka birsey gelmiyor maalesefokyanus asker esi olmanin zor oldugunu tahmin ediyordum ama bu kadar oldugunu bilmiyordum .Allah kolaylik versin emeginize sabriniza saglik
Amin insallah hayal ettiginizden cok daha guzel gunler yasarsiniz okyonus insallah ailecek bol bol sofralariniz olur gercekten cok zor sureclerPek sabrım kalmadı son raddeye geldim inan.Yutkunmaktan artık göz yaşlarımı tutamıyorum.Maddi manevi hep bir yıkım çocuk babasız büyüyor gençliğim böyle saçma sapan bir döngüde geçiyor çok şanssızlık yaşadık sınıfı itibari ile çok sıkıntılı sancılı yıllar.Çevremde pek yok böyle herkes genelde ailesi ile birlikte ama biz bilemiyorum artık mantıkta yürüyemiyorum.Sağlık olsun Allah bugünlerimizi aratmasın demekten başka birsey gelmiyor maalesef![]()
Hayırlı olsun hakkinizdaBizim tayin çıkmadı aynen devam seneye kısmet artık![]()
Balıkesir çıktı
İstiyor muydunuz canımBalıkesir çıktı
Hayırlısı olsun merkez m8?Balıkesir çıktı
Hayirli olsun canimiyi akşamlar kızlar uzun zaman oldu giremedim mülakat sonucları açıklandı kazandım tercih yapıcam yerleşirsem unvan alıcam bakalım kısmet olur umarım.Tayinler açıklanmadı hala bekliyoruz biraz koli yaptık ama neresi olacağı belli olmadığı için elim gitmiyor açıkçası yapmaya
Tabiki kendini tanıyabilirsinSelamın Aleyküm hayırlı akşamlar bende katilabilirmiyim