• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

okyanus asker esi olmanin zor oldugunu tahmin ediyordum ama bu kadar oldugunu bilmiyordum .Allah kolaylik versin emeginize sabriniza saglik
Pek sabrım kalmadı son raddeye geldim inan.Yutkunmaktan artık göz yaşlarımı tutamıyorum.Maddi manevi hep bir yıkım çocuk babasız büyüyor gençliğim böyle saçma sapan bir döngüde geçiyor çok şanssızlık yaşadık sınıfı itibari ile çok sıkıntılı sancılı yıllar.Çevremde pek yok böyle herkes genelde ailesi ile birlikte ama biz bilemiyorum artık mantıkta yürüyemiyorum.Sağlık olsun Allah bugünlerimizi aratmasın demekten başka birsey gelmiyor maalesef:KK43:

Pek sabrım kalmadı son raddeye geldim inan.Yutkunmaktan artık göz yaşlarımı tutamıyorum.Maddi manevi hep bir yıkım çocuk babasız büyüyor gençliğim böyle saçma sapan bir döngüde geçiyor çok şanssızlık yaşadık sınıfı itibari ile çok sıkıntılı sancılı yıllar.Çevremde pek yok böyle herkes genelde ailesi ile birlikte ama biz bilemiyorum artık mantıkta yürüyemiyorum.Sağlık olsun Allah bugünlerimizi aratmasın demekten başka birsey gelmiyor maalesef:KK43:
Amin insallah hayal ettiginizden cok daha guzel gunler yasarsiniz okyonus insallah ailecek bol bol sofralariniz olur gercekten cok zor surecler

iyi akşamlar kızlar uzun zaman oldu giremedim mülakat sonucları açıklandı kazandım tercih yapıcam yerleşirsem unvan alıcam bakalım kısmet olur umarım.Tayinler açıklanmadı hala bekliyoruz biraz koli yaptık ama neresi olacağı belli olmadığı için elim gitmiyor açıkçası yapmaya
Hayirli olsun canim

Selam kızlar kahvaltı yaptık ortalık toplayamadım eşim hala uyuyor bulaşık makinasını çalıştırdım
Şimdi kahve içiyorum ☕☕☕

Büyük kız tatilde dönüş bileti bulamamışlar 7 günlük tatil 10 güne çıktı😁😁😁

Back