• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

konudan konuya atlarken geldiğim nokta...

2 yıl sonrasından bildiriyorum: Allah sabrını veriyor. Sabrını veriyor ama hayata dair tüm isteklerin, hayallerin, heyecanın da gidiyor...

benim abimin şehit olduğu kaza... ömrümden ömür giden, hala her gece başımı yastığa koyduğumda yaşadığım gece... ah Rabbim, ben bunları nasıl yaşadım dediğim 2 yıl...

Allah razı olsun sizden, sanırım bir siz baş sağlığı dilediniz. başka dileyen varsa da görmediğim için özür dilerim. kalbim bu sayfadan ilerisini okumayı kaldırmayacak çünkü.
Rabbim sizlere sabır versin güzel günler görün
Abinizinde mekanı cennet olsun peygamber efendimize komşu olsun inşallah

iyi akşamlar kızlar uzun zaman oldu giremedim mülakat sonucları açıklandı kazandım tercih yapıcam yerleşirsem unvan alıcam bakalım kısmet olur umarım.Tayinler açıklanmadı hala bekliyoruz biraz koli yaptık ama neresi olacağı belli olmadığı için elim gitmiyor açıkçası yapmaya

iyi akşamlar kızlar uzun zaman oldu giremedim mülakat sonucları açıklandı kazandım tercih yapıcam yerleşirsem unvan alıcam bakalım kısmet olur umarım.Tayinler açıklanmadı hala bekliyoruz biraz koli yaptık ama neresi olacağı belli olmadığı için elim gitmiyor açıkçası yapmaya
Yarın açıklanacak diyorlar inş açıklanır artık

Yaaaa çok sevündim canım hadi hayırlısı olsun🤲🤲🤲❤️

Back