- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cancağızım nasılsınAllah rahmet eylesin
Oyyyy kuzum benim yaaa geçmiş olsun zeynomSelam kızlar perşembe dönüyoruz inşallah bebeğim hastalandı öksürüyor küçük olduğu için yatış yapıldı tedavi oluyor hava veriyorlar dualarınızı bekliyoruz
Sağol canımOyyyy kuzum benim yaaa geçmiş olsun zeynom
İyiyim kızum çok şükürCancağızım nasılsın
Zeyno ya biz gelmeden sen dönecenSelam kızlar perşembe dönüyoruz inşallah bebeğim hastalandı öksürüyor küçük olduğu için yatış yapıldı tedavi oluyor hava veriyorlar dualarınızı bekliyoruz
Nasıl oldu bebiş canımSelam kızlar perşembe dönüyoruz inşallah bebeğim hastalandı öksürüyor küçük olduğu için yatış yapıldı tedavi oluyor hava veriyorlar dualarınızı bekliyoruz
Çok şükür daha iyiyiz yarın yada pazartesi taburcu olacağız canımNasıl oldu bebiş canım
Zeynom dikkat edin kuzumÇok şükür daha iyiyiz yarın yada pazartesi taburcu olacağız canım
Rabbim sizlere sabır versin güzel günler görünkonudan konuya atlarken geldiğim nokta...
2 yıl sonrasından bildiriyorum: Allah sabrını veriyor. Sabrını veriyor ama hayata dair tüm isteklerin, hayallerin, heyecanın da gidiyor...
benim abimin şehit olduğu kaza... ömrümden ömür giden, hala her gece başımı yastığa koyduğumda yaşadığım gece... ah Rabbim, ben bunları nasıl yaşadım dediğim 2 yıl...
Allah razı olsun sizden, sanırım bir siz baş sağlığı dilediniz. başka dileyen varsa da görmediğim için özür dilerim. kalbim bu sayfadan ilerisini okumayı kaldırmayacak çünkü.
geldim canımPenguen canım yoksun
çok geçmiş olsun canımSelam kızlar perşembe dönüyoruz inşallah bebeğim hastalandı öksürüyor küçük olduğu için yatış yapıldı tedavi oluyor hava veriyorlar dualarınızı bekliyoruz
Yarın açıklanacak diyorlar inş açıklanır artıkiyi akşamlar kızlar uzun zaman oldu giremedim mülakat sonucları açıklandı kazandım tercih yapıcam yerleşirsem unvan alıcam bakalım kısmet olur umarım.Tayinler açıklanmadı hala bekliyoruz biraz koli yaptık ama neresi olacağı belli olmadığı için elim gitmiyor açıkçası yapmaya
Yaaaa çok sevündim canım hadi hayırlısı olsuniyi akşamlar kızlar uzun zaman oldu giremedim mülakat sonucları açıklandı kazandım tercih yapıcam yerleşirsem unvan alıcam bakalım kısmet olur umarım.Tayinler açıklanmadı hala bekliyoruz biraz koli yaptık ama neresi olacağı belli olmadığı için elim gitmiyor açıkçası yapmaya
Gözünüzaydın çok sevindim benimkidr bu hafta gelecek ne güzel bol kavuşmalı günlerİyi akşamlar
Eşim süpriz yaptı geldi haftaya gelecekti yoksa
Küçüğüm yine çok özlemiş babasını