Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahah iyiyimiş hadi bakalım güzel zam olur inşallah nereye gideceksinizEnişten yok kız 15 gün sonra gelecek tatile gideceğiz inş iyi bir memur zamı gelirde enişten otel alır![]()
Her zaman hayal kırıklığı oluyor ama bu defa olmaz inşallah bugün mü belli olacak zam oranıGüzel bi zam bekliyiruz memurlara.insallah yine hayalkirikligi olmaZ![]()
Evet enflasyon belli oldu.ama asıl zammi bekliyoruz bakalimHer zaman hayal kırıklığı oluyor ama bu defa olmaz inşallah bugün mü belli olacak zam oranı
Kızartınca acısı kalmıyor amaEvet enflasyon belli oldu.ama asıl zammi bekliyoruz bakalim
Ay biber dogradim kizartacam birazdan cok aaciymis yuzumu elledim
Yaniyooooom![]()
Kuşadası veya BodrumHahahahah iyiyimiş hadi bakalım güzel zam olur inşallah nereye gideceksiniz
Aynen kizarinca kalmiyor .acısı bana kaliyorKızartınca acısı kalmıyor ama
Benim küçük cadı yaprak sarması istedi
Dün yaprak aldım biraz kahvaltıdan sonra saracağım![]()
nen ya sardım şimdi 1 küçük tencere çıktı içim arttı 3 tane de domates doldurdum yqnına da cacık yaptım mı yeterAynen kizarinca kalmiyor .acısı bana kaliyor
Afiyet olsun kuzuma.zaten bizim kizlar yaprak delisi![]()
Aynen kizarinca kalmiyor .acısı bana kaliyorKızartınca acısı kalmıyor ama
Benim küçük cadı yaprak sarması istedi
Dün yaprak aldım biraz kahvaltıdan sonra saracağım![]()
Oh afiyet le yiyinAy
nen ya sardım şimdi 1 küçük tencere çıktı içim arttı 3 tane de domates doldurdum yqnına da cacık yaptım mı yeter![]()
Sağol şekerimAynen kizarinca kalmiyor .acısı bana kaliyor
Afiyet olsun kuzuma.zaten bizim kizlar yaprak delisi
Oh afiyet le yiyin![]()
Her zamanki gibi az olmuşZam oranları belli oldu %17.55 +8077tl seyyanen zam.Arkasından hemen çift MTV ödenecek müjdesi aldık![]()
Temmuz sonu Ağustos başı gibi gideriz heralde canım tuttuğumuz evdeki kiracı temmuz sonunda çıkacak sonra biz göndeririz inşallah@Zeynolin44 canım oğluş nasıl
Penguen ne zaman gidiyorsunız canım tayine
okyonus enişte bey gelince bizi unutuyon kız
![]()
Güle güle gidin canım benimTemmuz sonu Ağustos başı gibi gideriz heralde canım tuttuğumuz evdeki kiracı temmuz sonunda çıkacak sonra biz göndeririz inşallah
Yavaş yavaş toparlanırsın.Nakliye ayarladınızmı?Evi kaça tuttunuz?Arkadasın nakliye 32 bin almış Tekirdağ’dan Mardin’e. Evide pazarlıkla zar zor 9bine indirttilerTemmuz sonu Ağustos başı gibi gideriz heralde canım tuttuğumuz evdeki kiracı temmuz sonunda çıkacak sonra biz göndeririz inşallah
Kızzzzz ben bir delilik yaptım 12bine kahve makinası aldımGünaydın kızlar herkes uyuyorken kalktım nescafemi içiyorum️
️
️