• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Dün kadıköye gittik gezdik birqz alışveriş yaptık yemek yedik bişeyler içtik
Paranın sadece adı var 😒😒😒

Şimdi kızlar markete gitti kahvaltı hazırlıyorum😁😁

Evet enflasyon belli oldu.ama asıl zammi bekliyoruz bakalim🤲
Ay biber dogradim kizartacam birazdan cok aaciymis yuzumu elledim
Yaniyooooom😖
Kızartınca acısı kalmıyor ama
Benim küçük cadı yaprak sarması istedi
Dün yaprak aldım biraz kahvaltıdan sonra saracağım🤣🤣🤣

Ay
Aynen kizarinca kalmiyor .acısı bana kaliyor😊
Afiyet olsun kuzuma.zaten bizim kizlar yaprak delisi😂
nen ya sardım şimdi 1 küçük tencere çıktı içim arttı 3 tane de domates doldurdum yqnına da cacık yaptım mı yeter😁😁😁

Kızartınca acısı kalmıyor ama
Benim küçük cadı yaprak sarması istedi
Dün yaprak aldım biraz kahvaltıdan sonra saracağım🤣🤣🤣
Aynen kizarinca kalmiyor .acısı bana kaliyor😊
Afiyet olsun kuzuma.zaten bizim kizlar yaprak delisi
Ay

nen ya sardım şimdi 1 küçük tencere çıktı içim arttı 3 tane de domates doldurdum yqnına da cacık yaptım mı yeter😁😁😁
Oh afiyet le yiyin😘😍

Nasılsınız kızlar eşya topluyoruz biryandan yıka kaldır az kaldı çok şükür.Dün hacamat yaptırdım inşallah şifa olur kendimi çok yorgun hissediyorum

Temmuz sonu Ağustos başı gibi gideriz heralde canım tuttuğumuz evdeki kiracı temmuz sonunda çıkacak sonra biz göndeririz inşallah
Yavaş yavaş toparlanırsın.Nakliye ayarladınızmı?Evi kaça tuttunuz?Arkadasın nakliye 32 bin almış Tekirdağ’dan Mardin’e. Evide pazarlıkla zar zor 9bine indirttiler

Günaydın kızlar herkes uyuyorken kalktım nescafemi içiyorum ☕☕☕
Kızzzzz ben bir delilik yaptım 12bine kahve makinası aldım 🤓Ben aldım zamlandı ins yollarlar haha😂Çok mu verdim dedim ama ben baktığımda 8bindi hep artıyor.Amannn boşver dedim içkim yok sigaram yok bir kahvem var boşver dedim sonra kendi kendime teselli oldum😂

Back