- 21 Haziran 2023
- 17
- 27
- 3
- 29
Tabiki kendini
1 cocuk annesiyim. Çalışan biriyim oncedende sizi eski hesabimda takip ediyordum ama onun şifresi gidince yeni hesap actimTabiki kendini tanıyabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki kendini
1 cocuk annesiyim. Çalışan biriyim oncedende sizi eski hesabimda takip ediyordum ama onun şifresi gidince yeni hesap actimTabiki kendini tanıyabilirsin
Ya eski nikin neydi1 cocuk annesiyim. Çalışan biriyim oncedende sizi eski hesabimda takip ediyordum ama onun şifresi gidince yeni hesap actim
PoloYa eski nikin neydi
Hııı hatırladım cqnım
sondan bir önceki tercihti canımİstiyor muydunuz canım
merkezHayırlısı olsun merkez m8?
sağol canımHayirli olsun canim
Evet canımHııı hatırladım cqnım
Nasılsın işe başlamıştın herhalde en son hatırladığım kadarıyla
Noldu oğluna geçmiş olsun.Selam kızlar 4 gece yattık hastane de çok şükür oğlum iyi dün evimize geldik temizlemişti ev biraz düzenleme yaptım insanın evi gibisi yok Allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın
Ohhhhh zeynom güle güle oturun gülcem napıyor alıştı mı bebişeSelam kızlar 4 gece yattık hastane de çok şükür oğlum iyi dün evimize geldik temizlemişti ev biraz düzenleme yaptım insanın evi gibisi yok Allah bir daha böyle felaketler yaşatmasın
Canım seviyor ama belli etmemeye çalışsada kıskanıyor ona kıyamam daha çok ilgi göstermeye çalışıyoruz şimdilik sıkıntı yok bakalım senin cadı nasılOhhhhh zeynom güle güle oturun gülcem napıyor alıştı mı bebişe
Canım boğazı doldu hafif de ciğerlere inmişti küçük olduğu için yatış yapıldı buhar antibiyotik tedavisi gördü iyiyiz şimdiNoldu oğluna geçmiş olsun.
Zeyno daha bebek 35 günlük mü?Canım boğazı doldu hafif de ciğerlere inmişti küçük olduğu için yatış yapıldı buhar antibiyotik tedavisi gördü iyiyiz şimdi
51 günlük oldu canımZeyno daha bebek 35 günlük mü?
Hayırlı olsun.
İstanbul'da mısın?
Enişten yok kız 15 gün sonra gelecek tatile gideceğiz inş iyi bir memur zamı gelirde enişten otel alırZeynolin44 canım oğluş nasıl
Penguen ne zaman gidiyorsunız canım tayine
okyonus enişte bey gelince bizi unutuyon kız