• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Kızlarrrrr
Kiraci çıktı çok mutluyum
Neler çektik Allah biliyor.
Hala inanamiyorum🤩Cok mutluyum
Rabbim dualarimi kabul etti
Herşeyi o na bıraktım çok sükur🤲
Çok şükur🤩🤲
Bugün aldığım en güzel haberdi görüntülü konuşmadaki o heyecanımızzzzzzzz:KK76::halay::21::süslü::KK71:

Zeynolin44 Zeynolin44 bebiş nasıl evinize döndünüz mü?
Selam canım
Selam kızlar
Bebiş iyi şükür 28 günlük oldu
22 hazirana uçak bileti aldık eve döneceğiz inşallah
Eşim evde alçı çatlakları vardı dökülen fayanslar vardı tadilat yapıldı ev boyandı.
Halılar yıkamaya gitti bu hafta yada haftaya kadın gelip evi temizleyecek okullar tatil olunca eşim gelecek beraber döneceğiz.

S. Elamsssssssss❤️❤️❤️

Bugün ablamla ve çocuklarla awm günüydü yedik içtik gezdik👏👏👏

Kendime İPhone 13 aldım👍👍👍

Şimdi kızı uyuttum🙊🙊

Yarın ablama gideceğiz ❤️❤️

Tatvanda helikopter düşmüş 10 askerimiz şehit olmuş😭Başımız sağolsun Allah yakınlarına sabır versin 😞Çok üzüldüm cok...

Çok çok üzüldüm . Allah ailelerine sabır versin kazadan beladan korusun herkesi 🙏🙏

🇹🇷🇹🇷Şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerinede Allah sabır versin inşallah 🤲
Rabbim hepimizin Alilesini evini ocağını colugunu çocuğunu korusun inşallah 🙏 Ateş dustugu yeri yakıyor 🥺

Yine temizlikle biten bir gün oldu cam falan sildim şuan kipirdicak halim kalmadı 🥴
2 gündür sıfır harcama 💥
Yarın bebisimin bakıcısı uğrayacak gün içinde.kahvenin yanına da ikram ederim diye magnolya yaptım azonce oturdum.
Birde şirketten yine eğitim atamışlar ve çok uzun 1 hafta da ancak tamamlarım sınavları falan 😖

Başımız sağolsun rabbim ailelerine sabırlar versin. Kar yağıyor buraya büyük ihtimalle tatvanada yağıyor sisli gibi hava ondan olmuştur

konudan konuya atlarken geldiğim nokta...

2 yıl sonrasından bildiriyorum: Allah sabrını veriyor. Sabrını veriyor ama hayata dair tüm isteklerin, hayallerin, heyecanın da gidiyor...

benim abimin şehit olduğu kaza... ömrümden ömür giden, hala her gece başımı yastığa koyduğumda yaşadığım gece... ah Rabbim, ben bunları nasıl yaşadım dediğim 2 yıl...

Allah razı olsun sizden, sanırım bir siz baş sağlığı dilediniz. başka dileyen varsa da görmediğim için özür dilerim. kalbim bu sayfadan ilerisini okumayı kaldırmayacak çünkü.

2 yıl sonrasından bildiriyorum: Allah sabrını veriyor. Sabrını veriyor ama hayata dair tüm isteklerin, hayallerin, heyecanın da gidiyor...

benim abimin şehit olduğu kaza... ömrümden ömür giden, hala her gece başımı yastığa koyduğumda yaşadığım gece... ah Rabbim, ben bunları nasıl yaşadım dediğim 2 yıl...

Allah razı olsun sizden, sanırım bir siz baş sağlığı dilediniz. başka dileyen varsa da görmediğim için özür dilerim. kalbim bu sayfadan ilerisini okumayı kaldırmayacak çünkü.
Allah sabrınızı arttırsın 😢

Allah rahmet eylesin 🤲🤲🤲

Back