How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Dün öğlen çıktık evden geldiğimizde 1 di
Biraz akraba ziyareti ordan pizza yemeye gittik bir mekana Meg geliyordu kızlar istediler (yaralarımı sar ölmeyeyim🤪🤪)
Gittik bişeyler içtik meyve pasta filan küçük kız tam clup kızıymış sahneden inmedi🤭🤭🤭
Sonuna doğru o seste uyudu🙈🙈🙈

Gece 1 di eve geldiğimizde hemen üst baş değişip yattık valla çok yorulmuşum sesten beynim şişmiş🤪🤪

Büyüğün de bugün 2 sınavı vardı sabahtan gitti

Bizde 12 ye geliyordu kalktığımızda🤗🤗

Bugün ne yemek yapayım diye sesli düşünürken eşim yapma dışarı çıkarız dedi canıma minnet çıktık kızı da biraz top havuzunda oynat tık eve geldik 🤗🤗

Yarın pazar yapmam lazım evde hiçbişeyy yok🤦‍♀️🤦‍♀️

selam kızlar nasılsınız bayram çok güzel ve yogun geçti tatlı börek sarma yapmıştım hiç kalmadı pek güzel olmuş hepsi baya misafir ağırladım.

Günaydınnnn kızlar dün artık cadı okula gitmeye başladı bende günlerdir gezmekten eve süpürge bile tutmamıştım
Bayağı baza altları dolap altları balkonlar wc filan çamaşır derken akşam oldu ama tertemiz oldu

Bugünde cam koltuk silecekttim sabah kalktım yağmur yağmış neyse bikaç gün sonra yaparım

Büyük kız küçüğü bıraktı okula yağmurlu havada yaptım kahvemi içiyorum

Akşama. Da pizza yapacağım 🤪🤪

Selam bugün sabahtan anneme gittik büyük ablamda geliyordu çocuklar oynadılar filan iyi oldu

4 gün sonra annemin doğumgünüydügiderken giderken pasta cola aldık ❤️❤️❤️

Annemde
Topalak çorbası,,, tavuk dolması,, karışık kızartma salata yaptık yedik

Eve geldik küçük Heryerini yüz boyası yaptı neyse yıkadım uyuttum şimdi oturuyoruz🤗🤗🤗

Selam bugün sabahtan anneme gittik büyük ablamda geliyordu çocuklar oynadılar filan iyi oldu

4 gün sonra annemin doğumgünüydügiderken giderken pasta cola aldık ❤️❤️❤️

Annemde
Topalak çorbası,,, tavuk dolması,, karışık kızartma salata yaptık yedik

Eve geldik küçük Heryerini yüz boyası yaptı neyse yıkadım uyuttum şimdi oturuyoruz🤗🤗🤗
Nice yaşları olsun anneciğinin canım sevdikleriyle hep birlikte inşallah sağlıkli mutlu olsun 💓

Selamssss mutlu haftasonları🤗🤗🤗

Gece canım kokoreç istedi valla eşime dedim git al sağolsun yaptırdı getirdi o saatte yersek kilo gelir tabi🤪🤪küçük de uyuyordu ona da mumbar yaptırmış bugün yer srtık🙈🙈🙈

Sabah kahvaltımızı yaptık büyük kız arkadaşına gitti ortalık topladım eşimle kahve içtik o bikaç saat daha uyuyacak sonra yola çıkacak🥺🥺🥺

Allah ım yine nasıl yağmur yağıyor🌧️🌧️🌧️

Selamssss mutlu haftasonları🤗🤗🤗

Gece canım kokoreç istedi valla eşime dedim git al sağolsun yaptırdı getirdi o saatte yersek kilo gelir tabi🤪🤪küçük de uyuyordu ona da mumbar yaptırmış bugün yer srtık🙈🙈🙈

Sabah kahvaltımızı yaptık büyük kız arkadaşına gitti ortalık topladım eşimle kahve içtik o bikaç saat daha uyuyacak sonra yola çıkacak🥺🥺🥺

Allah ım yine nasıl yağmur yağıyor🌧️🌧️🌧️
Allah kavuştursun canım hep böyle mi çalışacak nasıl olacak tasinma durumu var mı yoksa iş bı süreliğine felan mi

Allah kavuştursun canım hep böyle mi çalışacak nasıl olacak tasinma durumu var mı yoksa iş bı süreliğine felan mi
Sağol kuzum eşim yanına almayı çok istiyor bizi ama büyük kızım 11. Sınıf arkadaşlarından ayrılmak istemiyor seneye sınav süreci filan derken onun okulunun bitmesini bekliyoruz🤗🤗

Back