How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

hayırlı olsun canım benim arkadaşlarımda üniversitede başlamıştı bende evlendikten sonra başladım. Kıl tüy işini hiç sevmiyorum benimde büyük kızda baya olacak belli
Sağol canım evet ya ben yeni başladım 3. Seansı mı aldım 1 ay oldu hiç çıkmadı daha kıl köküyle de alakalı bende kızımda cansız tüylerimiz var🤭🤭

Selam kızlar eşimin teyzesi çağırdı yemeğe bugün sabahtan Kayınvalidem ve küçük kız gittiler bende bayağı bir uyumuşum iyi geldi valla🤗🤗

Eşimin kuzeni geldi benim büyük kızla yaşıt tatillerde bizde kalıyor

Şimdi kızlarla beraber awm ye gidiyoz biraz alışveriş yapacaz ordan da teyzeye geçeriz
Hayırlı iftarlar😘😘😘

bende çok uyudum sersem gibiyim akşama kahvaltı gibi hazırlamamı istedi ev ahalisi benim ufaklıkta bugün oruç tutuyormuş çok mutlu oldum normalde susuz duramaz öğlene kadar tutuyor haftasonları bugün akşama kadar tutcam anne dedi onada harçlık vermem lazım mutlu olsun

İyi akşamlar kızlar dün eşim geldi akşamına da Kadir gecesi diye büyük merkez camiye gittik namazımızı kıldık Rabbim kabul etsin
Çıkışta şırdan yemeye gittik küçük kız maşallah 2 tane yedi iyi de büyüktü🤭🤭

Büyüğe jbl kulaklık aldım 1200 tl

Selam canlar yaaaa kimsecikler yokkkkkk🥺🥺🥺🥺

Dün akşam eşim dedi hadi dışarı çıkalım küçüğü uyutmuştuk zaten gece dönercisi var oraya gittik yedik valla ne zamandır istiyorduk çok lezzeetliymiş
Ordan çıkışta kızlar tatlı istedi eşimin kuzeni de vardı adanayı talan ettik tatlıcı yok kapalı tabi gecenin saat 2 si olmaz ama yine de bir umut gezdik dolaştık yok yok
En son eve dönerken köşede kardeşler vardı eşim uyandırdı valla adamı dedim kızlar için pastane açtırıyorsun🤪🤪🤪ekler,, triliçe,, baklava,, soğuk baklava,,, galeta ne buldularsa almışlar valla,

Eve geldik saat 4 suyumuzu içtik zaten niyetlendik

Dün akşam eşim dedi hadi dışarı çıkalım küçüğü uyutmuştuk zaten gece dönercisi var oraya gittik yedik valla ne zamandır istiyorduk çok lezzeetliymiş
Ordan çıkışta kızlar tatlı istedi eşimin kuzeni de vardı adanayı talan ettik tatlıcı yok kapalı tabi gecenin saat 2 si olmaz ama yine de bir umut gezdik dolaştık yok yok
En son eve dönerken köşede kardeşler vardı eşim uyandırdı valla adamı dedim kızlar için pastane açtırıyorsun🤪🤪🤪ekler,, triliçe,, baklava,, soğuk baklava,,, galeta ne buldularsa almışlar valla,

Ohh ne güzel olmuş canım 😍

Döner en sevdiğiiiim 😍 🤤🤤

İyiyim şükür canım hava kapalı yağmurlu oğlumla evde takılıyoruz 😆 arkadaş balık emanet etti bana ayy her gün suyu leş oluyo nasilda pis kokuyo ya sayesinde hiç bı zaman balık almiycam 😁
Burası da 2 gündür yanıyordu vallahi ama sabah biraz yağmur yağdı şimdide hava bozdu
Dışarı çıkacağız büyük kızın İngilizce kaydının parasını vermeye

Hahahaha valla bizde kedi alacaz bakalım 🤪🤪🤪

Burası da 2 gündür yanıyordu vallahi ama sabah biraz yağmur yağdı şimdide hava bozdu
Dışarı çıkacağız büyük kızın İngilizce kaydının parasını vermeye

Hahahaha valla bizde kedi alacaz bakalım 🤪🤪🤪
Aaaa alacakmisiniz kedi bizde istiyoruz da ev ufak nasıl olur bilemedigimizden sadece düşünme aşamasındayiz şimdilik 😆

Kedi anası olmak candır gerisi heyecandır😂Bir gün herkes kedi anası olacak😂
Hemde çok yakında🤭🤭🤭
Kiiz sen kediden korkmuyomuydun sfenks biraz ürkütücü gibi sankim 😁
Korkuyordum kızzz ama kayınvalidemde kalınca biraz alıştım artık çocuklar için çok istiyorum evet sfenks ürkütücü biraz ama tüylü istemiyorum alerjim var ama eşimdeki de sfenks yeni bebek gibi aybı🤪🤪

Selam canlar dışarı çıktık işimizi, hallettik iftara yakın eve dönmeyelim dedik dışarda orucumuzu açtık kahvemizi tatlımızı yedik canlı müzik filan iyi geldi valla şimdi girdik eve kızı uyutacağım 🤗🤗

Selam canlar dışarı çıktık işimizi, hallettik iftara yakın eve dönmeyelim dedik dışarda orucumuzu açtık kahvemizi tatlımızı yedik canlı müzik filan iyi geldi valla şimdi girdik eve kızı uyutacağım 🤗🤗
Kız nasıl oluyo bu enerji ben iftardan sonra mutfağı zor topluyorum 😁

Back