- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
sağlıkla gelsin kuzun güzel günler görün beraberÇok şükür sona geldik ama en zor zamanlar kızlar sağlıkla gelir inşallah bebeğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağlıkla gelsin kuzun güzel günler görün beraberÇok şükür sona geldik ama en zor zamanlar kızlar sağlıkla gelir inşallah bebeğim
Sağol canım evet ya ben yeni başladım 3. Seansı mı aldım 1 ay oldu hiç çıkmadı daha kıl köküyle de alakalı bende kızımda cansız tüylerimiz varhayırlı olsun canım benim arkadaşlarımda üniversitede başlamıştı bende evlendikten sonra başladım. Kıl tüy işini hiç sevmiyorum benimde büyük kızda baya olacak belli
Ohh ne güzel olmuş canımSelam canlar yaaaa kimsecikler yokkkkkk
Dün akşam eşim dedi hadi dışarı çıkalım küçüğü uyutmuştuk zaten gece dönercisi var oraya gittik yedik valla ne zamandır istiyorduk çok lezzeetliymiş
Ordan çıkışta kızlar tatlı istedi eşimin kuzeni de vardı adanayı talan ettik tatlıcı yok kapalı tabi gecenin saat 2 si olmaz ama yine de bir umut gezdik dolaştık yok yok
En son eve dönerken köşede kardeşler vardı eşim uyandırdı valla adamı dedim kızlar için pastane açtırıyorsunekler,, triliçe,, baklava,, soğuk baklava,,, galeta ne buldularsa almışlar valla,
Eve geldik saat 4 suyumuzu içtik zaten niyetlendik
İyiyim şükür canım hava kapalı yağmurlu oğlumla evde takılıyoruz arkadaş balık emanet etti bana ayy her gün suyu leş oluyo nasilda pis kokuyo ya sayesinde hiç bı zaman balık almiycamSağol kuzum
Napıyorsun nasılsın
Döner en sevdiğiiiimSelam canlar yaaaa kimsecikler yokkkkkk
Dün akşam eşim dedi hadi dışarı çıkalım küçüğü uyutmuştuk zaten gece dönercisi var oraya gittik yedik valla ne zamandır istiyorduk çok lezzeetliymiş
Ordan çıkışta kızlar tatlı istedi eşimin kuzeni de vardı adanayı talan ettik tatlıcı yok kapalı tabi gecenin saat 2 si olmaz ama yine de bir umut gezdik dolaştık yok yok
En son eve dönerken köşede kardeşler vardı eşim uyandırdı valla adamı dedim kızlar için pastane açtırıyorsunekler,, triliçe,, baklava,, soğuk baklava,,, galeta ne buldularsa almışlar valla,
Eve geldik saat 4 suyumuzu içtik zaten niyetlendik
Burası da 2 gündür yanıyordu vallahi ama sabah biraz yağmur yağdı şimdide hava bozduİyiyim şükür canım hava kapalı yağmurlu oğlumla evde takılıyoruz arkadaş balık emanet etti bana ayy her gün suyu leş oluyo nasilda pis kokuyo ya sayesinde hiç bı zaman balık almiycam
Vallahi bizde çok seviyoruzDöner en sevdiğiiiim
Aaaa alacakmisiniz kedi bizde istiyoruz da ev ufak nasıl olur bilemedigimizden sadece düşünme aşamasındayiz şimdilikBurası da 2 gündür yanıyordu vallahi ama sabah biraz yağmur yağdı şimdide hava bozdu
Dışarı çıkacağız büyük kızın İngilizce kaydının parasını vermeye
Hahahaha valla bizde kedi alacaz bakalım
Canım eşimin istanbulda var kızlara da almak istiyor ama ben tüylü istemiyorum sfenks eşimin bizde ondan alacağız muhtemelenAaaa alacakmisiniz kedi bizde istiyoruz da ev ufak nasıl olur bilemedigimizden sadece düşünme aşamasındayiz şimdilik
Kedi anası olmak candır gerisi heyecandırBir gün herkes kedi anası olacakCanım eşimin istanbulda var kızlara da almak istiyor ama ben tüylü istemiyorum sfenks eşimin bizde ondan alacağız muhtemelen
Kiiz sen kediden korkmuyomuydun sfenks biraz ürkütücü gibi sankimCanım eşimin istanbulda var kızlara da almak istiyor ama ben tüylü istemiyorum sfenks eşimin bizde ondan alacağız muhtemelen
Hemde çok yakındaKedi anası olmak candır gerisi heyecandırBir gün herkes kedi anası olacak
Korkuyordum kızzz ama kayınvalidemde kalınca biraz alıştım artık çocuklar için çok istiyorum evet sfenks ürkütücü biraz ama tüylü istemiyorum alerjim var ama eşimdeki de sfenks yeni bebek gibi aybıKiiz sen kediden korkmuyomuydun sfenks biraz ürkütücü gibi sankim
Kız nasıl oluyo bu enerji ben iftardan sonra mutfağı zor topluyorumSelam canlar dışarı çıktık işimizi, hallettik iftara yakın eve dönmeyelim dedik dışarda orucumuzu açtık kahvemizi tatlımızı yedik canlı müzik filan iyi geldi valla şimdi girdik eve kızı uyutacağım