- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
Annem geldi dün.Bugünde İngiltere’nden ablam ve kızı geldiOğluşa parti yaptık bugün 8 yaş partisiEnişte bey gelince yok oldun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem geldi dün.Bugünde İngiltere’nden ablam ve kızı geldiOğluşa parti yaptık bugün 8 yaş partisiEnişte bey gelince yok oldun
Çok mutlu olmuştur paşamAnnem geldi dün.Bugünde İngiltere’nden ablam ve kızı geldiOğluşa parti yaptık bugün 8 yaş partisi
Ah nerde canım bir top gibi geziyorumpazartesi randevum var 35 haftalığım Bi 3 hafta daha var gibi sen nasılsın neler yapıyorsunZeynolin44 doğum yaptın mı?
Cankusunannesi nerelerdesin?
Scss94 bayramda nerdesinSana tatlı yemeğe geleyim diyecektim ama kayınvalideme gideceğiz
Kuzumm evdeyim buyur gel memleket uzak yazin gitcez nasip olursa. kayınvaliden nerde canımZeynolin44 doğum yaptın mı?
Cankusunannesi nerelerdesin?
Scss94 bayramda nerdesinSana tatlı yemeğe geleyim diyecektim ama kayınvalideme gideceğiz
Yaaa zeynommmm mm ne kadar az kaldıAh nerde canım bir top gibi geziyorumpazartesi randevum var 35 haftalığım Bi 3 hafta daha var gibi sen nasılsın neler yapıyorsun
Aaa üzüldüm kuzumm ya inşallah çok tutmazHayırlı cumalar kızlar
Benim küçük cadı dün telefonumu düşürdü ekran pert bakalım yine masraf
Yapılacak gibi değil canım zaten yeni almayı düşünüyorduk bakalım artık alacazAaa üzüldüm kuzumm ya inşallah çok tutmaz
yok canım nisan sonuna yetişir dediler ama bayram tatili giriyor araya yetişir mi bilmşyorumPenguen sınavın belli oldumu?
Allah kuzucuğuma Allah kabul etsinselam kızlar nasılsınız haftasonu kızım oruç tutuyor onun için sahura kalktım kahvaltılık birşeyler yaptım şimdi yattılar bende ezanı bekleyip yatarım inşallah
hayırlı olsun canım benim arkadaşlarımda üniversitede başlamıştı bende evlendikten sonra başladım. Kıl tüy işini hiç sevmiyorum benimde büyük kızda baya olacak belliGünaydın kızlar
Büyük kız ısrarla lazer istiyordu daha küçüksün dedim ama yok
4 bölge 10 seans aldık paket bakalım bayram sonrası başlayacak