How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam bugün sabahtan anneme gittik büyük ablamda geliyordu çocuklar oynadılar filan iyi oldu

4 gün sonra annemin doğumgünüydügiderken giderken pasta cola aldık ❤️❤️❤️

Annemde
Topalak çorbası,,, tavuk dolması,, karışık kızartma salata yaptık yedik

Eve geldik küçük Heryerini yüz boyası yaptı neyse yıkadım uyuttum şimdi oturuyoruz🤗🤗🤗
Bensiz kutladiniz hıııı☺☺

Sağol kuzum eşim yanına almayı çok istiyor bizi ama büyük kızım 11. Sınıf arkadaşlarından ayrılmak istemiyor seneye sınav süreci filan derken onun okulunun bitmesini bekliyoruz🤗🤗
İnşallah canım aynen 11. Sinifsa beklersiniz biraz daha zaten bu dönem bitti sayılır

Ayyyy kıza dün eşimin aldığı mumbarı ısıtayım dedim Abovvvvv ne kötüymüş Allah günah yazmasın🤦‍♀️🤦‍♀️döktüm valla kız başladı babasına kızmaya niye kötü yerden aldın diye🤭🤭neyse ablasını aradık gelirken aldı yedi de rahatladı🙈🙈

Günaydın kızlar❤️❤️❤️

Dün koltuğun birini sildim bugünde geri kalanı silecekttim arkadaş kahveye gelecekmiş akşama silerim artık🤭🤭

Ayyy ne yemek yapacağım yaaa😩😩😩

Gözünde problem mi var canım

Napim bende aynı Eşimi gönderdim kızlarla takılıyoruz öyle
miyop var canım üniversite başlamıştı ders çalışmaktan oldu yakına sürekli bakınca uzağı net görememeye başladım çok hızlı ilerledi 0.75 le başladım şimdi 2.75 oldu

Patlıcan musakka ,bulgur pilavı😊
Güzel ama benim kızlar yemezki🥺🥺
miyop var canım üniversite başlamıştı ders çalışmaktan oldu yakına sürekli bakınca uzağı net görememeye başladım çok hızlı ilerledi 0.75 le başladım şimdi 2.75 oldu
Anladım canım😘😘
fırına sebzeli tavuk yanına pilav salata ya da karnıyarık pilav cacık güzel olur
Aslında patlıcanı var karnıyarık güzel olur ama kızlar yemezki🤦‍♀️🤦‍♀️
Allah kavuştursun canım
Sağol canım amin🤲🤲

Back