Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bensiz kutladiniz hıııı☺☺Selam bugün sabahtan anneme gittik büyük ablamda geliyordu çocuklar oynadılar filan iyi oldu
4 gün sonra annemin doğumgünüydügiderken giderken pasta cola aldık
Annemde
Topalak çorbası,,, tavuk dolması,, karışık kızartma salata yaptık yedik
Eve geldik küçük Heryerini yüz boyası yaptı neyse yıkadım uyuttum şimdi oturuyoruz
Yaaaa küçük kuzum dedi valla teyzem gil niye yokBensiz kutladiniz hıııı☺☺
Afiyet olsun bence de kolay ve lezzetliBende lahmacun ici hazirladim .kolay oluyor ya .
Oy en önce kuzum düsünür zaten bizi.Yaaaa küçük kuzum dedi valla teyzem gil niye yok
He valla aynen gidecek birazdanOy en önce kuzum düsünür zaten bizi.
Annemdeki menünuzde guzelmis haa
Kocisin gidiyormu kiz.Allah kavustursun.
Bir zamanlar bana derdi ya ne kadar gelip gidiyor
İnşallah canım aynen 11. Sinifsa beklersiniz biraz daha zaten bu dönem bitti sayılırSağol kuzum eşim yanına almayı çok istiyor bizi ama büyük kızım 11. Sınıf arkadaşlarından ayrılmak istemiyor seneye sınav süreci filan derken onun okulunun bitmesini bekliyoruz
Aynen kuzumİnşallah canım aynen 11. Sinifsa beklersiniz biraz daha zaten bu dönem bitti sayılır
Canım benim çok özledim yaaaaaMerhaba kızlar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun..
Biz hataya döndük 2 haftadır felan..
Yeni hayatımıza ve çadırımıza alışmaya çalışıyoruz..
Umarım herkes iyidir.. Hepinizi öpüyorum
evdeyim canım lens bakıyorum kendime son ayki lensi takıyorum bu sefer renkli alayım diyorum ama şeffaf lense göre pahalı biraz
Gözünde problem mi var canımevdeyim canım lens bakıyorum kendime son ayki lensi takıyorum bu sefer renkli alayım diyorum ama şeffaf lense göre pahalı biraz
sen nasılsın canım
Patlıcan musakka ,bulgur pilavıGünaydın kızlar
Dün koltuğun birini sildim bugünde geri kalanı silecekttim arkadaş kahveye gelecekmiş akşama silerim artık
Ayyy ne yemek yapacağım yaaa
miyop var canım üniversite başlamıştı ders çalışmaktan oldu yakına sürekli bakınca uzağı net görememeye başladım çok hızlı ilerledi 0.75 le başladım şimdi 2.75 olduGözünde problem mi var canım
Napim bende aynı Eşimi gönderdim kızlarla takılıyoruz öyle
fırına sebzeli tavuk yanına pilav salata ya da karnıyarık pilav cacık güzel olurGünaydın kızlar
Dün koltuğun birini sildim bugünde geri kalanı silecekttim arkadaş kahveye gelecekmiş akşama silerim artık
Ayyy ne yemek yapacağım yaaa
Allah kavuştursun canımGözünde problem mi var canım
Napim bende aynı Eşimi gönderdim kızlarla takılıyoruz öyle
Güzel ama benim kızlar yemezkiPatlıcan musakka ,bulgur pilavı
Anladım canımmiyop var canım üniversite başlamıştı ders çalışmaktan oldu yakına sürekli bakınca uzağı net görememeye başladım çok hızlı ilerledi 0.75 le başladım şimdi 2.75 oldu
Aslında patlıcanı var karnıyarık güzel olur ama kızlar yemezkifırına sebzeli tavuk yanına pilav salata ya da karnıyarık pilav cacık güzel olur
Sağol canım aminAllah kavuştursun canım