How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Günaydın kızlar
Merhaba kızlar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun..
Biz hataya döndük 2 haftadır felan..
Yeni hayatımıza ve çadırımıza alışmaya çalışıyoruz..
Umarım herkes iyidir.. Hepinizi öpüyorum
çok geçmiş olsun canım Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah

Günaydınnnn❤️❤️❤️

Normalde 7 de kalmamız lazım büyük kız saati 7 görmüş 6 da uyandık amann küçük bir enerjik sabahın 6 sında müzik açtı oynadı neyse azıcık daha uyumuşum
Kalktık hazırlandılar ablası bırakıyor okula sonra kendi gidiyor 👏👏

Bende arkalarından Yatakları topladım ortalık topladım balkon yıkadım
Ocağa nohut koydum haşlanıyor buzluğa atacam
Robotu açtım çalışıyor

Kahvaltımı yapıyorum 😘😘😘

Dün koltukları sildim perdeleri yıkadım

Camı silemedim yağmur bir duruyor bir yağıyor ama işlerimi yapmam lazımdı eşim odada sigara içtiği için 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Birazdan da yemek masası sandalyelerin sileceğim 💃💃

Dün koltukları sildim perdeleri yıkadım

Camı silemedim yağmur bir duruyor bir yağıyor ama işlerimi yapmam lazımdı eşim odada sigara içtiği için 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Birazdan da yemek masası sandalyelerin sileceğim 💃💃
Bende dün evi temizledim.kizin odasinin camini sildim.isim bitti esim hadi gidelim dedi alışverişe. 2bucukta çıktık görümcemin aramasiyla kendime geldim 😂saat olmus 8.eve geldigimizde 9u geçiyordu. Neyseki disarda yedik dün yemek telasim olmadi.

Bende dün evi temizledim.kizin odasinin camini sildim.isim bitti esim hadi gidelim dedi alışverişe. 2bucukta çıktık görümcemin aramasiyla kendime geldim 😂saat olmus 8.eve geldigimizde 9u geçiyordu. Neyseki disarda yedik dün yemek telasim olmadi.
Ohhhh ne güzel alışveriş yapılmış yemek yenmişşş missssssss👏👏👏

Kızı okuldan aldım geldim şimdi müzikle dans keyfi yapıyor cadı💃💃💃

Salata yaptım yanına pirinç pilavı
Büyük kıza dedim gelirken kızarmış tavuk al 🤭🤭🤭

Erken uyumus cadi😁
Benim kiz kac saat uyudu yine oğlen
Simdi babasiyla kitap okuyorlar
Ama sabah 7 de kalkıyoruz
Okuldan gel yemek ye biraz boyama dans filan aşağıda oynuyor biraz yukarı çık yemek ye banyo masal derken bayılıyor🙈🙈🙈

Oooh mavişime okusun bakalım😘😘

Yinede iyi dayanıyor kuzum.benim kiz daha okuldan cikarken anne bak yatıp dinlenecem ben diyor😂
Hahahaha aslında dün uyumuştu bugün uykun var mı dedim yok dedi yerinde oturmuyor ki ne çenesi ne kendi duruyor azıcık dursa belki uykuya dalar da🤪🤪🤪

Günaydınn🤗🤗🤗kızı bırakıp geldim ortalık topladım
Çamaşır attım Makinaya
Robotu temizledim
Yatakta takılıyorum şimdi kahve yapacağım kendime👏👏👏

Öğlene kısır istiyordu minnoşum yaparım ama akşama bilmiyom büyük kız yemez zaten kısırı🥺🥺

canım sen taşınabildin mi kendi evine

Back