🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Akşam erişte ve tavuk yaptım körü soslu bol salata yoğurt turşu yedik yarın balık yapcam ama eşim almamış nasıl yapacaksam artık. 2 paket dondurma 1 paket ekmek 1 koli yumurta aldı eşim ne kadar tuttu bilmiyorum 60 civarıdır heralde

Kızlar silvanın bezleri çok güzel temizlik yaparken mutlu oluyorum tertemiz yapıyor yerleri sildiğim mopa alışamadım daha sürekli kaldırarak siliyorum çekpas yapmışlar kenarınıd evdekiler vileda kovası ve çekpası depoya indircem yarın.

Vallahi bedava iyi araştırın mı dolapları kaliteli olsun bence suntadan filan yqpmasın
Büyük ihtimal suntalam yaparlar mdf çok pahalı küçük bir dolğ kapagını 100 TL ye yaptırdık agustos ayında kapakları balon yaptırsa keşke şişme olmaz

Anne ler ttilwr biraz önce
Mutfağı topladım bulaşık makinasını çalıştırdım
Ortalığı topladım
Şimdi kızımı yedirip uyutacam

Fırında da 23 TL verdim

Kızlar bugün
328 tl nin bim de
174 tl yerel markette
144 tl manav
80 tl lego cıty puzzle
40 tl balık
69 tl süt (21 kg)
20 tl kırtasiye
20 tl tam buğday unu
20 tl aktar

Kasar,sucuk,tulum peyniri ,kıyma,kuşbaşı,tavuk,makarna ,şehriye,5 lt sıvıyağ,5 kg beyaz un,5 kg seker,ketçap,mercimek,fasulye,dolap poseti,wc kağıdı,ped,sirke,karbonat,krem santı,çikolata sos,buğday ekmeği,form çayı,petibör,cubuk kraker,kraks,cocostar,cin mısır aklıma gelenler bunlar eksik yok gibi epey bir süre büyük harcama olmaz

Manavdan
Kereviz aldım ilk kez yapacağım tarif istiyorum
Ananas,muz,kivi,portakal,mandalina,armut,karnabahar,ıspanak,pırasa,kabak,domates,biber,mantar,kurusogan,yeşil doğan,maydanoz,marul,havuç karalahana aldım

10 gün ciddi bir harcama yapmamaya calışacagız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…