🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

100. Sayfa hayırlı olsun
Gôzü olanın göz bebekleri çıksın
Alışverişe çıkmaya göre bizimde sıvı yağ almamız lazım a101 e perşembe günü sinangil un gelecek ondan almak istiyorum erişte son 1 pişirimlik kaldı kendim izindeyken keseyim diyorum

Sabah:
1 dilim ekmek
1 dılım çörek otlu tulum peynırı
1 yumurtadan omlet
1 havuc
5 zeytın
1 fıncan cay

Ara:
Sade Türk kahvesi +2 kuru kayısı +1 mandalina

Akşam:
Brokoli salatası
Yarım porsiyon nohut
Yarım porsiyon bulgur pilavı
2 tane salatalık turşusu

2 litre su
Limonlu soda
Kiraz sapı çayı

Evet anne sütü ile eş değer diye biliyorum o yüzden yesinler istiyorum ama büyük kız ağzına sürmiyor
Bende Bebise hergun çeyrek avakado yediyorum muzla bal kabagiyla falan ezip karistirip veriyorum nasıl olsa buyunce yemez şimdi ne verirsem kâr hesabı

Güzel menün
Bende bugün limonlu yeşil cay aldım
Doğadan nın caylarını bulamadım

Herkese iyi akşamlar hanımlar
gelemedim bir türlü hatta dün hiç gelemedim dün tüm gün temizlik yaptım dip köşe yerleri falan hep elimle sildim akşamda gece 3' e kadar hem bebe salladım hem online eğitimim var 42 tane tane sınav yuklemisler 3 gün hiç kalmadan 24 saat yapsam ancak biter daha 18 sınavım var ve okadarda eğitimim var ve bugün sondu süresi 1 yıllık eğitim yuklemisler yıl sonu olduğu için de hemen bitirmem lazım.Aksam amirimi aradım sistem atıyor telefonum hata veriyor dedim oda yaa evet öyle bir sistemsel sorun var malesef onun için 2 gün daha süre veriyorum sana dedimecbur kaldım eşim kendi eğitimini tam 1 haftada günde 8 saat falan dinleyerek tamamladı.benim öyle bir boş vaktim yok malesef onun icin uzatmasi iyi oldu süremi.

Bugün de lahana sardim ve kuru patlıcan biber kabak doldurdum karisik dolma yaptım.Daha şimdi oturdum boynum hala fena agrisi koluma vuruyor

Evet baya gelmiş bizimde yarın gelir elektrik
Doğalgazı bu ay 150 civarı bekliyorum bakalım sadece ısınma bedeli
Isınma 150 çok iyi bizim sıcak su ve Ocak kullanimda yazın en fazla 60-70 TL geliyor evimiz 90m2 hem tavan hem hem dış yalitimli ve kombi sürekli devreye girmiyor oda termostadi var 23 derecede sabit duruyor hiç ayarıyla oynamayız kapatıp acmayiz.sadece bebişi yıkarken 1 saat 24 derece yaparım okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…