- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim ev 110 m2 ara kat güneş alıyor yalıtımı çok iyi yanmasa bile ılık evin içiIsınma 150 çok iyi bizim sıcak su ve Ocak kullanimda yazın en fazla 60-70 TL geliyor evimiz 90m2 hem tavan hem hem dış yalitimli ve kombi sürekli devreye girmiyor oda termostadi var 23 derecede sabit duruyor hiç ayarıyla oynamayız kapatıp acmayiz.sadece bebişi yıkarken 1 saat 24 derece yaparım okadar
Okyonus sen fırın yemeği çok yapıyorsun sanki fırın çok yakar canımAy bizede böyle yüksek geldi hepsi
Yok kız fırın yemegı yapmıyorum ben hep ocaktaOkyonus sen fırın yemeği çok yapıyorsun sanki fırın çok yakar canım
Geldim geldim kız ancak uyuduKız anca yazdım nerdesiniz toplasın
okyonus masumlar apartmanını izler bugün bizde yarin ahlaksız dizi sadakatsizi
Bence de canım ne yerse o kardırBende Bebise hergun çeyrek avakado yediyorum muzla bal kabagiyla falan ezip karistirip veriyorum nasıl olsa buyunce yemez şimdi ne verirsem kâr hesabı
Maşallah canım nasıl yegişeceksin onca işe yaaaaa ne eğitimi bu arada çok çok çok kolay gelsinHerkese iyi akşamlar hanımlar
gelemedim bir türlü hatta dün hiç gelemedim dün tüm gün temizlik yaptım dip köşe yerleri falan hep elimle sildim akşamda gece 3' e kadar hem bebe salladım hem online eğitimim var 42 tane tane sınav yuklemisler 3 gün hiç kalmadan 24 saat yapsam ancak biter daha 18 sınavım var ve okadarda eğitimim var ve bugün sondu süresi 1 yıllık eğitim yuklemisler yıl sonu olduğu için de hemen bitirmem lazım.Aksam amirimi aradım sistem atıyor telefonum hata veriyor dedim oda yaa evet öyle bir sistemsel sorun var malesef onun için 2 gün daha süre veriyorum sana dedimecbur kaldım eşim kendi eğitimini tam 1 haftada günde 8 saat falan dinleyerek tamamladı.benim öyle bir boş vaktim yok malesef onun icin uzatmasi iyi oldu süremi.
Bugün de lahana sardim ve kuru patlıcan biber kabak doldurdum karisik dolma yaptım.Daha şimdi oturdum boynum hala fena agrisi koluma vuruyor
Ayyy ne kadar lezzetli dimiKmsl Hnd sizin oralardan bugün 1 kasa limon,1 kasa portakal,1 kasa mandalina geldi
Karnabaharı hep fırına sürüyorsun kızYok kız fırın yemegı yapmıyorum ben hep ocakta
He haftada bir o beKarnabaharı hep fırına sürüyorsun kız
Bende yarın kızartacağım
Bizim ki en üst kat ve denize karşı yazları sıcak ve kurak kışları soğuk ve yağışlı bizim evBizim ev 110 m2 ara kat güneş alıyor yalıtımı çok iyi yanmasa bile ılık evin içi
Mutfakta pek yok borular var onlar ısıtıyor
Salon ve diğer odalar orta ayarda hep acık ama ev ılık olunca otomatikmen dinlenmeye geçiyor petekler
Sağol canm eğitim benim iş yerim 7bin çalışanı ağır sanayi çok tehlikeli bir yer fabrika sahasınin içinde ofislerimiz ve sürekli baret iş kıyafeti ve emniyet botu maske ve gözlükle ofislerimiz gelebiliyoruz dolayısıyla iş sağlığı ve güvenliği çok çok hatta çok onemli çünkü heran tehlike altındayız onun içinde eğitimimiz bu konularda ve küçük bir kısmını da performans ve ofis işlerimizi nasıl yürütmemiz gerektiğiyle alakalı bir eğitim canm.Normalde biz bunları her ay yüz yüze sırasıyla 1 veya 2 gün alıyorduk uzmanlarımız tarafından pandemiden dolayı 12 aylık eğitimi tam bu ay yıl bitiyor diye hepsini birden online yapacaksınız diye gönderdilerGeldim geldim kız ancak uyudu
Bence de canım ne yerse o kardır
Bende gece uyumadan önce yarım avakado 1 muz 3 petibör büskivi 4 kaşık yoğurt ile karıştırıp yediriyorum
Maşallah canım nasıl yegişeceksin onca işe yaaaaa ne eğitimi bu arada çok çok çok kolay gelsin
Ayyy ne kadar lezzetli dimi
Anladım canım Rabbim kolaylık versinSağol canm eğitim benim iş yerim 7bin çalışanı ağır sanayi çok tehlikeli bir yer fabrika sahasınin içinde ofislerimiz ve sürekli baret iş kıyafeti ve emniyet botu maske ve gözlükle ofislerimiz gelebiliyoruz dolayısıyla iş sağlığı ve güvenliği çok çok hatta çok onemli çünkü heran tehlike altındayız onun içinde eğitimimiz bu konularda ve küçük bir kısmını da performans ve ofis işlerimizi nasıl yürütmemiz gerektiğiyle alakalı bir eğitim canm.Normalde biz bunları her ay yüz yüze sırasıyla 1 veya 2 gün alıyorduk uzmanlarımız tarafından pandemiden dolayı 12 aylık eğitimi tam bu ay yıl bitiyor diye hepsini birden online yapacaksınız diye gönderdiler
Sizin oralarin narenciyesi bir harika çok şanslısınız kamkatta var ama o bir kasa değil tabi 1 -1.5 kilo falandır
Ben avakadoyu mesela bugün ögeleden sonra ki mama saatine irmikten kuru kasili muhallebi yaptım içine çeyrek avakado ekledim her gün farklı biseyle karıştırıp veriyorum yarın muz gunu mesela muzla karıştırıp veririmkendi başına birşeyler yemeye başlayınca eline sade haliyle vermeyi denicem belki yer sadede inşallah Aminn
Senin baya tutarKasap alışverişi yapmam lazım ne kadar tutar acaba
Eşim kasap olsaydı biz batmıştıkkkkSenin baya tutar
Ben kıymayı 53 tl denKasap alışverişi yapmam lazım ne kadar tutar acaba
sade Yemezsede biz analar bir şekilde yediririzAnladım canım Rabbim kolaylık versin
Benim kız sade yemiyor zaten sadede yenmiyor
Salatanın içinde yiyor bir de yatmadan önce yazdığım tarifi yiyor
İnşallah yer canım çok çok çok aminnnnn
Eline sağlık canm çok güzel düşünmüssunŞükür mutfaktan çıktım
Poğaça hamuruda yoğurdum
Kek de yapacağım yarım sevdiğim bir komşum doğum yaptı evine gidemiyorum bari kapısına kek poğaça bırakayım
Form çayı mı içiyorum