🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Bizde çok açıldık.Bu ay içerideyiz.Toparlamamız lazım.Kendime kollajen almak istiyorum saç dökülmesine ve eklem agrılarına çok iyi geliyormuş.2 ay toz şeklinde olan kullanılıp 1 ayda hap kullanılıyormuş sonra 3 ay ara veriliyormuş ama bilemedim.

Kollajeni kullanalar pek memnun fiyatlar nasıl araştırdın mi hangisi iyi

Selam kızlar . Ben missnow , kullanıcı adımı degeiştirdim. Böylesi daha daha mütevazi geldi sanki :) .
herkesin keyfi yerindedir umarım. Ben birazdan oğlumu kreşten alıp babalarının evine gidip orda yemek falan yapacagım. Tekrar gel git yapmamayım diye . Akşamda iş var . Yarın sabah uyumadan diş doktoruna gideceğim , eeee artık muayene koltuğunda uyurum

Hoşgeldiniz benim kızlarda eşimde çok seviyor kediyi istiyorlar ama ben çok korkuyorum nazım yükseliyor dokunamıyorum aslında çok hevesleniyorum sevsem elime alsam diye yaklaşınca ellerim titremeye başlıyor. Siz anlatırken bile bir istek geldi ama yapamam kesin eve giremem

İyi akşamlar kızlar bugün temizlik yaptım kart borçları kredi borçları vb şeyler ödendi eşim kalanı yarın gönderecek bende komşularla 15 günde 150 TL olacak şekilde güne girmiştik 4 arkadaş bendeydi onlar geldi süt parası ayırcam kumbara için bide harçlık ayırcam kalanlarla 5 grama yakın alabilirim galiba

Ve yaptırıyoruz maliyeti 5 bin
Mutfak dolapları +gardrobu
Kredi çekmekten vazgeçtik
İnanıyorum çok güzel olacak

Kız gel annem sana yapsın içliköfte ne dışardan alıyorsun
Gerçekten çok mütevazi olmuş
Hoş geldin canım daha aktif olursan birbirini motive edebiliriz listeye ekliykrum
Selâm kızlar
Leyla'nin Evi kitabim bitti.
Yeni kitabim Kristin Hannah/Gerçek Renkler
Siz neler okuyorsunuz
Çok iyi canım benim listeye ekliyorum
Kızlar koşturmaktan yazamadım peynir yapıyorum bir yandan oğlanın canlı dersi var sonra toplaşıp konuşalım
900 tl harcadık bugün
Bereketli olsun canım
Kız ne kadar ucuza yaptırıyorsun

Bezelye yemeği ve bulgur pilavı yaptım akşam için yedik şükür

Oğlan uyudu çay içeceğiz

Market alışverişi 125 tl tuttu

Yarın pazara gidilecek sebze meyve alınacak ortalama 100 tl de orası tutar

Yoğurt yapmak için süt alınacak 20 tl de o tutar

İyi mi

Hayırlı olsun bende akıllı süpürge robotlardn alcam kafaya koydum eşimin telefon taksiti şubatta bitiyor belki daha ocakta bakcam indirim yakalarsam alcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…