Bizde çok açıldık.Bu ay içerideyiz.Toparlamamız lazım.Kendime kollajen almak istiyorum saç dökülmesine ve eklem agrılarına çok iyi geliyormuş.2 ay toz şeklinde olan kullanılıp 1 ayda hap kullanılıyormuş sonra 3 ay ara veriliyormuş ama bilemedim.Kızlar dünden yemeğim kalmıştı .
İcli köfte alacağım yanına
Saç boyası nemlendirici aldım 65 lira .
yarin okulda toplantı var . Bugünden işleri hallettim
Bu ay birikim yok yıl bası hediyesi falan da almayacağım . Cok açıldık biraz toparlamam lazım
Kollajeni kullanalar pek memnun fiyatlar nasıl araştırdın mi hangisi iyiBizde çok açıldık.Bu ay içerideyiz.Toparlamamız lazım.Kendime kollajen almak istiyorum saç dökülmesine ve eklem agrılarına çok iyi geliyormuş.2 ay toz şeklinde olan kullanılıp 1 ayda hap kullanılıyormuş sonra 3 ay ara veriliyormuş ama bilemedim.
Hoşgeldiniz benim kızlarda eşimde çok seviyor kediyi istiyorlar ama ben çok korkuyorum nazım yükseliyor dokunamıyorum aslında çok hevesleniyorum sevsem elime alsam diye yaklaşınca ellerim titremeye başlıyor. Siz anlatırken bile bir istek geldi ama yapamam kesin eve girememSelamlar hanimlar, sizleri okuyorum yazmak bugune kismetmis.
umarım hepınız ıyısınızdır.
Bana gelecek olursak. 30’lu yaslardayim, Iki Çocuk annesiyim, su an esimin isi geregi y.disinda yasiyoruz dolayısıyla ben calismiyorum.
Birikim hedefi olarak ayda 1 ya da 2 gr online bankacılıktan devam etmeyi planlıyorum 2021 ıcın.
Bır de bilezikci sitesi , yurt dışına ucretsiz kargo yapiyormus , oradan çeyrekli bileklik ve ajda bilezik almayi dusunuyorum.
onceki gunlerde Kedi bakimi lie alakali soru sormustu bir arkadasimiz, biz temmuz ayinda sahiplendik bir kedicik, profil fotomda kendisi:)
Cocuklar hep cok istiyordu, iyi ki almışız diyorum . Özellikle karantina döneminde , evde çok iyi oyun arkadaşı oldu minnoşum. Bakımında hiçbir zorluk yok. Kedi aşırı temiz bir hayvan . Bir de peşimde dolaşıp, banyoya girdiğimde falan kapı önünde bekliyor, tam bir bebek :)
kitap klubune katılmak ve kitap önerilerimi yazmak isterim. Bu mesaj çok uzamasın , sonra devam edeyim.
selamlar okuyan herkese.
Ben Gülseren Budayıcıoğlu’nun Kral kaybederse kitabını okuyorumSelâm kızlar
Leyla'nin Evi kitabim bitti.
Yeni kitabim Kristin Hannah/Gerçek Renkler
Siz neler okuyorsunuz
Ve yaptırıyoruz maliyeti 5 binselamlar.
bu günlerde mutfak dolaplari yaptırmaya karar verdik.
alt kısmı degiştirmeyecegiz üst dolabi yaptıracagiz.bide gardrop var.
mobilyaci 10 bin dedi maliyeti.
ben nasıl yaptıracagi düşünüyorum dünden beri
zaten eşimin zor ikna ettim adamin yaptırmaya niyeti yoktu
Harika bir haber.İns gönlünüze göre olurVe yaptırıyoruz maliyeti 5 bin
Mutfak dolapları +gardrobu
Kredi çekmekten vazgeçtik
İnanıyorum çok güzel olacak
İnşallah valla şöyle olacak böle olacak diyip diyip durdumHarika bir haber.İns gönlünüze göre olur
Kız gel annem sana yapsın içliköfte ne dışardan alıyorsunKızlar dünden yemeğim kalmıştı .
İcli köfte alacağım yanına
Saç boyası nemlendirici aldım 65 lira .
yarin okulda toplantı var . Bugünden işleri hallettim
Bu ay birikim yok yıl bası hediyesi falan da almayacağım . Cok açıldık biraz toparlamam lazım
Gerçekten çok mütevazi olmuşSelam kızlar . Ben missnow , kullanıcı adımı degeiştirdim. Böylesi daha daha mütevazi geldi sanki :) .
herkesin keyfi yerindedir umarım. Ben birazdan oğlumu kreşten alıp babalarının evine gidip orda yemek falan yapacagım. Tekrar gel git yapmamayım diye . Akşamda iş var . Yarın sabah uyumadan diş doktoruna gideceğim , eeee artık muayene koltuğunda uyurum
Hoş geldin canım daha aktif olursan birbirini motive edebiliriz listeye ekliykrumSelam kızlaaar
Benim bir sene içerisinde 3000 dolar biriktirmem gerekiyorBakalım, ev geçindirmiyorum ama para da cepte durmuyor. Ocak ayında büyük ödemelerim var ama ondan sonra yeterli meblağlar koyabilirim insallah Burası bana motivasyon olur belki Beni de ekler misin Kmsl Hnd
Çok iyi canım benim listeye ekliyorumSelâm kızlar
Leyla'nin Evi kitabim bitti.
Yeni kitabim Kristin Hannah/Gerçek Renkler
Siz neler okuyorsunuz
Bereketli olsun canımKızlar koşturmaktan yazamadım peynir yapıyorum bir yandan oğlanın canlı dersi var sonra toplaşıp konuşalım
900 tl harcadık bugün
Kız ne kadar ucuza yaptırıyorsunVe yaptırıyoruz maliyeti 5 bin
İyi miKız gel annem sana yapsın içliköfte ne dışardan alıyorsun
Gerçekten çok mütevazi olmuş
Hoş geldin canım daha aktif olursan birbirini motive edebiliriz listeye ekliykrum
Çok iyi canım benim listeye ekliyorum
Bereketli olsun canım
Kız ne kadar ucuza yaptırıyorsun
Hayırlı olsun bende akıllı süpürge robotlardn alcam kafaya koydum eşimin telefon taksiti şubatta bitiyor belki daha ocakta bakcam indirim yakalarsam alcam inşallahVe yaptırıyoruz maliyeti 5 bin
Canım senin robotun markası neydiİyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?