- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
Hangi robotCanım senin robotun markası neydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi robotCanım senin robotun markası neydi
Ev süpüren akıllı mı akıllı olanlar var yaHangi robot
Robot almadım bende yokHayırlı olsun bende akıllı süpürge robotlardn alcam kafaya koydum eşimin telefon taksiti şubatta bitiyor belki daha ocakta bakcam indirim yakalarsam alcam inşallah
Vallahi bedava iyi araştırın mı dolapları kaliteli olsun bence suntadan filan yqpmasınİyi mi
Araştirdim eşimde aynı dedı kaliteli olsun felanVallahi bedava iyi araştırın mı dolapları kaliteli olsun bence suntadan filan yqpmasın
Büyük ihtimal suntalam yaparlar mdf çok pahalı küçük bir dolğ kapagını 100 TL ye yaptırdık agustos ayında kapakları balon yaptırsa keşke şişme olmazVallahi bedava iyi araştırın mı dolapları kaliteli olsun bence suntadan filan yqpmasın
Yani bana da çok ucuz geldi ama öyle değilmişBüyük ihtimal suntalam yaparlar mdf çok pahalı küçük bir dolğ kapagını 100 TL ye yaptırdık agustos ayında kapakları balon yaptırsa keşke şişme olmaz
Hımm neyse yapılınca foto atarsınAraştirdim eşimde aynı dedı kaliteli olsun felan
Alt dolabım kaliteliydi onun gibi olsun dedim beyaz olacak bakalım
Düz kapak istedim membran istemedim
Afiyet olsun zeynomBizde balık çorba salata vardı
Özelden atarımHımm neyse yapılınca foto atarsın
TamamÖzelden atarım
Ay yazacak çok şey var da iş bitmedi peynir oldu lor yapıyorumAfiyet olsun zeynom
Gerçekten çok mütevazi olmuş
Ayyy bitir işleri de yaz bakalım neler aldınAy yazacak çok şey var da iş bitmedi peynir oldu lor yapıyorum