- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız anca yazdım nerdesiniz toplasınAyyy bitir işleri de yaz bakalım neler aldın
Alışverişe çıkmaya göre bizimde sıvı yağ almamız lazım a101 e perşembe günü sinangil un gelecek ondan almak istiyorum erişte son 1 pişirimlik kaldı kendim izindeyken keseyim diyorum100. Sayfa hayırlı olsun
Gôzü olanın göz bebekleri çıksın
Biraz oturdum ama hala işim var yoğurt için süt kaynatacagım peynir tuzlanacak55 sayfa kitabımı okudum.Şimdi kiraz sapı çayı eşliğinde dizimi izliyorum
Niye birden alıyorsun Birgün yoğurt için al birkaç gün sonra peynır içinBiraz oturdum ama hala işim var yoğurt için süt kaynatacagım peynir tuzlanacak
Bende Bebise hergun çeyrek avakado yediyorum muzla bal kabagiyla falan ezip karistirip veriyorum nasıl olsa buyunce yemez şimdi ne verirsem kâr hesabıEvet anne sütü ile eş değer diye biliyorum o yüzden yesinler istiyorum ama büyük kız ağzına sürmiyor
Her gün süt ile uğraşmak istemiyorum bugün yaparım 10 gün kafam rahatNiye birden alıyorsun Birgün yoğurt için al birkaç gün sonra peynır için
Güzel menünSabah:
1 dilim ekmek
1 dılım çörek otlu tulum peynırı
1 yumurtadan omlet
1 havuc
5 zeytın
1 fıncan cay
Ara:
Sade Türk kahvesi +2 kuru kayısı +1 mandalina
Akşam:
Brokoli salatası
Yarım porsiyon nohut
Yarım porsiyon bulgur pilavı
2 tane salatalık turşusu
2 litre su
Limonlu soda
Kiraz sapı çayı
Migros’ta var canımGüzel menün
Bende bugün limonlu yeşil cay aldım
Doğadan nın caylarını bulamadım
Migros yok canımMigros’ta var canım
Ay bizede böyle yüksek geldi hepsiBu arada dün faturalar geldi bayada yüksek doğalgaz 378 TL,elektirik 232 TL
Evet baya gelmiş bizimde yarın gelir elektrikBu arada dün faturalar geldi bayada yüksek doğalgaz 378 TL,elektirik 232 TL
Halbuki bukadar yüksek gelecek kadar kullanım yapmadık bence görünce bı şok oldumAy bizede böyle yüksek geldi hepsi
Isınma 150 çok iyi bizim sıcak su ve Ocak kullanimda yazın en fazla 60-70 TL geliyor evimiz 90m2 hem tavan hem hem dış yalitimli ve kombi sürekli devreye girmiyor oda termostadi var 23 derecede sabit duruyor hiç ayarıyla oynamayız kapatıp acmayiz.sadece bebişi yıkarken 1 saat 24 derece yaparım okadarEvet baya gelmiş bizimde yarın gelir elektrik
Doğalgazı bu ay 150 civarı bekliyorum bakalım sadece ısınma bedeli