- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
Sağol canımAfiyet olsun cqnım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımAfiyet olsun cqnım
bu yıl (2020) 12 gün kaldiysa yanmaz seneye (2021) aktarabiliyorsun eğer kamudaysan ?Bizim izinler kapalı benim 12 iznim yanacak
inşallah verirler.raporum yeni bitti tamam veririz dediler bekliyorum.öğlen oldu yemeğe gitcem
Geçen yıldan kalan izin aktarılmıyor o yüzdenbu yıl (2020) 12 gün kaldiysa yanmaz seneye (2021) aktarabiliyorsun eğer kamudaysan ?
kamuda degil misin?Geçen yıldan kalan izin aktarılmıyor o yüzden
benimde 14 gün var izinlerim.Geçen yıldan kalan izin aktarılmıyor o yüzden
Eğer evinden taşınmayacaksan ben olsam olsam yaptırırdım canım birikmiş paradan kullanabilirsin benceEşimle tartışmamiz mutfak dolabi. adam iveledi siveledi bey efendi borca girmek istemiyor neymiş ben zevke harcamak istiyormuşum israf ediyormuşum. o yüzden tartıştık.
dedim ki madem borca girmek istemiyorsaniz neden borc ödüyoruz bişeyler alip duruyorsun dedim.
sinirlendim.
bakalım 35 bin kredi çekecegiz araştiracagim fiyatlarini
Kamudayım bu yılın izinleri duruyor geçen yılın izni bukamuda degil misin?
Ben bugün çıkmam eşime gelirken ekmek ısmarlarım yeter.Süt,sebze,meyve Cuma günü alacagım.Yarın maaşlar yatsın borçlara yatıralım netten peynır alışverişi yapalım diyorum.Sucuk et kıyma falan alınacak onlarıda haftaya alırız.Sucuk 2 parça var köftede 1 pişirim var yeter şimdilik.Markete gittim geldim 150 TL harcadım
Şimdi kahve içecem inşallah minik cadı uyursa
Çiğköfte aldım
Sigara böreği yapacam
Şehriye çorbası
Dünden de pilav var yeter çok şükür
32 gün müydü .Kamudayım bu yılın izinleri duruyor geçen yılın izni bu
benimki ona yanaştığı yok.Eğer evinden taşınmayacaksan ben olsam olsam yaptırırdım canım birikmiş paradan kullanabilirsin bence
8gun kullandım.Yıllık 20gün daha 7yıllık memurum 3 yıl sonra 30gub olacak izinlerim32 gün müydü .
hiç mi kullanmadin.
Başka krediniz varmı?Ev kiranız yok anladığım kadarıyla.Kira öder gibi ödersiniz bence.Eşiniz ne iş yapıyor düzenli geliriniz varsa düşünmeyin yaptırın derim.benimki ona yanaştığı yok.
kredi çekecegiz. Ama bankadan alip kredi öder gibi yapsak çok iyi de razi degil. parayı dokunmak istemiyor.
telefonlarimizi peşin almiştik taksit öder gibi ödedik. ve bitti. şükür.
hadi ya bende 7 yıllık memurum.:)8gun kullandım.Yıllık 20gün daha 7yıllık memurum 3 yıl sonra 30gub olacak izinlerim
ev kaynanamla alt üst.Başka krediniz varmı?Ev kiranız yok anladığım kadarıyla.Kira öder gibi ödersiniz bence.Eşiniz ne iş yapıyor düzenli geliriniz varsa düşünmeyin yaptırın derim.