• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Eşimle tartışmamiz mutfak dolabi. adam iveledi siveledi bey efendi borca girmek istemiyor neymiş ben zevke harcamak istiyormuşum israf ediyormuşum. o yüzden tartıştık.
dedim ki madem borca girmek istemiyorsaniz neden borc ödüyoruz bişeyler alip duruyorsun dedim.
sinirlendim. :KK67:
bakalım 35 bin kredi çekecegiz araştiracagim fiyatlarini

Eşimle tartışmamiz mutfak dolabi. adam iveledi siveledi bey efendi borca girmek istemiyor neymiş ben zevke harcamak istiyormuşum israf ediyormuşum. o yüzden tartıştık.
dedim ki madem borca girmek istemiyorsaniz neden borc ödüyoruz bişeyler alip duruyorsun dedim.
sinirlendim. :KK67:
bakalım 35 bin kredi çekecegiz araştiracagim fiyatlarini
Eğer evinden taşınmayacaksan ben olsam olsam yaptırırdım canım birikmiş paradan kullanabilirsin bence😘😘😘😘

Markete gittim geldim 150 TL harcadım
Şimdi kahve içecem inşallah minik cadı uyursa :anne::KK200:

Çiğköfte aldım
Sigara böreği yapacam
Şehriye çorbası
Dünden de pilav var yeter çok şükür:dua:

Markete gittim geldim 150 TL harcadım
Şimdi kahve içecem inşallah minik cadı uyursa :anne::KK200:

Çiğköfte aldım
Sigara böreği yapacam
Şehriye çorbası
Dünden de pilav var yeter çok şükür:dua:
Ben bugün çıkmam eşime gelirken ekmek ısmarlarım yeter.Süt,sebze,meyve Cuma günü alacagım.Yarın maaşlar yatsın borçlara yatıralım netten peynır alışverişi yapalım diyorum.Sucuk et kıyma falan alınacak onlarıda haftaya alırız.Sucuk 2 parça var köftede 1 pişirim var yeter şimdilik.

irmik alcam dondurma ve maden suyu acil olanlar başka yok dün akşam yemek listesi yaptım bugün sebzeleri haşlayıp zeytinyağlı sarımsaklı limonlu sos yaparım çorba yaparım yeter.Balık almam lazım ama param yok yarın alalım dedim eşime

Eğer evinden taşınmayacaksan ben olsam olsam yaptırırdım canım birikmiş paradan kullanabilirsin bence😘😘😘😘
benimki ona yanaştığı yok.
kredi çekecegiz. Ama bankadan alip kredi öder gibi yapsak çok iyi de razi degil. parayı dokunmak istemiyor.
telefonlarimizi peşin almiştik taksit öder gibi ödedik. ve bitti. şükür.

Slm canlar 🙋
Oğluşun 2 ders canlı dersi vardı onunla ilgilendim
Kemikli et kaynattım keşkek çorbası yaptım nohutlu yeşil mercimekli çok severiz
Birazda tereyağlı peynirli erişte yapacağım
Yemekten sonra yürürüm

benimki ona yanaştığı yok.
kredi çekecegiz. Ama bankadan alip kredi öder gibi yapsak çok iyi de razi degil. parayı dokunmak istemiyor.
telefonlarimizi peşin almiştik taksit öder gibi ödedik. ve bitti. şükür.
Başka krediniz varmı?Ev kiranız yok anladığım kadarıyla.Kira öder gibi ödersiniz bence.Eşiniz ne iş yapıyor düzenli geliriniz varsa düşünmeyin yaptırın derim.

Başka krediniz varmı?Ev kiranız yok anladığım kadarıyla.Kira öder gibi ödersiniz bence.Eşiniz ne iş yapıyor düzenli geliriniz varsa düşünmeyin yaptırın derim.
ev kaynanamla alt üst.
eşim memur degil işçi düzenli gelirimiz eh işte.
kredi düşünüyoruz.

Back