• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

76 sayfa kitap okudum. Yarın işe gitcem kahvaltı mı yapar giderim öğlen dışarıda yerim belki harcama olur balık almak istiyorum gelirken hamsiyi çokk seviyoruz taze bulursam alırım 2 kg

76 sayfa kitap okudum. Yarın işe gitcem kahvaltı mı yapar giderim öğlen dışarıda yerim belki harcama olur balık almak istiyorum gelirken hamsiyi çokk seviyoruz taze bulursam alırım 2 kg
Kitabı En güzel ve en verimli okuduğum tek yer öğle arasında iş yerimmiş ☺️

Screenshot_2020-12-13-21-30-29.png Screenshot_2020-12-13-21-24-14.png

GÜNAYDİN..
sizlere sorum olacak.
ben mutfak dolaplari felan yaptırmak istiyorum 2021 de.
eşim birikim derdinde. diyor ki şu an durum iyi degil gibi geçişiyor.
dün aklımı karıştıran bir durum oldu.
mutfak dolaplari yaptırsam mi ne yapsam..
2021 de hedef 50-100 bin birikim yapmak var.
mutfak dolaplari 20-30 bin tutar gibi .herşey çok pahallandi. siz ne düşünüyorsunuz?
görüşleriniz nedir

GÜNAYDİN..
sizlere sorum olacak.
ben mutfak dolaplari felan yaptırmak istiyorum 2021 de.
eşim birikim derdinde. diyor ki şu an durum iyi degil gibi geçişiyor.
dün aklımı karıştıran bir durum oldu.
mutfak dolaplari yaptırsam mi ne yapsam..
2021 de hedef 50-100 bin birikim yapmak var.
mutfak dolaplari 20-30 bin tutar gibi .herşey çok pahallandi. siz ne düşünüyorsunuz?
görüşleriniz nedir
Bence yaptırmalısın oda bir ihtiyaç.Her gün fiyatlar artıyor ileride yaptırmaya kalktığında daha pahalı olacak.

Bence yaptırmalısın oda bir ihtiyaç.Her gün fiyatlar artıyor ileride yaptırmaya kalktığında daha pahalı olacak.
Eşim birikim peşinde ben bişeyler yapma peşindeyim.
evimde çok eksik olduğu düşünüyorum.
birşeyler almak yerine tadilatin peşindeyim.
mutfak dolaplari
Banyo.
yatak odasindaki boşluk bi yerde gardrobi yaptırmak.yaptırdığında eski yer kaplayan gardrobini kaldiracagim bide komidinleri de kaldiracagim.
benim amacim evdeki yükleri kaldirmak var. göze batan ne varsa ortadan kaldirmak istiyorum.

Back