• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Yok kız aseton aldımda o yüzden oje sürdüm 🤣Çoçukla oynadık biraz mutfak topla spor duş yoruldum. Yarın görev var neyseki nohut pişirdim brokoli salatam var.Bulgur pilavı yaparım çorba kaldı o yeterse yapmam.
Bugun evdemiydin
Asetonun hayırlı olsun tırnak kemirmekten kurtulmussun
Maas son 3 saat
Tartiya son 3 gün :)))

Kendime söyle köle alasım var😄

Eklentiler

• 7F442287-5F1B-45C3-85D4-72C50CBA7EBB.png
    7F442287-5F1B-45C3-85D4-72C50CBA7EBB.png
    554,3 KB · Görüntüleme: 44
İyi geceler kızlar akşam geldim sebze haşladım sarımsaklı limonlu yağ sosu yaptım çok sevdi çocuklar bolca salata yaptım haşlamalarıda tabaklarına koydum yedik. Yarın tavuk sote yanına erişte ya da makarna yaparım yarım paket çarşamba balık bol salata listeye uymak istiyorum manava gitmemiz lazım havuç kalmadı karnabahar alırım birkaç bişey daha var aklımda

Kmsl Hnd Kmsl Hnd canım Aralık birikiminin yarın yazarım yakıt 420 kesilecekmiş maaştan eşimin maaşı baya düştü vergi dilimine bu ay daha fazla kesilmiş tazminat ne kadar yatar bilmiyoruz karantinada evde olunca 14 gün emin değil ne kadar yatacagından Allah sağlık sıhhat versin inşallah herkesin maaşına bereket versin içinde bizimkinede sma lı bebeklere para göndermek istiyorum kendime ayıracagım harçlıktan evdeyim zaten dışarı çıktığım yok

Kmsl Hnd Kmsl Hnd canım Aralık birikiminin yarın yazarım yakıt 420 kesilecekmiş maaştan eşimin maaşı baya düştü vergi dilimine bu ay daha fazla kesilmiş tazminat ne kadar yatar bilmiyoruz karantinada evde olunca 14 gün emin değil ne kadar yatacagından Allah sağlık sıhhat versin inşallah herkesin maaşına bereket versin içinde bizimkinede sma lı bebeklere para göndermek istiyorum kendime ayıracagım harçlıktan evdeyim zaten dışarı çıktığım yok
Tazminat tam yatar önümüzdeki ay eksik yatar.Tazminat 1 ay geriden gelir çünkü.Bizim maaşlar yetmiyor inş gelecek olan paramız gelir toparlarız.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd onlarin 14 gramı da var bende kolyeyi beğenmiştim 4000 falandı 22 gramı 8000 gibi bilseydi 🙄
Gereksiz bir yoğunluk var evde boş boş dolanıyorum 😂
Offfff cok pahalıymış yaaaa hayallerim yıkıldı:KK12::KK12:
Kendime söyle köle alasım var😄
Ayyyyhiç Karaca'dan alma kayınvalidemin var açmaya korkuyor biraz çalışınca sallanmaya başlıyor alacaksan daha kaliteli marka bak derim🤗🤗
Tamam. Canım yazarsın eklerim listeye

Selam kızlar 🥰
Bildirim gelmiyor hiç ya.
Ana sayfadan topiği zor buluyorum.
Taa aşağıda birde .

Neyse bugüne gelelim.
✔️Ev süpüruldu.
✔️Buzluk için nohut fasulye filan ayarladim.
✔️15 sayfa kitap okudum.

Bugün biraz off modundayim.😁

Back