• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Eşim birikim peşinde ben bişeyler yapma peşindeyim.
evimde çok eksik olduğu düşünüyorum.
birşeyler almak yerine tadilatin peşindeyim.
mutfak dolaplari
Banyo.
yatak odasindaki boşluk bi yerde gardrobi yaptırmak.yaptırdığında eski yer kaplayan gardrobini kaldiracagim bide komidinleri de kaldiracagim.
benim amacim evdeki yükleri kaldirmak var. göze batan ne varsa ortadan kaldirmak istiyorum.
Oda bir yatırım sonuçta evinize yatırım yapıyorsunuz hemde ihtiyaç.Erkekler düz mantık aman para gitmesin para cebimde dursun istiyorlar ama öyle değil sizin hayatınız kolaylaşacak temizlik olsun düzen olsun her koşulda size faydası olacak.

Oda bir yatırım sonuçta evinize yatırım yapıyorsunuz hemde ihtiyaç.Erkekler düz mantık aman para gitmesin para cebimde dursun istiyorlar ama öyle değil sizin hayatınız kolaylaşacak temizlik olsun düzen olsun her koşulda size faydası olacak.
valla adamlar tam odun. ben çok defa dille anlatmaya çalışıyorum. anlamiyor
evime yatirim yapmak istiyorum .gerçekten çok eksigim var bunu hissediyorum.

günaydın kızlar işe geldim bugün çalışıp yarından itibaren izin istedim daha önce bağlı olduğum müdür yrd. değilde personelin genelinden sorumlu olan müdür yrd.ndan izin almıştım öyle dediler bugün bağlı olduğum müdür yardımcısı beni görünce çağırdı önce benim haberim olsun dedi bende söyledim sordum ona söylemen yeterli dediler o yüzden öyle yaptım diye kaç defada sordum uygun olmaz habersiz izin almak diye burda böyle oluyor falan dediler canım sıkıldı yarından itibaren izin almak istiyorum dedim tamam dedi

valla adamlar tam odun. ben çok defa dille anlatmaya çalışıyorum. anlamiyor
evime yatirim yapmak istiyorum .gerçekten çok eksigim var bunu hissediyorum.
evi değiştirmek istiyorsa ondan tadilat istemiyor olabilir benim eşim sattığımız evi boyatmadı aklında satmak varmış bişey yaptıralım diyince ne gerek var zaten tayinciyiz gitcez derdi.

evi değiştirmek istiyorsa ondan tadilat istemiyor olabilir benim eşim sattığımız evi boyatmadı aklında satmak varmış bişey yaptıralım diyince ne gerek var zaten tayinciyiz gitcez derdi.
biz alt üstlüyüz kaynanamla.6 senedir oturuyorum mutfak dolaplarim üstü evlendiğimden beri sevmedim. degiştirmek istedim o zamanda imkanimiz yoktu.
şu an kredi çekmeyi düşünüyorum .
fakat faizler çok yüksek 36 ay 1400 lira. 35 bin çekmeyi düşünüyorum. ama geri ödemesi 49-50 bini buluyor.
ödemek zor gibi ben birikim yapsam mutfak için. peşin mi alsam ne yapsam diye akla karayı seçmeyi düşünüyorum.
çok kararsizim.
eşim de bu konuya pek yaklaşmıyor. :işsiz:

günaydın kızlar işe geldim bugün çalışıp yarından itibaren izin istedim daha önce bağlı olduğum müdür yrd. değilde personelin genelinden sorumlu olan müdür yrd.ndan izin almıştım öyle dediler bugün bağlı olduğum müdür yardımcısı beni görünce çağırdı önce benim haberim olsun dedi bende söyledim sordum ona söylemen yeterli dediler o yüzden öyle yaptım diye kaç defada sordum uygun olmaz habersiz izin almak diye burda böyle oluyor falan dediler canım sıkıldı yarından itibaren izin almak istiyorum dedim tamam dedi
Müdür yard izinilyse sorumlu müdür yardimcisindan izin aldiysan sorun olmaz.
sizi kurum bildirmiyor mu müdüre .

Müdür yard izinilyse sorumlu müdür yardimcisindan izin aldiysan sorun olmaz.
sizi kurum bildirmiyor mu müdüre .
izinli değildi burdaydı bildirmiştir diğer mdr yrd. en azından koordineli açmışlardır yazıyı bence öyle olması lazım izin yazan personel ben hallettim dedi.

biz alt üstlüyüz kaynanamla.6 senedir oturuyorum mutfak dolaplarim üstü evlendiğimden beri sevmedim. degiştirmek istedim o zamanda imkanimiz yoktu.
şu an kredi çekmeyi düşünüyorum .
fakat faizler çok yüksek 36 ay 1400 lira. 35 bin çekmeyi düşünüyorum. ama geri ödemesi 49-50 bini buluyor.
ödemek zor gibi ben birikim yapsam mutfak için. peşin mi alsam ne yapsam diye akla karayı seçmeyi düşünüyorum.
çok kararsizim.
eşim de bu konuya pek yaklaşmıyor. :işsiz:
rengini değiştir instagramda boya yapanlar var çok güzel oluyor.Tanıdık mobilyacı varsa ona taksitle yaptırabilirsin anneminkini öyle yaptırmıştık birkaç mobilyacıdan fiyat aldık en son onu çağırdık aşağı yukarı fiyatı bildiğin için o yüksek söylesede bu kadar bütçe ayırabilirim onuda taksit yapcan falan demiştik önce yine verirsin 2 -3 bin zaten iş yok şu zamanda onlar içinde iyi olur bence

izinli değildi burdaydı bildirmiştir diğer mdr yrd. en azından koordineli açmışlardır yazıyı bence öyle olması lazım izin yazan personel ben hallettim dedi.
izinli degilse sorumlu müdür yard da izin almaya gerek yoktu.
ben izin kagidi almadan önce söylüyorum. sonra çıktıyı alip imzalatiyorum.
izin vermedikçe o izin kagidi yazik oluyor.
şu siralarda kamuda izin almaya yasaklandi bizde.

rengini değiştir instagramda boya yapanlar var çok güzel oluyor.Tanıdık mobilyacı varsa ona taksitle yaptırabilirsin anneminkini öyle yaptırmıştık birkaç mobilyacıdan fiyat aldık en son onu çağırdık aşağı yukarı fiyatı bildiğin için o yüksek söylesede bu kadar bütçe ayırabilirim onuda taksit yapcan falan demiştik önce yine verirsin 2 -3 bin zaten iş yok şu zamanda onlar içinde iyi olur bence
bizim dolapta eski bide çok yüksek:D
alt dolapla üst dolap uyumlu degil:D
alt dolabi gerekirse degiştirmem iyi orasi da üst dolabin kapagi kırık bide çok yüksek. tavana kadar:D orayi degiştirmek istiyorum. :D
beyaz istyorum alt dolabinda biçimi degiştirsem.
kayinvalidem yaptırmadi istemedigi ben gelin gelmeden evimde oturdu 5 sene sonra üst kata çikti eşimle taniştiğimda taşinali 3 ay olmuştu.

bizim dolapta eski bide çok yüksek:KK70:
alt dolapla üst dolap uyumlu degil:KK70:
alt dolabi gerekirse degiştirmem iyi orasi da üst dolabin kapagi kırık bide çok yüksek. tavana kadar:KK70: orayi degiştirmek istiyorum. :KK70:
beyaz istyorum alt dolabinda biçimi degiştirsem.
kayinvalidem yaptırmadi istemedigi ben gelin gelmeden evimde oturdu 5 sene sonra üst kata çikti eşimle taniştiğimda taşinali 3 ay olmuştu.
kafana göre yaptır o zaman sen mobilyacıların numaralarını araştır ciddi olduğunu anlasın

izinli degilse sorumlu müdür yard da izin almaya gerek yoktu.
ben izin kagidi almadan önce söylüyorum. sonra çıktıyı alip imzalatiyorum.
izin vermedikçe o izin kagidi yazik oluyor.
şu siralarda kamuda izin almaya yasaklandi bizde.
sistem üzerinden yazılıyor izinler imzadan çıksa bile ben göremiyorum sadece özlük bilgilerimin oldugu sayfayı açıp izinlerimi kontrol ettiğimde izin sayısından biliyorum.bakanlıklarda da izinleri kullandırmıyorlarmış esnek devam ediyor dedi arkadaşlar bizim burası il müdürlüğü inşallah verirler yoksa çocuklar evde zor olacak

sistem üzerinden yazılıyor izinler imzadan çıksa bile ben göremiyorum sadece özlük bilgilerimin oldugu sayfayı açıp izinlerimi kontrol ettiğimde izin sayısından biliyorum.bakanlıklarda da izinleri kullandırmıyorlarmış esnek devam ediyor dedi arkadaşlar bizim burası il müdürlüğü inşallah verirler yoksa çocuklar evde zor olacak
rapor alma imkani var mi?
inşallah verirler izinlerini iyi olur.
bizde izinler yasak. rapor aliyolar buradakiler.

Tarçınlı Türk kahvemle merhaba 😂

Eklentiler

• 10C62D89-7D35-4EDE-9123-85483DA21459.jpeg
    10C62D89-7D35-4EDE-9123-85483DA21459.jpeg
    124,1 KB · Görüntüleme: 40
Back