- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
Yaaaaaaa adını mı değiştirdinCanlı derslerim bitti .
Yemeği yaptım
Ezgi gelin çorbası
Tavuklu bulgur pilavı
Patlıcan salatası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaaaa adını mı değiştirdinCanlı derslerim bitti .
Yemeği yaptım
Ezgi gelin çorbası
Tavuklu bulgur pilavı
Patlıcan salatası
Bende yapacaktım vazgeçtim değiştirsem miYaaaaaaa adını mı değiştirdin
Yok zeynommm yaaaa değiştirmeBende yapacaktım vazgeçtim değiştirsem mi
Buradayım.50 sayfa kitabımı okudum.Sofrayı hazırladım eşim gelmek üzere.Yemekte brokoli salatası,portakallı kereviz,tavuk suyu çorba var Allah bereket versin çok şükür bugünümüze.Ekmek sipariş ettim sen niye almadın diyor dışardan gelen sensin al gel dedim ayağına taşıyacağız herseyiÇiğ köfte alacakmış küçük bir paket.Kızlar nerdesinizzzzzzz
Ohhhh çok iyi canım afiyet olsun bence de dışarıdan gelirken alsınBuradayım.50 sayfa kitabımı okudum.Sofrayı hazırladım eşim gelmek üzere.Yemekte brokoli salatası,portakallı kereviz,tavuk suyu çorba var Allah bereket versin çok şükür bugünümüze.Ekmek sipariş ettim sen niye almadın diyor dışardan gelen sensin al gel dedim ayağına taşıyacağız herseyiÇiğ köfte alacakmış küçük bir paket.
Kral kaybederse kitabını ben çok beğendim onu alabilirsin.Sinan Akyüz incir kuşları harika,pirıze ve oğulları veya Şahika ile Fereye iyidir.Netten daha uygun kitap netten bak bence.Ohhhh çok iyi canım afiyet olsun bence de dışarıdan gelirken alsın
Bende cuma günü çıkacam dışarı kitap da alacam o zaman ilk ne alsam acaba
Virüs çoğalınca eşim kargo vermiyorKral kaybederse kitabını ben çok beğendim onu alabilirsin.Sinan Akyüz incir kuşları harika,pirıze ve oğulları veya Şahika ile Fereye iyidir.Netten daha uygun kitap netten bak bence.
Agir gelir canımKızlar bugünlerde bu fotoya bakıp bakıp duruyorum önce kolyesini istiyorum sonra bilekliği
Acaba kolye kaç gram gelir ki
Ağır gelir bence.Ama çok hoşKızlar bugünlerde bu fotoya bakıp bakıp duruyorum önce kolyesini istiyorum sonra bilekliği
Acaba kolye kaç gram gelir ki
Dizi izliyorsunuz herhaldeAğır gelir bence.Ama çok hoş
Yok kız aseton aldımda o yüzden oje sürdüm Çoçukla oynadık biraz mutfak topla spor duş yoruldum. Yarın görev var neyseki nohut pişirdim brokoli salatam var.Bulgur pilavı yaparım çorba kaldı o yeterse yapmam.Dizi izliyorsunuz herhalde
Agir gelir canım
İşçilikli değil mi
Evet yaaaa kaç gram gelir çözemedim en iyisi kuyumcuya sormakAğır gelir bence.Ama çok hoş