• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Selam herkese . Tam uykunun en derin yerinde zırttt diye telefon çalar . Oğlumun psikoloğu arıyor . Güya bugün randevumuz varmış ama ben her zamanki gibi unuttum 😫. Allahtan telefonda devam ettik . Yatakta kalkıp hazırlanıp gitmem saatler alırdı .

Kızlar nerdesinizzzzzzz:63::63:
Buradayım.50 sayfa kitabımı okudum.Sofrayı hazırladım eşim gelmek üzere.Yemekte brokoli salatası,portakallı kereviz,tavuk suyu çorba var Allah bereket versin çok şükür bugünümüze.Ekmek sipariş ettim sen niye almadın diyor dışardan gelen sensin al gel dedim ayağına taşıyacağız herseyi:KK11:Çiğ köfte alacakmış küçük bir paket.

Buradayım.50 sayfa kitabımı okudum.Sofrayı hazırladım eşim gelmek üzere.Yemekte brokoli salatası,portakallı kereviz,tavuk suyu çorba var Allah bereket versin çok şükür bugünümüze.Ekmek sipariş ettim sen niye almadın diyor dışardan gelen sensin al gel dedim ayağına taşıyacağız herseyi:KK11:Çiğ köfte alacakmış küçük bir paket.
Ohhhh çok iyi canım afiyet olsun bence de dışarıdan gelirken alsın🤗🤗

Bende cuma günü çıkacam dışarı kitap da alacam o zaman ilk ne alsam acaba 🙄🙄

Ohhhh çok iyi canım afiyet olsun bence de dışarıdan gelirken alsın🤗🤗

Bende cuma günü çıkacam dışarı kitap da alacam o zaman ilk ne alsam acaba 🙄🙄
Kral kaybederse kitabını ben çok beğendim onu alabilirsin.Sinan Akyüz incir kuşları harika,pirıze ve oğulları veya Şahika ile Fereye iyidir.Netten daha uygun kitap netten bak bence.

Kızlar bugünlerde bu fotoya bakıp bakıp duruyorum önce kolyesini istiyorum sonra bilekliği :KK47::KK47:

Acaba kolye kaç gram gelir ki:KK53::KK53:

Eklentiler

• Screenshot_20201214_195514.jpg
    Screenshot_20201214_195514.jpg
    100,2 KB · Görüntüleme: 69
Sabah;
2 dilim peynır
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 mandalina
4 zeytın
2 bardak cay