• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Yok öyle değilmiş bende ilk kez denicem tavuk filetodan yapılıyor küp küp dograyip bir takım şeylerle marine edilip çöp şişe diziliyor bol yağda kızartılor tadı ve şekli midye tavaya benziyormus onun için adı tavuk midye galiba ama tam tarifi bilmiyorum onu Kmsl Hnd Kmsl Hnd biliyor ondan duymustum bende o hep yapıyor bildiğim kadarıyla ☺️
Tavuk midye yazin cikiyor kizlar

Yok öyle değilmiş bende ilk kez denicem tavuk filetodan yapılıyor küp küp dograyip bir takım şeylerle marine edilip çöp şişe diziliyor bol yağda kızartılor tadı ve şekli midye tavaya benziyormus onun için adı tavuk midye galiba ama tam tarifi bilmiyorum onu Kmsl Hnd Kmsl Hnd biliyor ondan duymustum bende o hep yapıyor bildiğim kadarıyla ☺️
Lezzetli bir yemeğe benziyor. Benim çocuklarda curry li tavuğu çok seviyor. Hem yapması çok kolay hemde lezzetli 🤤

Tavuklar hormonlu ilaçlı diye ben almıyorum.Uzun süredir hazır tavuk yemedik.Köy tavuğu kesti babaö onu parçaladık o konuda şanslıyım.Köy tavugundanda o olmaz ben deneylemem onu 😂
Bizde ay 1 kez kanat 1 kez filetodan körili tavuk yapıp yiyoruz canımız istiyor diye😋başka türlü tavuk tuketmiyoruz.butun tavuğu annemden temin ediyoruz anaç tavuk getirtiyor o bize veriyor gittiğimizde yada geldiğinde getiriyor🥰uzun zamandır gidip gelmediğimiz için de yok malesef başka tavugumuz 🥺Benim asıl memleketim tavuk çiftlik ve kesimhanelerinin bol olduğu memleket istediğimiz şekilde tavuk buluyoruz koy tavuğu değil ama dediğim gibi 21 günde büyütülup antibiyotikle şişirilen tavuklardan da değil .

Maaşlar yataydı şu bütçeyi toplayaydık bir.Alınacakları kafamda oluşturdum.Kuşbas et,kıyma,2 teneke beyaz peynır,kaşar peyniri,3 Kangal sucuk.Bunları hemen almam lazım.Peynir bitti çörek otlu tulumu açtık.
Tek yediğim ve çok sevdiğim peynir çeşidi klasik beyaz kalıp peynir 🥺esim ve oğlum en az 3 çeşit peynir tüketirler kahvaltıda eşim her sabah çok şey kacitiyorsun der.Hatta bu sabah yarın sabah için hellim kızartalım dedi😬

Annene alin kadincagiz zatrn surekli yakiyor bu pratik olur ama mangalin kokusu bile bir baska ayni tat degil tabi ki
Kız annemde ayaklı elektrikli ızgara var onda da yapıyozzz😁😁😁
Aaa kereviz vazgeçilmezim haftada bir yaparım.Yoğurtlu salatasıda harika oluyor.Brokoli karnabahar salatası yaptığımdan onun yemeğini yapıyorum genelde.
Be de çok severim kerevizi😋😋
Tavuklar hormonlu ilaçlı diye ben almıyorum.Uzun süredir hazır tavuk yemedik.Köy tavuğu kesti babaö onu parçaladık o konuda şanslıyım.Köy tavugundanda o olmaz ben deneylemem onu 😂
Ahhhh keşke biz tavuğu çok seviyoruz ama köy tavuğu gibi bir imkanımız yok😥😥

Ooo içliköfteye bayılırım ama sadece yemesine 🤪
Mantı sevmem nedense ama çiğ köftenin hastasıyım😋😋
Ben herşeyi severim ya 🤪
Boğa olunca yemek olsun yeter ki 🤪
Senin tabi boyunun 12 kilo altısin 🥰🥰🥰
Benim gibi iştahlı olaman lazım 🤣🤣🤣
Oğlanı uyuttum bir ton çamaşır yıkadım kıza verdim katlıyor bende film açtım çay keyfi yapıyorum. Kızım sen filmlerdeki üvey anneler gibisin diyor 😂😂😂
Ha ha çok güldüm 🤭🤭🤭
Ha Kitabım bitti 46 sayfa kalmıştı çok duygusaldı🥺Gülseren Budayıcıoğlu’nun Kral Kaybederse kitabına başladım 20 sayfa okudum.1 haftada bunu bitirmeyi planlıyorum.Yaza kadar her hafta bir kitap okumak istiyorum hazır geçemiyorken değerlendireyim zamanı.
Ayy bugün kk da çene çalmaktan okuyamadım çok üzgünüm 😣😣😣

12.868 adım attım.
Mutfağım toplu.
Yeşilcay keyfi yapıyorum su an.
Spor sonrasi pert im🤪🤪

Ben herşeyi severim ya 🤪
Boğa olunca yemek olsun yeter ki 🤪
Senin tabi boyunun 12 kilo altısin 🥰🥰🥰
Benim gibi iştahlı olaman lazım 🤣🤣🤣

Ha ha çok güldüm 🤭🤭🤭

Ayy bugün kk da çene çalmaktan okuyamadım çok üzgünüm 😣😣😣

12.868 adım attım.
Mutfağım toplu.
Yeşilcay keyfi yapıyorum su an.
Spor sonrasi pert im🤪🤪
Bende üzerine zencefil ve limon eklemeli meyveli kırmızı çay yaptım onu içiyorum ☺️

Back