🤗🤗 HAYATA DAİR HERŞEY🤗🤗

Tavuk midye yazin cikiyor kizlar

Lezzetli bir yemeğe benziyor. Benim çocuklarda curry li tavuğu çok seviyor. Hem yapması çok kolay hemde lezzetli

Tavuklar hormonlu ilaçlı diye ben almıyorum.Uzun süredir hazır tavuk yemedik.Köy tavuğu kesti babaö onu parçaladık o konuda şanslıyım.Köy tavugundanda o olmaz ben deneylemem onu
Bizde ay 1 kez kanat 1 kez filetodan körili tavuk yapıp yiyoruz canımız istiyor diyebaşka türlü tavuk tuketmiyoruz.butun tavuğu annemden temin ediyoruz anaç tavuk getirtiyor o bize veriyor gittiğimizde yada geldiğinde getiriyoruzun zamandır gidip gelmediğimiz için de yok malesef başka tavugumuz Benim asıl memleketim tavuk çiftlik ve kesimhanelerinin bol olduğu memleket istediğimiz şekilde tavuk buluyoruz koy tavuğu değil ama dediğim gibi 21 günde büyütülup antibiyotikle şişirilen tavuklardan da değil .

Tek yediğim ve çok sevdiğim peynir çeşidi klasik beyaz kalıp peynir esim ve oğlum en az 3 çeşit peynir tüketirler kahvaltıda eşim her sabah çok şey kacitiyorsun der.Hatta bu sabah yarın sabah için hellim kızartalım dedi

Annene alin kadincagiz zatrn surekli yakiyor bu pratik olur ama mangalin kokusu bile bir baska ayni tat degil tabi ki
Kız annemde ayaklı elektrikli ızgara var onda da yapıyozzz
Aaa kereviz vazgeçilmezim haftada bir yaparım.Yoğurtlu salatasıda harika oluyor.Brokoli karnabahar salatası yaptığımdan onun yemeğini yapıyorum genelde.
Be de çok severim kerevizi
Tavuklar hormonlu ilaçlı diye ben almıyorum.Uzun süredir hazır tavuk yemedik.Köy tavuğu kesti babaö onu parçaladık o konuda şanslıyım.Köy tavugundanda o olmaz ben deneylemem onu
Ahhhh keşke biz tavuğu çok seviyoruz ama köy tavuğu gibi bir imkanımız yok

Ooo içliköfteye bayılırım ama sadece yemesine
Mantı sevmem nedense ama çiğ köftenin hastasıyım
Ben herşeyi severim ya
Boğa olunca yemek olsun yeter ki
Senin tabi boyunun 12 kilo altısin
Benim gibi iştahlı olaman lazım
Oğlanı uyuttum bir ton çamaşır yıkadım kıza verdim katlıyor bende film açtım çay keyfi yapıyorum. Kızım sen filmlerdeki üvey anneler gibisin diyor
Ha ha çok güldüm
Ayy bugün kk da çene çalmaktan okuyamadım çok üzgünüm

12.868 adım attım.
Mutfağım toplu.
Yeşilcay keyfi yapıyorum su an.
Spor sonrasi pert im

Bende üzerine zencefil ve limon eklemeli meyveli kırmızı çay yaptım onu içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…