- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Tavuk midye yazin cikiyor kizlarYok öyle değilmiş bende ilk kez denicem tavuk filetodan yapılıyor küp küp dograyip bir takım şeylerle marine edilip çöp şişe diziliyor bol yağda kızartılor tadı ve şekli midye tavaya benziyormus onun için adı tavuk midye galiba ama tam tarifi bilmiyorum onuKmsl Hnd biliyor ondan duymustum bende o hep yapıyor bildiğim kadarıyla
Lezzetli bir yemeğe benziyor. Benim çocuklarda curry li tavuğu çok seviyor. Hem yapması çok kolay hemde lezzetliYok öyle değilmiş bende ilk kez denicem tavuk filetodan yapılıyor küp küp dograyip bir takım şeylerle marine edilip çöp şişe diziliyor bol yağda kızartılor tadı ve şekli midye tavaya benziyormus onun için adı tavuk midye galiba ama tam tarifi bilmiyorum onuKmsl Hnd biliyor ondan duymustum bende o hep yapıyor bildiğim kadarıyla
Bizde ay 1 kez kanat 1 kez filetodan körili tavuk yapıp yiyoruz canımız istiyor diyeTavuklar hormonlu ilaçlı diye ben almıyorum.Uzun süredir hazır tavuk yemedik.Köy tavuğu kesti babaö onu parçaladık o konuda şanslıyım.Köy tavugundanda o olmaz ben deneylemem onu
Pazartesi günü yürüyüşe çıktığında benim yerime de o soğuk havayı içine çek miisss gibiİnan ki terapi gibi geliyor temiz hava sohbet bir yandan da yürümenin verdigi mutluluk
Biz eşimle seviyoruz körili tavuğu yanınada şerit makarna ooh miss.oglanda makarnanın hayrına yiyor mecburenLezzetli bir yemeğe benziyor. Benim çocuklarda curry li tavuğu çok seviyor. Hem yapması çok kolay hemde lezzetli
Tek yediğim ve çok sevdiğim peynir çeşidi klasik beyaz kalıp peynirMaaşlar yataydı şu bütçeyi toplayaydık bir.Alınacakları kafamda oluşturdum.Kuşbas et,kıyma,2 teneke beyaz peynır,kaşar peyniri,3 Kangal sucuk.Bunları hemen almam lazım.Peynir bitti çörek otlu tulumu açtık.
Tatli mandalinaysa olur ama portakal daha tatli tat veriyor bi kere keke mandalina skmstm ben de oradan yasadgm deneyime gore soyluyorum ama kerevize dha yakismis olabilir belkiGeçen 3 mandalina sıktım öylede güzel oldu.Bir gün dinlenince dahada lezzetli oluyor
Kız annemde ayaklı elektrikli ızgara var onda da yapıyozzzAnnene alin kadincagiz zatrn surekli yakiyor bu pratik olur ama mangalin kokusu bile bir baska ayni tat degil tabi ki
Be de çok severim kereviziAaa kereviz vazgeçilmezim haftada bir yaparım.Yoğurtlu salatasıda harika oluyor.Brokoli karnabahar salatası yaptığımdan onun yemeğini yapıyorum genelde.
Ahhhh keşke biz tavuğu çok seviyoruz ama köy tavuğu gibi bir imkanımız yokTavuklar hormonlu ilaçlı diye ben almıyorum.Uzun süredir hazır tavuk yemedik.Köy tavuğu kesti babaö onu parçaladık o konuda şanslıyım.Köy tavugundanda o olmaz ben deneylemem onu
Ben herşeyi severim yaOoo içliköfteye bayılırım ama sadece yemesine
Mantı sevmem nedense ama çiğ köftenin hastasıyım
Ha ha çok güldümOğlanı uyuttum bir ton çamaşır yıkadım kıza verdim katlıyor bende film açtım çay keyfi yapıyorum. Kızım sen filmlerdeki üvey anneler gibisin diyor
Ayy bugün kk da çene çalmaktan okuyamadım çok üzgünümHa Kitabım bitti 46 sayfa kalmıştı çok duygusaldıGülseren Budayıcıoğlu’nun Kral Kaybederse kitabına başladım 20 sayfa okudum.1 haftada bunu bitirmeyi planlıyorum.Yaza kadar her hafta bir kitap okumak istiyorum hazır geçemiyorken değerlendireyim zamanı.
Bende üzerine zencefil ve limon eklemeli meyveli kırmızı çay yaptım onu içiyorumBen herşeyi severim ya
Boğa olunca yemek olsun yeter ki
Senin tabi boyunun 12 kilo altısin
Benim gibi iştahlı olaman lazım
Ha ha çok güldüm
Ayy bugün kk da çene çalmaktan okuyamadım çok üzgünüm
12.868 adım attım.
Mutfağım toplu.
Yeşilcay keyfi yapıyorum su an.
Spor sonrasi pert im
Ya işte bir insan nasıl fit kalır örnekBende üzerine zencefil ve limon eklemeli meyveli kırmızı çay yaptım onu içiyorum
Aslında bilinçli yapmıyorum. Ama sanırım haklısın , bagırsakları da iyi çalıştırıyor bu aradaYa işte bir insan nasıl fit kalır örnek
Zencefil limon ikilisi bağışıklık için yağ eritmek için ödem için
İzinden gelecemAslında bilinçli yapmıyorum. Ama sanırım haklısın , bagırsakları da iyi çalıştırıyor bu arada
Haklısın yoktu ama yine epey uyumuşum. Çocuklar evdeydi onlarla vakit geçirdim birazİzinden gelecem
Sağlıkçı sin sonuçta sen işin pirisin azizim
Dün nöbetin yoktu anladım
Bu saatte sana baktım yoksun
İyi yapmışsınHaklısın yoktu ama yine epey uyumuşum. Çocuklar evdeydi onlarla vakit geçirdim biraz
Günaydınnn hoşgeldin
Tesekkur ederim
Gunaydin zeynomm❤❤❤Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?