- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
İyi yapmissin ama baska kacamak yok brokoli karnabahara devam1 tane yedim ama ısırılmayacak kadar yükseklikteydiArasında 125gr falan köfte vardı Ekmekte büyüktü
Alisveris listesi yaptim hep ot :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yapmissin ama baska kacamak yok brokoli karnabahara devam1 tane yedim ama ısırılmayacak kadar yükseklikteydiArasında 125gr falan köfte vardı Ekmekte büyüktü
11 oldu geçenlerdeKaç yaşında kızın
Dimi, ben olsam 10 dk bir ara verir bişeyler yer tekrar başlardımZeyno yaaa nasıl bu kadar yürüyebiliyorsun
Canim sabah biraz koridorda yuruyorumZeyno yaaa nasıl bu kadar yürüyebiliyorsun
Yapar yapar çok yakında
Offffff diş zamanı çok zor canım inşallah biraz hafifler
Masallah , kaç yasındalar ?Bu arada ablası kardeşini uyutmaya geçti 1 saattir mücadele veriyor bakalım kim kazanacak
Yok canim cocuk faslını kapattim artık kilolardan kurtulup eski halime dônmek istiyorumDimi, ben olsam 10 dk bir ara verir bişeyler yer tekrar başlardım
Bende yarın yemek yapmayacağım mercimek çorbam var bide brokoli salatası tamam eşim nöbetçi kayınvalide ile bize yeter.Pazartesi günü içinde brokoli kalır tavuksuyu çorba ve portakallı kereviz yapıp atacağım dolaba.İyi yapmissin ama baska kacamak yok brokoli karnabahara devam
Alisveris listesi yaptim hep ot :))
Vallahi çok iyiCanim sabah biraz koridorda yuruyorum
Sonra temizlikte cebimde onlarida sayiyor
Demistim kizimin ogretmenin esi ile yuruyoruz bu aralar tatli bir bayan sohbet muhabbet bugun 1.5 saat yürüdük mesela biraz ordan biraz burdan adım bu rakamlar oluyor
Stres yapma canım , zamanla verirsinYok canim cocuk faslını kapattim artık kilolardan kurtulup eski halime dônmek istiyorum
Balığı geçen hafta yaptık biz.Aslinda bugün Kmsl Hnd den midye tavuk tarifi alacaktım fileto vardı tavalik buzlukta onu yapacaktim ama bebis dedigim gibi hiç durmuyor eşime dedim sen bunları tanerde hallediver dedim yanınada fırında patates attım bol salata ve köz kırmızı biber falan güzel oldu.Ev halkı dün ki ıspanak menusunden sonra bayram ettiTaner canim taner
11 yildir kullaniyorum bu haftada balik yapacagim tanerde
Soyle yine birlikte yapalim ☺☺ bana ne oluyosa odulu de haketmiyorum amaBir dahaki ödül gününde pizza yapacagımSizede afiyet olsun çok iyi geldi valla yüzüme can geldi be
Yerim onun minnak adımların japon kız :))Vallahi çok iyi
Benim kızda hiç yerinde durmuyor telefonu eline aldı sonra bir baktım adımsayar 1700 olmuşşş abovvvv dedim akşama kadar kesin benim kızda 20000 den fazla adım atıyordur
Kurtarici oluyor aynenBalığı geçen hafta yaptık biz.Aslinda bugün Kmsl Hnd den midye tavuk tarifi alacaktım fileto vardı tavalik buzlukta onu yapacaktim ama bebis dedigim gibi hiç durmuyor eşime dedim sen bunları tanerde hallediver dedim yanınada fırında patates attım bol salata ve köz kırmızı biber falan güzel oldu.Ev halkı dün ki ıspanak menusunden sonra bayram etti
Olsun benim ödülüm hepimizinHaftaya cumartesi olmadı pazar pizza günü şimdiden hazırlıklarını yapSoyle yine birlikte yapalim ☺☺ bana ne oluyosa odulu de haketmiyorum ama
Midye ve tavuk yanyana mı ?Balığı geçen hafta yaptık biz.Aslinda bugün Kmsl Hnd den midye tavuk tarifi alacaktım fileto vardı tavalik buzlukta onu yapacaktim ama bebis dedigim gibi hiç durmuyor eşime dedim sen bunları tanerde hallediver dedim yanınada fırında patates attım bol salata ve köz kırmızı biber falan güzel oldu.Ev halkı dün ki ıspanak menusunden sonra bayram etti
Annene alin kadincagiz zatrn surekli yakiyor bu pratik olur ama mangalin kokusu bile bir baska ayni tat degil tabi kiAyyy şu tanere baktım da bende olsa hergün mangal yaparım kızzzzzzzzzzzz Hemen kapattım sayfayı
Sohbet arkadsinda olunca yuruyus cok zevkli oluyor calisirken is cikislari yururdum bende 1 2 arkadasimla baya 45 50 dk . Cok keyif alirdimCanim sabah biraz koridorda yuruyorum
Sonra temizlikte cebimde onlarida sayiyor
Demistim kizimin ogretmenin esi ile yuruyoruz bu aralar tatli bir bayan sohbet muhabbet bugun 1.5 saat yürüdük mesela biraz ordan biraz burdan adım bu rakamlar oluyor
Kışkırtma kız insanları mangal içinAnnene alin kadincagiz zatrn surekli yakiyor bu pratik olur ama mangalin kokusu bile bir baska ayni tat degil tabi ki